Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 451.
-
Μπράβο λεβεντες! Κρίμα που δεν θα μπορέσω να σας τις κάνω σαν τις δικές μας προς το παρόν. Από Δευτέρα! Αλλά στείλτε μου ένα inbox για επιβεβαίωση
-
@dajannhs θα σου στείλει μια φριτεζα μπας και κάνεις καμία πατάτα στα δύσκολα φοιτητικά χρόνια.. Αυτοί είναι τσιγκουνιδες..
-
Οπότε δεν έχει πρόβλημα..
-
Παράθεση από dajannis: “λες???? μπορείς να το δείς δεν ξέρω πώς να το ψάξω θα σου ήμουν ευγνώμων ” 2310601797 1ο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σε αυτό πάνε όλα τα δέματα.. Πες τους το tracking number.. P. S sorry που αργό αλλά έχω υπηρεσία
-
Παράθεση από dajannis: “@XiaomiNewbie απο το to2c.com και το δεύτερο κινητό που παρηγγειλα έχει κολλήσει στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης εδω και 2 μηνάς μήπως το πρόβλημα στο ηχείο παρουσιάστηκε απο κάποια αναβάθμιση? αντιλήφθηκε κανείς τετοιο πράγμα? ” ΥΕΔ 2 μήνες; μάλλον θα περιμένουν να πας από εκεί.. Πάρε τηλέφωνο γιατί 2 μήνες παραπαει.. Τώρα το ηχείο.. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία Ελληνική κ δες εάν φτιάξει.. Είχα κ εγώ θέμα με τα ηχεία μου αλλά ήταν θέμα της Rom. Δοκίμασε πριν το στε…
-
Παράθεση από dajannis: “Την Καλημέρα μου στην παρέα πριν 3 μήνες ειχα αγοράσει το Redmi Note 4 για τον γιο μου, το οποίο ήρθε με ένα μικρο χτύπημα στην επάνω γωνία ( οχι τοσο σημαντικό) με έκανε 10 ευρώ έκπτωση στο επόμενο Κινητό που αγόρασα, το μαγαζί. μεσα σε λιγο διάστημα διαπίστωσα οτι το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει, και έτσι ήρθα ξανα σε επαφη με το κατάστημα για να δουμε τη θα κάνουμε, και μου λέει να το στείλω πίσω. δεδομένου όμως οτι υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία φοβάμαι να το στείλω .…
-
Παράθεση από demakhs: “@linuxilakis κ οποίος άλλος ενδιαφέρεται, μια συνέντευξη μέσω pm κ το "θεμα" του σκληκοαβαταρ που προτιμάς, για να το προωθήσω στον art-designer της ομάδας @XiaomiNewbie. Αυτό μονο, τιποτ αλλο!! ” Rip me! Στα 300 art δώρο ένα Mi 6
-
Χάχαχαχ κλαίω δεν υπάρχεις.. Το θέμα είναι ότι το ΥΕΔ σου λέει να πάρεις τα ΕΛΤΑ κ τα ΕΛΤΑ το ΥΕΔ.. Βγάλε άκρη..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από D.tagos: “Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τα φωτα σας εαν μπορειτε να με βοηθησετε... Λοιπον , απο 27/12 παραμενει στο τελωνειο Θεσ/νικης το δεμα μου. Ειναι ενα Lenovo zuk z2 , κοντευει μηνα ρε παιδια μεσα τι γινετε?? Γνωριζεται μηπως καποιο τηλ απο τα ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ??? Ευχαριστω για το χρονο σας !! ” Και γιατί δεν επικοινωνείς με το ταχυδρομείο που διακινεί το πακέτο στην Ελλάδα ? ” 2310601797 1ο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σε αυτό πάνε όλα τα δέματα.. Κα…
-
Η SG post είναι από τις καλύτερες για εμένα πολύ γρήγορες αποστολές ! Λόγω καθυστέρησης ημερών με χιόνια κτλπ όλα πάνε πίσω οπότε σε 7-10 μέρες πιστεύω να το έχεις στα χέρια σου ! Υπομονή και πάντα πλέον να μην το κοιτάς από 17track αλλά από: ΕΔΩ
-
Παράθεση από hondx: “παιδια εχω παρει ενα κινητό απο το geekbuying και δεν το εχω λάβει ακομα ενω ελλαδα εχει φτάσει απο της 17/1/2017 και το κοιτάω απο το 17tracking και μου βγαζει 2017-01-17 16:55 Arrival at Destination Post (Country: GR) τι λέτε να εχει γίνει ? ” Με NL post είσαι ή με SG (Singapore)? Συνήθως μετά από αυτό το μήνυμα θα το έχεις στα χέρια σου σε 7-14 ημέρες. (Χωρίς τον υπολογισμό τελωνείου εφόσον έχεις πάρει με Airmail και το γλωτώνεις)
-
@takisfrag & @Thracia ακόμα να τα βάλετε ..
-
Παράθεση από kot: “εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί παραγγελνετε με την Viza σας αντί paypal.Ενω υπαρχουν φόβοι υποκλοπής των στοιχείων σας και να φάτε πιστόλι απο τους κινέζους.Με τριγωνική αποστολή τελωνειο δεν περνάει κανένας.Με κούριερ παλι?Δεν μπορω μα καταλάβω.Για την ιστορία ενα φιλαράκι μν του ακυρωσαν την κάρτα διοτι ειδαν ύποπτη συναλλαγή στην Αυστραλία.Καλό?? ” Εάν το έψαχνε λίγο περισσότερο θα δει ότι οι χρεώσεις γίνονται από την ίδια την Microsoft. Μπορείς να το δεις και στο …
-
Παράθεση από NasDriver: “Θέλω νέο avatar τώρα ” Για εμένα πάει αυτό σίγουρα Σκώληξ Army !!
-
Κλάμα ... χαχα
-
Να τονίσουμε ότι είναι καλύτερα να το πάρεις από Skroutz παρά DHL και τελωνείο ...
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Παιδια ποιες οι πιθανοτητες να περασει ενα δεμα τελωνειο με ΕΜS?? ” ρίξε μία ματιά και 1. εδώ