Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤι να σε πω ρε Θανάση, εσύ είσαι ειδική περίπτωση .....
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια χαρα το κοβω
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Άνοιξε καμια εφαρμογή.. να βγάλει καμιά ειδοποίηση να δούμε... Παλιά είχε θέμα. ” Οριστε ενα screenshot sfi3w0.png
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Ε όχι και όλες. Για εμάς που έχουμε σπάνια συλλεκτικά xiaomi δεν έχει...... ” Εσυ να αλλαξεις συσκευη ....... Ταχα για ποια συσκευη σου δεν εχει ? Οριστε και για το Note 3 Pro
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΥποψιν ότι το συγκεκριμένο Mod υπάρχει για όλες τις συσκευές Xiaomi .... εδώ
-
Tips 'n Tricks
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαtips-n-tricks.jpg Για αυτούς που θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω στη συσκευή τους, είπα να ανοίξω αυτό το νήμα, οπου θα μπορούμε να ανεβάζουμε διαφορα Tips 'n Tricks..... Ξεκινάω λοιπόν 1. MIUI CENTER CLOCK MOD MIUI 7/8 smiui_cclock-768x432.jpg Αυτο το Mod αλλάζει την εμφάνιση της StatusBar. Σήμα και Ειδοποιήσεις θα φαίνονται στην αριστερή πλευρά. Το ρολόι θα φαίνεται στο κέντρο, όπως στο ios της Apple και η μπαταρία στα αριστερά. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ : - MIUI v8 ROM - Xiaomi Smartphone or Tablet - TWRP…
-
Περασα 6.10.13 σε Mi Max Hellium. Πρώτη εντύπωση όλα καλα. Χωρίς τα προηγούμενα θεματάκια. Περισσότερα αυριο ... Καλο βραδυ και ευχαριστούμε
-
Δεν υπάρχουν λογια τέτοια ώρα. Για τέτοιου είδους ομάδα μιλάμε ..... ΜΠΡΑΒΟ παιδιά !!!!!! 2rxu2bn.jpg
-
Εγω στο Hellium είχα πρόβλημα με την 6.10.13 και γύρισα πάλι στην 6.9.29 με TWRP restore 2k10ew.png 292lnw0.png
-
Xiaomi mini WiFi adapter
ΜήνυμαΚαλα όλα αυτά, αλλα σε Mac OS τι γίνεται ?
-
SUPERSU UPDATE BLOCKING
ΜήνυμαΔηλαδή είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων, αλλα δεν σου βλέπει τη συσκευή ο Η/Υ που πέρασες πριν λίγο τη ROM ? Τι τρελλα είναι αυτα ρε ......
-
SUPERSU UPDATE BLOCKING
ΜήνυμαΜήπως δεν έχεις ενεργοποιημένο το USB Debugging ?
-
Xiaomi Mi Max Prime. Με οθόνη 6,44’’, οκταπύρηνη CPU, 4GB RAM και μνήμη 128GB
ktsak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΝαι Δημήτρη, αλλα ........ Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Δεν βρίσκω διαφορα με το υπάρχον 4/128 !!!! Λοιπόν, διάβασα το άρθρο (The Xiaomi Mi Max Prime is here: gargantuan display, octa-core CPU, 4GB of RAM, and 128GB of storage): Interestingly, Xiaomi did not hold an event to unveil the new phone, nor did the company issue a press release to announce the updated version of the Xiaomi Mi Max. Instead, Xiaomi has rather quietly tucked away the existence of the Mi Max Prime in its announcement…
-
Xiaomi Mi Max Prime. Με οθόνη 6,44’’, οκταπύρηνη CPU, 4GB RAM και μνήμη 128GB
ktsak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΓια βοηθήστε λίγο ρε παιδιά γιατί καπου το έχασα. Σε σχέση με το υπάρχον Mi Max Hellium 4/128, ποια η διαφορα? Τα φωτα σας ....
-
Παράθεση από matsakonas: “Παράθεση από takisfrag: “Το zip πρέπει να σου μένει μέσα στην διαδρομή , Αρχεία - συμπιεσμένα ,δεν νομίζω ότι σβήνει δια μαγείας για κάνε ένα τσεκ γιατί θα σου τρώει χώρο άδικα . Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω το zip της τελευταιας stable που εχω βαλει τωρα, στις dev οσες φορες τσεκαρισα μετα το flash δεν υπηρχε το zip μεσα, το μονο zip που εβρισκα ειναι του supersu ενα com.miui.home.zip, ισως βεβαια να μπερδευομαι κιολας kai να μην το προσεξα …