Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑκολουθησα τον οδηγό, έκανα backup και restore, αλλα δεν μπορώ να πω ότι πέτυχε 100% ..... Δεν επανέφερε όλες τις εφαρμογές μου με τα data τους. Τεσπα, έστω και τα μισά, καλα είναι .... Μπράβο πάντως για τον οδηγό
-
Γραφει στην αρχη του νηματος το παρακατω : Δεν έχει βγει ακόμη Source ROM για τις παρακάτω συσκευές, και οιROM θα παραδοθούν αργότερα. MI8SE, MIMIX3, HM6, HM6A, MIMAX3, HMNote3SE Για mi max 3, αναφερεστε σε global η κινεζικη προυπαρχουσα Rom ? Προυποθεση θα ειναι μια εχω global συσκευη και φοραω global stable να παω σε global dev ? Αλλο τι πρεπει να κανω μεχρι να βγει η αντιστοιχη δικη μας arΩma ..... Εχω χασει καποια επεισοδια μετα το Redmi Note 4 που εδωσα και φορουσε arΩma.... Οπως και να εχε…
-
MIUI 10 Global Dev Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “Από Global Stable σε Global Dev μεσω updater MIUI, χανονται τα παντα? Γινεται factory reset ? Και προσωπικα άρχεια (εικόνες, βίντεο, αρχεία office,κλπ) τα πάντα ολα ? ” Αν αναφέρεσαι για την official νομίζω πως κάνει κάτι σαν Wipe τα πάντα, και δεν μένει τίποτα στην συσκευή.Για αυτό καλό είναι πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή της ROM, να πάρεις σε Backup στο PC, ότι δεν θέλεις να χάσεις από τα αρχεία σου. ” Ναι Δημήτρη, μιλάω για official ......…
-
MIUI 10 Global Dev Rom
ΜήνυμαΑπό Global Stable σε Global Dev μεσω updater MIUI, χανονται τα παντα? Γινεται factory reset ? Και προσωπικα άρχεια (εικόνες, βίντεο, αρχεία office,κλπ) τα πάντα ολα ?
-
MIUI 10 Global Dev Rom
ΜήνυμαΚυκλοφόρησε και η MIUI 10 Global Beta (Dev) για όποιον ενδιαφέρεται, έχει ανεβει στο site της xiaomi, και είναι διαθέσιμη εδω
-
Στο δικό μου mi band 3 κι εκείνο άλλαξε μόνο του και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από EvangeliaK: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58730/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58732/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58733/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58734/ ” Τελικά μαλλον δε είμαι ζαλισμένος .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58737/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58738/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από ktsak: “Περασα 3.5.2 mi fit, συνδεθηκε με το miband, συνεχίζει να είναι στη οθονη που σας έδειξα με τη σύζευξη. Περνάω μέσω notify τα 2 αρχεία, ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, αλλά το miband συνεχίζει να δείχνει την ίδια οθόνη .....Κατά τα άλλα είναι συνδεμένο με το κινητό. ” Περίεργο, αφού τα αρχεία περνιούνται κανονικά δε θα έπρεπε να μένει εκεί. Βασικά αν πας στο Mi Fit τι έκδοση του δείχνει για το Band? Ξανακατέβασε τα αρχεία πάλι και σβήσε ότι παλι…
-
Παράθεση από lallasgr: “Τι ακριβώς έχεις κάνει? Που κόλλησε? Ξαναπέρνα μέσω Notify το firmware και τα resources και θα επανέλθει! ” Περασα 3.5.2 mi fit, συνδεθηκε με το miband, συνεχίζει να είναι στη οθονη που σας έδειξα με τη σύζευξη. Περνάω μέσω notify τα 2 αρχεία, ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, αλλά το miband συνεχίζει να δείχνει την ίδια οθόνη ..... Κατά τα άλλα είναι συνδεμένο με το κινητό.
-
Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58723/ Οπότε ......
-
Εβαλα το Mi Fit το καινουριο, αλλα δεν ενημερωσε και το firmware. Ετσι, εχω ερωτηματικα στο band στις διαφορες οθονες. Οποτε κατεβασα τα 3 αρχειακια, και τπροσπαθω να τα εγκαταστησω με το Noitify, αλλα κολλαει σε αλλο ποσοστο καθε φορα, ποτε στο 2%, ποτε στο 5%, ποτε στο 9% κλπ Οποτε δεν εγκαθιστανται .....
-
-
-