Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμενα το βλέπει τελικά με adb arΩma Δημητρη 7.10.27 με ΟΤΑ
-
Παράθεση από bas13bou: “δεν μπαινει με τιποτα ” Ουτε και το δικό μου. Ξαναξεκιναει στην ιδια εικόνα
-
Eκανα update μέσω ΟΤΑ την 7.10.27 σε mido. Την εγκατέστησε κανονικά και στο boot έβγαλε αυτό, χωρίς να μπορώ να μπω σε TWRP Μπαταρια είχα γύρω στο 90% πριν την αναβάθμιση. Φορουσε 7.10.19 ..... μια και η 7.10.26 είχε κολλήματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από ktsak: “Τελικα και στο δικό μου mido έκανε κάτι κολλήματα, οποτε επανήλθα στο backup μέσω TWRP της arΩma 7.10.19 ..... ” Βάλε την ARΩMA ROM για το MIDO από το VIP mail που σου στείλαμε και θα είσαι ΟΚ... ” Δυστυχως το έχω σβήσει. Είναι δυνατόν να μου το ξαναστείλετε ?
-
Παράθεση από proimos: “Παράθεση από flytouch1111: “Στο Redmi Pro που περασα το patch μου έχει κάνει δύο κολλήματα μέχρι τώρα. Κολλάει και μετά κάνει reboot. Παρατηρω επίσης ότι data connection δεν είναι τοσο ισχυρό όπως και το wifi. Αυτο βέβαια δεν ξερω αν είναι απο την αναβάθμιση σε έκδοση 10.19 ( το ειχα παρατηρησει μετα την αναβαθμιση) ή αν είναι θεμα τοπικής κεραίας.Οπως και να έχει αναμένουμε την νεα rom ” Ακριβώς το ίδιο και σε redmi note 4x mido.Κολάει και reboot. (Τρεις φορές) Κατά την α…
-
Εγω σε lithium και mido arΩma εγκατασταση με ΟΤΑ, ολα καλα
-
Παράθεση από ktsak: “Σε όσους κρασάρει η εφαρμογή Google Camera, ας δοκιμάσουν να ενεργοποιήσουν το camera api 2 στο build.prop με έναν build.prop editor από play store Προσθέτουμε persist.camera.HAL3.enabled=1 Στη συνέχεια, κατεβάζετε το συνημμένο αρχείο Archive.zip, το οποιο το αποσυμπιέζετε Στη συνέχεια το media_profiles.xml το ριχνετε μέσα στο system/etc, και το msm8996_camera.xml αλλο στο system/etc/camera Γιατί τώρα η μπροστινή κάμερα ειναι αναποδα Ετσι θα φτιάξει και το slow motion video …
-
Σε lithium και mido, εγκατάσταση μέσω updater. Όλα μια χαρα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από VaggelisD66: “Το ίδιο και σε εμένα. Υπάρχει βέβαια η λύση να την κατεβάσεις από το link του email που ελαβες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Aυτο έκανα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Νέες διορθωμένες ROM για τα RedMi Note 4X (Mido) / RedMi 4 (Prada) / RedMi Note 2 (Hermes) / RedMi Note 3 (Hennessy) Παραδώθηκαν και οι ROM για τα Hongmi / RedMi 1S (Armani) / RedMi Note 3G / RedMi Note 4G (Dior)Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ” Ήρθε σήμερα e-mail για 7.10.14 arΩma για το mido. Κάνω έλεγχο στην Αναβάθμιση στη συσκευή, μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση (7.10.14), επιλεγω να την κατεβάσε…
-
Ήρθε σήμερα e-mail για 7.10.14 arΩma για το mido. Κάνω έλεγχο στην Αναβάθμιση στη συσκευή, μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση (7.10.14), επιλεγω να την κατεβάσει και αμέσως βγάζει μήνυμα ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση, ενώ φοράω 7.10.12. Τι γίνεται ?
-
Παράθεση από ckotsaki: “προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο μου με η/υ και δεν το αναγνωρίζει, ούτε εμφανίζει στο τηλεφωνο την επιλογή USB debug, πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό USB σφαλμάτων; φοράω την 7.9.7 xtrv aroma, οι adb drivers είναι εγκαταστημένοι στον η/υ ” Θα πατήσεις στις ρυθμίσεις, πληροφορίες συσκευής, πάνω στην έκδοση Build Number (7 φορές) για να ενεργοποιήσεις τις Επιλογές για προγραμματιστές. Θα επιλέξεις μετά πίσω, Ρυθμίσεις, Επιλογές για Προγραμματιστές και voila !!!!!!!!…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από dfm: “Ερώτηση επειδή δεν έχω κάνει αγορά μέσω του ALI: Βρήκα το είδος (projector EXCELVAN cl720d) που με ενδιαφέρει σε κατάστημα του ALI, στο ίδιο κόστος με το GEARBEST και αναφέρει ships from germay και με εγγυημένο χρόνο παράδοσης 7 ημερών (Excelvan CL720D CL720 Projector 3000 Lumens HD Home Theater 1080P Read Led Projector HDMI / VGA/ USB/ AV /TV Proyector PK GP90-in Projectors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group). Λογικά είναι διαθέσιμο σε γερμανική αποθήκη …
-
-
Θα φέρει και διαφορα είδη τυριών ο alnikou να δοκιμάσουμε, παραγωγης του