Παράθεση από Octaviastikos: “Κάποιος θα πάει από νωρίς για banακι.... ” Ναι αλλα ποτε? Αργουμε ......... Νομιζω πως θα επρεπε να βγει απευθειας ΚΟΚΚΙΝΗ !!!!!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “και συνεχίζω (πάντα σε Hellium) ...... Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, Reboot, αναμονή στην 1η οθόνη και τσουυυυπ, μήνυμα χωρίς χρέωση : "Δυστυχώς η διαδικασια com.android.sytemui έχει σταματήσει" κλπ κλπ μήνυμα που βγαίνει συνεχεια ...... ” Ποια ROM είχες πριν ?Αυτό δεν έχει σχέση με το AROMA αλλά ίσως με το Source της ROM (xiaomi.eu & en.miui.com) ” Φορουσα την XTRV dev 7.5.18 Τελικά δεν έφταιγε η Rom, αλλα το Globe Cener clock mod που είχα φορτώσει μετ…
και συνεχίζω (πάντα σε Hellium) ...... Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, Reboot, αναμονή στην 1η οθόνη και τσουυυυπ, μήνυμα χωρίς χρέωση : "Δυστυχώς η διαδικασια com.android.sytemui έχει σταματήσει" κλπ κλπ μήνυμα που βγαίνει συνεχεια ......
Παράθεση από Sotiris_s: “Θα το προσπαθησω παλι αλλα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα This product is only userd in Mainland China ” και γω που πηρα μια από aliexpress, τα ιδια μου κάνει.... Καμια λύση ?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “Για Mi Note Pro (Leo) μου ηρθε μαιλ για Aroma 7.5.19 !!!!!! Ειναι σωστο η τυπογραφικο λαθος ? ” Τυπογραφικό λάθος... ” Χαχαχαχαχα Δημήτρη μου ...... Όλα καλα
Παράθεση από kalosdios: “αν γίνει πριν τις 15 Ιουν πιθανών είμαι μέσα. ” Βρε ποιες 15 Ιουνιου? Αφου εδω 12η Καλοκαιρινή Συνάντηση Φίλων ΧΙΑΟΜΙ στη Θεσσαλονίκη μιλαει για τις 18 Ιουνιου ......
Λοιπον, έγινε εγκατσταση σε Hellium, πάνω σε XTRV 7.5.11 ήδη. Όλα δουλεύουν (τουλάχιστον όσα τσέκαρα μέχρι τώρα) Δεν δουλεψαν τα θέματα και το bootanination (αλλα αυτό ήταν γνωστό από την αρχή), δουλεύει 4G Internet κανονικά χωρίς να κάνω τίποτε, δεν είχα προβλήματα στην εγκατάσταση. Μπράβο παιδιά, περιμένουμε να την τελειοποιήσετε ακόμη πιο πολύ την άλλη εβδομάδα. μονο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ έχω να πω
Την πινακιδα που λεει ..... ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εν τω μεταξυ, λογω προτερου βιου (8 χρονια διαμονη στη Λαρσα) εχω να πω πως 18 ιουνιου η ατμοσφαιρα ειναι ακομη ..... λιγο δροσερη