Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Πως μπορώ να μάθω διάφορα στοιχεία γι αυτό το κινητό. π.χ. τι ρολόι έχει η ram, στα πόσα fsb είναι. Το κινητό έχει έναν α72 στα 1.8. Είναι πανομοιότυπος με ποιον? με τον snapdragon 805, 810? Έχει μέσα την adreno 510. Με ποια είναι πανομοιότυπη? με την 430? Υ.Γ. Sorry για τις κατεβατές ερωτήσεις αλλά έχω αρκετές απορίες. Αν ξέρατε ένα site με τέτοιες πληροφορίες ή με ένα review γι αυτό το κινητό θα με βοηθούσατε πολύ ” Για δες εδώ Xiaomi Mi Max 4GB/128GB Dual SIM Gray | xiaom…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια καλημερα! παρελαβα το 3/64 με multilanguage stable.Το θεμα ειναι οτι κατεβασα την τελευταια stable απο το ξενο miui Helium φλασαρω με Mi tool και clean all data και δεν φλασαρει τιποτα!!! τι γινεται; κατι ξεχναω; Το βρηκα παιδια.Ήθελε edl mode.Την Τελευταια Stable 8.0 καλυτερα ή τελευταια Developer να βαλω;;; ” Εξαρταται εσυ τι θελεις να κανεις. Ομως αλλαξε νημα, εδω ειναι το 3/32
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “δεν το ειχα δει. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου στο thread του note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Να σαι καλα φιλε. Δηλαδή παντού και πάντα είμαι ?
-
Mi Max 4/128
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “παιδια το δικο που ειμαι 64αρι με 652 ανηκει σε αυτο το thread? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Αυτό Mi Max 3/64 δεν σου κάνει ?
-
Μπουφανάκι απο Xiaomi
ktsak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Ακουστικα ψείρες στν γιακα , powerbank στη πλάτη, φακό στο πάνω δεξιά τσεπάκι και panic button σε περίπτωση κινδύνου. ” Και σηματακι ΠΑΟΚ στη πλατη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!