Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρε ξανά το twrp σε fastboot mode και μετά μπες μέσα με την εντολή fastboot boot twrp.img. Μετά πέρνα τη ROM μέσα στο κινητό και φλασαρε την:) ” Eδω υπάρχει ένα θεματάκι Δεβ βλέπει το PC τη συσκευή σε fastboot Πάτησα adb devices, fastboot devices και δεν βγάζει τον αριθμό και device / fast boot .....
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από ktsak: “Καλημερα σε όλους. Ακολούθησα τον οδηγό, ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα twrp, έκανα έλεγχο μπαίνοντας στο twrp με adb, έκανα wipe dalvick, cache, και data, δεν άλλαξα rom (φοράω global dev), κάνω reboot και μένω στο logo mi ............... Όταν πάτησα reboot στο twrp, με ρώτησε αν θέλω να εγκαταστηω το twrp σαν system app, αν θέλω να εγκαταστήσω official twrp και είπα όχι, εκάνα reboot και έμεινα εκεί .... Ιδέα κανεις ? ” Καλημέρα. Έβαλες twrp …
-
Καλημερα σε όλους. Ακολούθησα τον οδηγό, ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα twrp, έκανα έλεγχο μπαίνοντας στο twrp με adb, έκανα wipe dalvick, cache, και data, δεν άλλαξα rom (φοράω global dev), κάνω reboot και μένω στο logo mi ............... Όταν πάτησα reboot στο twrp, με ρώτησε αν θέλω να εγκαταστηω το twrp σαν system app, αν θέλω να εγκαταστήσω official twrp και είπα όχι, εκάνα reboot και έμεινα εκεί .... Ιδέα κανεις ?
-
Μια χαρα
-
Για αυτήν μιλάω .............
-
Δεν ισχύει αυτό που λες .... Διάβασε εδω .... Το έχω ήδη κάνει και δουλεύει και μάλιστα μια χαρα
-
Σε όσους κρασάρει η εφαρμογή Google Camera, ας δοκιμάσουν να ενεργοποιήσουν το camera api 2 στο build.prop με έναν build.prop editor από play store Προσθέτουμε persist.camera.HAL3.enabled=1 Στη συνέχεια, κατεβάζετε το συνημμένο αρχείο Archive.zip, το οποιο το αποσυμπιέζετε Στη συνέχεια το media_profiles.xml το ριχνετε μέσα στο system/etc, και το msm8996_camera.xml αλλο στο system/etc/camera Γιατί τώρα η μπροστινή κάμερα ειναι αναποδα Ετσι θα φτιάξει και το slow motion video στο google cam, που κ…
-
Και σε Lithium, η κάμερα κρασάρει, δεν ανοίγει καθόλου ............. PWxlbdz.png
-
Παράθεση από Jinthegod: “Ευχαριστώ πολύ.. Άρα περιμένω μπας και βγει 7.1+... ” Ναι αλλα προπερνας κάτι, είναι και MIUI 9 !!!!
-
Παράθεση από Jinthegod: “Η τελευταία xtrv aroma τι nougat version είναι; ” 7.0
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά μπορείτε να μου θυμησετε πως γίνεται το φλας σε αυτήν την ρομ? Με το κλασικό την πετάμε χύμα και μετά πάμε από αναβάθμιση? Η την βάζω χύμα και μπαίνω από TWRP? ” To δεύτερο, την βάζεις χύμα και μπαίνεις από TWRP και τη φλασαρεις
-
Θα ελεγα καλυτερα να μπει ενα bannerάκι στην 1η σελιδα που να λεει να μην κανουμε το update. Οπως οταν στελνετε το e-mail στους VIPs για τη ROM, που υπαρχει και μηνυμα οτι βγηκε και σταλθηκαν e-mails ..... Για να αποφυγουμε δυσαρεστες εκπληξεις ...............
-
Παράθεση από fog: “Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 ” Παράθεση από zt654: “Δες George Kaggelaris. Έχει στην υπογραφή του εφαρμογή που έχει κάνει ο ίδιος και λύνει τα χέρια! ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ktsak: “Snapdragon Drivers για Windows που θα βρούμε? Κανένα link ? ” Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ευγενική χορηγία του σύντροφου και συναγωνιστή @George Kaggelaris ” Ευχαριστω πολύ πα…
-
Παράθεση από maximosm: “Παράθεση από ktsak: “Θαναση νομιζω μια χαρα το δινεις. Ακομη και στο eglobalcentral εχει 413€. Οποτε για αυτη τη συσκευη σκαι με τοση λιγη χρηση, μια χαρα ειναι .... ” Το eglobalcentral είναι αξιόπιστο; Σκέφτομαι να πάρω το mix 256gb Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειναι. Το εχουμε δοκιμασει αρκετοι απο.εδω μεσα ......
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Καλησπέρα, σε mi max με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας αρωμα ρομ, κάποια στιγμή σταματάνε να δουλεύουν οι ήχοι και χρειάζεται επανεκκίνηση η συσκευή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τι να κάνω για να φτιάξει αυτό, έχει συμβεί και σε άλλες συσκευές; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε μενα σε Mi Mix δουλευει κανονικα
-
Θαναση νομιζω μια χαρα το δινεις. Ακομη και στο eglobalcentral εχει 413€. Οποτε για αυτη τη συσκευη σκαι με τοση λιγη χρηση, μια χαρα ειναι ....