Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Nickleon: “Καλησπέρα παιδιά! Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε? Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα 2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω.... ” 1. Εχω κανει και 70 μερες ......................... 2. Δεν εχω παραλαβει και ποτε ................. ΑΒΥΣΣΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεε
-
Παράθεση από akis95: “Γεια σας Παραγγειλα το mi band 2 από gearbest με 20€ και κάτι ψιλά. Όταν έφτασε Αθήνα το έστειλαν Θεσσαλονίκη για τελωνείο... Ξέρετε πόσο παραπάνω θα πληρώσω και πόσο περίπου θα αργήσει? (Είναι ήδη 8-9 μέρες στη Θεσσαλονίκη) Ευχαριστω ” 3€ λέω. Μιλάω ως παθών .... πολλάκις !!!!
-
Hellium, ολα καλα μεχρι τωρα !!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote …
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου ” Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder-18.89 Online Shopping| G…
-
Παράθεση από paniklaw: “Μολις χθες παρέλαβα το δικό μου mi max prime. Πέρασε κανονικά τελωνείο δυστυχώς. Επειδή είμαι άσχετος, ανεβάζω screenshot. Είναι αυθεντική η rom, γιατί βλέπω παράξενα πράγματακια; Και όταν ζητάω να κατεβάσω την τελευταία διαθέσιμη rom, μου βγάζει συνέχεια να προσπαθήσω σε λίγα λεπτά. ” Δυστυχώς δεν φορας official Ρομ αλλα custom κινεζια.....................
-
Παράθεση από AsteriosRemvos: “Μας έχετε καταμπερδεψει .φλασαρε αυτό..φλασαρε εκείνο....φτιάξτε 2 Ρομ ρε παιδιά...η μία να είναι έτοιμη...και η μία να είναι έτσι όπως αυτή...προσπάθησα να περάσω την τωρινή Ρομ...έπεσα σε bootloop.. Και φτου και από την αρχή ...δεν άνοιγε μετα twrp και αναγκαστικά για να ανοίξω το κινητό...πέρασαια global stable με sp flash tool..και μετά ξαναγύρισα σε xtrv dev 7.4.20 ...φοβαμαι να βάλω την 27 πλέον...ειλικρινά... ” Φιλε μου εισαι υπερβολικος. Το να φλασαρεις το S…
-
και σε hellium τα ιδια. Όλα μια χαρα
-
Παράθεση από geoanto555: “Καναμε κάποιες αλλαγές στο θέμα του twrp και κάποιες διορθώσεις σε κάποια...Δοκιμάστε και πείτε μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... twrp_helium_3.1.0-1_miui-hellas ” Γιωργο, οταν επιλεγουμε την εγκατασταση του twrp (3.1.0-1), οταν ζηταει select partition to install image, τι επιλεγω, θυμησε μου : System Image Boot ή Recovery ? Πες μου ρε φιλε γιατι τωρα κολλησε το μυαλο μου .....
-
Παράθεση από yliko: “Για eglobalcentral αγορές μου 'ρθε Mail λόγω 6μηνης διαρκειας μέλους, για δώρο 8ευρώ στις αγορές μου με κωδικό SIXMTH2017 έχω κάνει ήδη την αγορά μου με την έκπτωση αυτή όμως όποιος κάνει αγορά ας το δοκιμάσει μήπως και του δώσει επίσης έκπτωση. ” Δείχνει να δουλεύει ..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35213/