Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τελικα ποια version ερχεται με το ΟΤΑ ? 7.9.4 η 7.8.31 παλι ? Σε μενα ηρθε 7.8.31 .......
-
Παράθεση από demakhs: “αν το αφήσεις λίγη ώρα μετά που κολλάει στο 60%, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται.κλείνεις χειροκίνητα το κινητό και το ξανανοίγεις με την τελευταία ρομ εγκατεστημένη.κάποιο μικρό bug, bug-άκι δηλαδή, είναι.... ” Oπως έχω ήδη γράψει, σε 2 διαφορετικές συσκευές (Lithium& Mido), μέσω OTA update δεν ξεκόλλησε ποτε από το 60% ........ Μέσω TWRP, την πρωτη φορα κολλησαν και τα 2 στο 60%, εκλεισα χειροκίνητα το κινητό και το ξανανοξα, είχε παρασει την τελευταία Ρομ, αλλα δεν ήταν κομ…
-
Θα περιμένουμε Δημήτρη ..... Καλο βραδυ και καλη ξεκούρασ η φιλε
-
Οπως έχω γράψει και στο νήμα για το ΟΤΑ update, τόσο σε Lithium όσο και σε Mido αφενός μεν μέσω ΟΤΑ ΔΕΝ.... (κολλάει στο 60%), αφετέρου δε, στο μεν Lithium μέσω TWRP σκάλωσε λίγο στο 60%, αλλα το ξεπέρασε και εγκαταστάθηκε κανονικά, στο δε Mido ..... κόλλησε μονιμα στο 60% και δεν ξεκόλλησε .... Θα δοκιμάσω άλλη μια φορα από πάνω ... Edit : Τελικά και στο Mido πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια μέσω TWRP..... Δείτε το λίγο παιδιά, πολλές συμπτώσεις .....
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από George 21: “Κατεβασα οτα..πατησα εγκατάσταση κ κόλλησε στο 60% αρκετη ώρα... περίπου 15 λεπτά..τελικα πατησα το power να κάνει επανεκκίνηση κ την είχε περάσει.. είναι οκ? Η να κανω wipe??? ” Το ίδιο και σε μένα σε Lithium ...... κόλλησε στο 60%Κάνω Restart .... Για να δούμε ..... Edit ... Δείχνει ότι έχει την 7.8.31 ...... Δεν πηρε το root ........... Ξαναέκανα εγκατάσταση μέσω TWRP, κόλλησε πάλι στο 60% .... ” Σε Mido, κατέβασα τη Rom, την κάνω εγκατάσταση μέσω…
-
Τη δευτερη φορα, με εγκατασταση απευθειας με TWRP, την πηρε κανονικα ...... Για να δουμε ... Για αλλη μια φορα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑ !!!!!!
-
Παράθεση από George 21: “Κατεβασα οτα..πατησα εγκατάσταση κ κόλλησε στο 60% αρκετη ώρα... περίπου 15 λεπτά..τελικα πατησα το power να κάνει επανεκκίνηση κ την είχε περάσει.. είναι οκ? Η να κανω wipe??? ” Το ίδιο και σε μένα σε Lithium ...... κόλλησε στο 60% Κάνω Restart .... Για να δούμε ..... Edit ... Δείχνει ότι έχει την 7.8.31 ...... Δεν πηρε το root ........... Ξαναέκανα εγκατάσταση μέσω TWRP, κόλλησε πάλι στο 60% ....
-
Ηδη πηρα το notification και κατεβάζω τη δοκιμαστικη ROM cool.png Edit : Εάν δεν θέλω να κατεβάσω τη Rom που ήρθε το notification, μέχρι ποτε θα φαίνεται ? Γιατί το σβήνω και ξαναέρχεται ......
-
Παράθεση από ktsak: “Το ξέρω, ήδη χρησιμοποιώ δικια μας ελληνική από εποχής ..... Ποτε δεν τέθηκε θέμα για μένα τουλάχιστον official. Απλα έλεγε να, θα πρέπει να περιμένουμε για ξεκλείδωμα, να θα χάσω το set up μου και αλλα τέτοια, και δεν το αποφασίζε τόσο καιρο (το έχει από αρχες καλοκαιριού....) Τώρα, μια και έκατσε αυτό, ήρθε η ώρα Τέλος καλο, όλα καλα ..... ” Γιατι, παρόλο που φοράω arΩma, όταν κάνω boot σε recovery, βγαίνει πάλι στο mi recovery ? Ενώ έγινε επιτυχής εγκατάσταση της arΩma 7.…
-
Ηδη πηραμε το notification και κατεβαζουμε τη δοκιμαστικη ROM Για αλλη μια φορα, σας ευχαριστουμε για τη δουλεια που κανετε ...
-
Ετσι, για να θυμουνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοι .... Συγχαρητηρια. Keep MIUIing λοιπον !!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μπραβο παιδιά, πηγαίνουμε ήδη σε άλλο επίπεδο !!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .....
-
Το ξέρω, ήδη χρησιμοποιώ δικια μας ελληνική από εποχής ..... Ποτε δεν τέθηκε θέμα για μένα τουλάχιστον official. Απλα έλεγε να, θα πρέπει να περιμένουμε για ξεκλείδωμα, να θα χάσω το set up μου και αλλα τέτοια, και δεν το αποφασίζε τόσο καιρο (το έχει από αρχες καλοκαιριού....) Τώρα, μια και έκατσε αυτό, ήρθε η ώρα Τέλος καλο, όλα καλα .....
-
Ξεκίνησε η εγκατάσταση της arΩma, για να δούμε .... Χάχα θα με κραξει ο γιος που θα πρέπει να το ξαναστησει, αλλα ευτυχώς είχαμε πάρει backup μέσω της MIUI, οποτε επαναφορά, ένα μικρο σεταρισματακι και όλα κομπλέ ..... Επανεκκίνηση σε arΩma πλέον !!!! Όλα καλα, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τη βοήθεια ...............