Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω ακυρο, έκατσα να δω Εθνική .............
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αύριο Τετάρτη 13/9 κατα τις 7 στο battle net της πλατείας Ευόσμου έτσι; Ειδοποιήστε όποιους ξέρετε και είναι ή θέλουν να έρθουν δυτικά (far west) ” Μας εχεις πη...ει με τα West Side Stories, αλλα θα ερθουμε, τι να κανουμε
-
Σε mido, με ΟΤΑ, το download σταμάτησε στο 75% (δοκίμασα 3-4 φορές) .... Τελικά την κατέβασα από το VIP mail, την έβαλα και μια χαρα ....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από BanditGR: “ Στις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου που έχεις ορίσει να αποθηκεύονται τα αντίγραφα ασφαλείας ? Στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ή στον εξωτερικό (SD Card) ? Υποψιάζομαι ότι αν είναι το δεύτερο, ίσως να μην μπορεί να γράψει στην κάρτα. Διαφορετικά είναι bug της ROM. ” Αυτο ήταν. Άλλαξα τη ρύθμιση σε " Εσωτερικό χώρο " και παίρνει κανονικά πλέον backup. Ευχαριστώ πολύ
-
Σε Lithium και Mido έγινε κανονικά εγκατάσταση μέσω ΟΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα ..... Ευχαριστούμε και πάλι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από ktsak: “Μπα, επιτελους γυρίσαμε ? ” εσυ γυρισες ? ” Τωωωωωωωωωωωρα ?
-
Μπα, επιτελους γυρίσαμε ?
-
Αιντι να διουμι ............................... =============== Σεπ 6th 2017, 3:38pm =============== Τελικα ?
-
Παράθεση από giorgos01: “Εγώ απλά το έκανα ξανά flash από το twrp,πως ενεργοποιητε φίλε μου(Hidden Content) Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από giorgos01: “Κατεβάσα την rom από το link του πμ που στειλατε,όλα καλά με την εγκατάσταση σε mi4s, περιμένουμε το επόμενο update για να δούμε την ειδοποίηση ota. Θα ήθελα επίσης να προτείνω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενσωματωθεί στις rom το mod 160 sms για να μην χρειάζεται κάθε φορά να το κάνουμε εγκατάσταση, ............................ ” Φίλε μου, δεν χ…
-
-
Παράθεση από giorgos01: “Κατεβάσα την rom από το link του πμ που στειλατε,όλα καλά με την εγκατάσταση σε mi4s, περιμένουμε το επόμενο update για να δούμε την ειδοποίηση ota. Θα ήθελα επίσης να προτείνω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενσωματωθεί στις rom το mod 160 sms για να μην χρειάζεται κάθε φορά να το κάνουμε εγκατάσταση, ............................ ” Φοιλε μου, δεν χρειαζεται εγκατασταση το mod 160 SMS, ειναι ηδη ενσωματωμενο στη Rom. To ενεργοποιησες ?
-
Μόλις έκανα την εγκατάσταση σε Lithium και Mido από το updater όλα μια χαρά