Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Τι να σου πω, εγω φοραω arΩma οποτε εκει εχει επιλογη τι αναλυση θελεις .....
-
Τι εννοεις αναβαθμιση ? Σε ποια Ρομ ?
-
Παράθεση από geox36: “Καλημέρα σας !!!ποια η γνώμη σας για το Xiaomi Max 2 Dual Sim 64GB 4G SIM FREE/ UNLOCKED - Gold ;; Έχει κάνει κάποιος αγορά απο το συγκεκριμένο μαγαζί; ” Λοιπον, έχω αγοράσει γύρω στις 5 συσκευές από εκεί ..... Πολύ καλο μαγαζί, στέλνει χωρίς μεταφορικά (θα επιλέξεις Economy Express Shipping). Tωρα που το ξεκαθάρισες για τα Χανια, ένα δίκιο το έχεις .... Και πάλι πιστεύω οτι είναι η καλύτερη, γρηγορότερη και πιο ασφαλής λύση αυτή τη στιγμη Θα σου έρθει από 11-14 μέρες στο σ…
-
Ρυθμιση για λειτουργια οθονης με Smart Cover υπαρχει ? Ενδιαφερομαι για mi Mix .....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εδω και κανα 2,3,4 arΩma, το Gmail κρασαρει. Μιλαμε οχι οταν ανοιγεις την εφαρμογη, εκει ανοιγει κανονικα .... Αλλα κρασαρει μονο του που και που και βγαζει μηνυμα σχετικο .... Να και ενα screenshot του bug report. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a71f249ca37db47723634467d Τι κανουμε? Ακουω ιδεες ....
-
Περαστηκε σε Lithium, ARΩMA, ολα μια χαρα χωρις προβληματα !!!!!!
-
Και εγω σε mi Mix ολα καλα !!!!
-
Δεν μου εχει τυχει ποτε τετοιο πραγμα .....
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “νέος στο χώρο αλλά ερχόμουν ! Κρίμα .... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μη στεναχωριεσαι φιλε, ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα. Θα επανελθουμε στα κανονικα και θα συναντηθουμε παλι
-
Παράθεση από stauros2653: “θα ηταν καλυτερο το αρωμα αν ειχε περισσοτερες επιλογες παραμετροποιησις. τουλαχιστον στις ρομ που εβαζα στο lg g3 ηταν ποιο φωρτομενο. ελπιζω στην αναβαθμηση του να μας εκπληξει. ” Και γιατί δεν κανεις προτάσεις στην ομάδα διαχειρησης, αλλα μιλάς έτσι γενικά ? Να μαθαινουμε και μεις που δεν είχαμε ποτε LG ...... Τι επιπλέον είχε που θα μπορούσε να ενσωματωθεί και στη MIUI ?
-
Περασε κανονικά χωρίς προβλήματα πάνω στη XTRV-7.6.29 ARΩMA σε Lithium. Μεχρι τωρα ολα καλα. Ευχαριστουμε πολυ
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από gskiado: “Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η λύση του downgrade για το FW της κάμερας και της εφαρμογής σε Android, λειτουργεί κανονικά. Αλλά μόνο για το wifi. Η κάμερα δεν συνδέεται μέσω 3g/4g. Προφανώς δεν συδνέεται στον cloud server. Για ios βγήκε ενημέρωση που αναφέρει ότι συνδέεται στον US server, αλλά δεν δοκίμασα να αλλάξω τοποθεσία σε US. ” Και αντε, mi Home μπορουμε να αλλαξουμε σε 4.0.11 (αν καιτο ειχα κανει και δεν επαιξε), Downgrade στο firmware της καμερας σε 3.0.3.56, πως κανεις…