Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από anast: “Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια άλλη καμερα της xiaomi που να δουλεύει σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εχω παρει αυτην Xiaomi Yi Home Camera EU (HD/WiFi/IP/Νυχτ. Λήψη/Αν. Κίνησης/mSD) - Λευκή σε 720, απο το ιδιο καταστημα και δουλευει μια χαρρα, ειτε σε wifi, ειτε σε data. Ειναι Ευρωπαικη εκδοση ...................
-
Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από ktsak: “Ωπ, εγω δεν ειδα κατι. Για να το κοιταξω .... Δυστυχως με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα επανερχομαστε στην τιμη 1, οπου η μανισια καμερα δουλευει μια χαρα, η δε Gcamera συνεχιζει να τραβαει αναποδα !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom .... ” Αλλάζεις τη δηλωμένη γωνία τοποθέτησης του αισθητήρα που βρίσκεται στο αρχείο msm8996_camera.xml που…
-
Παράθεση από gassious: “Σε Mido Αριθμομηχανήή συνεχώς κρασάρει, και βγάζει αναφορά σφάλματος. Έχει συμβεί σε άλλους; ” Στο mido του γιου μου, οχι δεν κρασαρει ...
-
Και ο nikosef μεσα ....................................
-
Φοραω 7.9.21 και Sygic 17.3.0 και δεν κρασαρει. Συκευη Lithium
-
Παράθεση από alnikou: “Ασφαλώς και θα είμαι αφού έχω τα κλειδιά της αίθουσας ” Το συζητάμε αυτό ...................
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από ktsak: “Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει. Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα. Mε το fix zip τα ιδια ... Όλα αυτά σε Lithium .... ” ασε μονο την μανισια καμερα ...και την Google για αναποδα μπορει να χρειαστει καπου να μην γυρνας το κινητο αναποδα ” Δεν εχω τετοιο θεμα, στο mi MIX γυρνας τη συσκευη και τραβαει με τον ιδιο τροπο ..... Αρα…
-
Λοιπον, έβαλα χειροκίνητα τιμή 0, η μεν μανισια κάμερα βγάζει ανάποδα, η δε Google Camera HDR+ κρασάρει. Βάζω τιμή 1, η μεν μανισια κάμερα βγάζει κανονικά, η δε Google Camera HDR+ ανάποδα. Mε το fix zip τα ιδια ... Όλα αυτά σε Lithium ....
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : FIX για την ανάποδη κάμερα... Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery. `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` γιατι δεν το κανετε χειροκινητα οπως γραφουνε πιο πισω ...τι τα θελετε τα fix...για το αν θα πετυχει παιζει ρολο η γραμματοσειρα [fonts] πρεπει να ειναι ιδια με του υπάρχοντος κειμενου... και καλος επεξεργαστης…
-
Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από ktsak: “Επιβεβαιωνω οτι με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα 0 στο πηλικο !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom ... ” δε νομιζω να εχει την αλλη παρασκευη.Στις 9 οκτομβριου θα βγει η επομενη.Εχουν γιορτες οι τσαινα αφεντες! ” Mπορει όμως τα γατονια μας να βγάλουν κάποιο fix ..... Ποιος ξέρει
-
βοηθεια για το mi mix
ΜήνυμαΝαι φιλε, το έχω και γω στη Google Camera ..... υπομονή θα διορθωθεί φαντάζομαι στο επόμενο update
-
Επιβεβαιωνω οτι με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα 0 στο πηλικο !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom ....
-
Ωπ, εγω δεν ειδα κατι. Για να το κοιταξω .... Δυστυχως με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα επανερχομαστε στην τιμη 1, οπου η μανισια καμερα δουλευει μια χαρα, η δε Gcamera συνεχιζει να τραβαει αναποδα !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom ....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και σε lithium το ίδιο ....
-
Οπως πάντα, ....... μεσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Την 7.9.21 θα βάλεις. ” Δημητρη όντως γίνεται χαμός, δεν κατεβαίνουν με τίποτε ...... Οποτε υπομονή
-
Τελικα επιστροφη του προτζεκτορα στο gearbest, εξοδα αποστολης με ΕΛΤΑ 49€ !!!!! Τωρα το μονο που μενει ειναι να στειλω στο Paypal ολες τις αποδειξεις για να παρω πισω τα 30€ ..... Αρχιζει ο αγωνας τωρα της παραλαβης, αποστολης στο εργοστασιο για επισκευη, αποστολης απο Κινα κκαι παραλαβης απο μενα ..... Καλη Υπομονη Θα το κανω σημερα το απογευμα .....
-
Σε Lithium και σε Mido, εγκατάσταση με OTA, όλα κανονικά. Ευχαριστούμε πολύ