Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από tsilout88: “Λοιπόν παιδιά μπόρεσε κανείς να χρησιμοποιήσει το hack από το github? Γιατί εγώ δεν μπορώ. Πρώτον γιατί το μπλε λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ για να βάλω την κάρτα sd, και όταν την βάζω χωρίς να σταματήσει δεν κάνει τπτ. Δεύτερον σήμερα μου έβγαλε εφαρμογή για ενημέρωση στο mihome την 4.1.30. Την έκανα με την ελπίδα να έχει φτιάξει αλλά τζιφος. Όμως βγάζει πλέον όλο το μήνυμα στα αγγλικά και σου δίνει δυνατότητα για complain και αποστολή φωτογραφίας του κουτιού της κάμερας …

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από crow: “Παιδια εστειλα mail στην Xiaomi και μου απαντησαν το εξης¨ Greetings from Xiaomi! Thank you for writing us. I will be glad to assist you. I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform you that as of now, we are not selling our products in your region and also not having any service center there so would request you to please get in touch with the vendor/website from where the device was bought for further assistance. Pleas…

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Χαχαχαχαχα φιλε μου, σε μας ετσι κι αλλιως δεν δουλευει απο την αρχη, οποτε θα σε πληγωσω, αλλα εγω τουλαχιστον δεν ασχολουμαι πια

• Παράθεση από Ustramator: “Μαζί με το mi6, παρήγγειλα και θήκη, unregistered post, με διαφορετική όμως παραγγελία. Κοιτάξτε πώς θα τη στείλουν: Πρώτη φορά βλέπω switzerland post. ” Μου εχει τυχει, δεν ειναι και απο τους γρηγοροτερους ......

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Τιποτε. Εγώ μάλλον θα την πάρω, μια και δεν βλέπω άλλη λύση

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από tsilout88: “Αυτή από ότι ξέρω δεν είναι eu και chinese. Υπάρχει η chinese νομίζω μονο, απλά δουλεύει παντού... Προς το παρόν δλδ, έτσι όπως πάνε θα μας τρελάνουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως που την βρήκες στα 40 Ελλάδα γιατί τόσο κάνει περίπου Κίνα, εδώ κάτω από 60 δεν την βρήκα. ” Και όμως υπάρχει και Κινεζικη και International έκδοση της κάμερας και αντίστοιχη εφαρμογή Yi Home που υποστηρίζει και την αντίστοιχη έκδοση (International & Chinese)…

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Θα δοκιμάσω και τη Xiaomi Yi Home Camera EU Πουλιέται και εδώ στην Ελλάδα και την διαφημίζουν σαν Ευρωπαικη έκδοση (περίπου στα 60€). Οποτε ......... μια δοκιμη θα μας πείσει

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Εγώ πάντως μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει ..... Τη βλέπω τη δουλιε για αλλαγη. Μάλλον θα δοκιμάσω μια ESCAM QF001 ή ESCAM QF002 και ας μην είναι Xiaomi ....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Με βλέπω να καταλήγω εκεί. Απλα περιμενω να κλείσει το ticket για το refund

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παρόλο που έχω την ιδια, αρνείται πεισματικά. Ήδη έχω ζητήσει refund ....

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@ktsak να την νοικιάσω για κανα 3-4 μέρες να δω αν παίξει σε μενα στο σπίτι? ” Xρηστο, λέω αύριο να έρθω κατά κει για καφέ. Ψήνεσαι να βρεθούμε ? Να στη δώσω μπας και κανεις κανένα μαγικο ?

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από ktsak: “Εμ δεν κάνω και τίποτε άλλο, τι επανεκκινήσεις, τι απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστασεις την κάμερα .... ΤΙΠΟΤΕ !!! Αρνείται πεισματικά ... ” Κώστα τι ρούτερ έχεις; το καινούργιο του ΟΤΕ; δες είναι συνδεδεμένη στο ρούτερ; Έχει πάρει DHCP;Αν βλέπεις στο log file του ρούτερ καταχωρήσεις του τύπου αυτού είσαι για αλλαγή ρούτερ (Hidden Content) ” Νατη ....

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Στοίχημα βάζω φίλε @ktsak ότι η κάμερα είναι συνδεδεμένη στο ρούτερ ” Αυτη ειναι, εικονα δε βλεπουμε.....

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Γιαννη forthnet ...... Θα κοιταξω το βραδυ τι συσκευες ειναι συνδεδεμενες .......

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Εμ δεν κάνω και τίποτε άλλο, τι επανεκκινήσεις, τη απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστασεις την κάμερα .... ΤΙΠΟΤΕ !!! Αρνείται πεισματικά ...

ktsak - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από tsilout88: “Παράθεση από Xstos: “Με app 4.1.26 και firmware 3.0.4.20 (τελευταία δηλαδή) όλα δουλεύουν καλά. ” Εμένα πάλι only for mainland china μου βγάζει ρε παιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Exω την έκδοση με το κουμπάκι, όχι με την εσοχη για το reset (την πηρα από aliexpress). Mε Mi Home 4.0.8 και firmware κάμερας 3.0.4.20 (plugin 2.6.4), έχει κολλήσει στην 1/3 σελίδα ..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37858/ forums.xiaomi-miui.gr/in…

• Μηπως να δώσουμε και καμια εναλλακτική, πχ 11/06/2017 ... ?????