Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Και μετά στην επιλογή Select partition to flash Image : - Recovery - Boot επιλεγω Recovery. Σωστά ?

• Ωπα, το αρχείο που προκύπτει από την αποσυμπίεση έχει τη μορφη .img Αυτό λοιπόν φλασαρω μέσω TWRP ? Και αν ναι, το by mic η το official ?

• Καλα, πλέον συμβαίνουν διαφορα κουφα. Πήγα να φλασαρω μέσω του υπάρχοντος TWRP από πάνω το TWRP by mic καθώς επίσης και ένα άλλο που βρήκα official και παίρνω αυτό το μήνυμα και φυσικά αποτυγχάνει και στις 2 εκδόσεις fvuvic.jpg

• Τελικα αυτό φοράει, είναι περασμένο στη ROM ....... TWRP by mic. Οποτε ........

• TWRP NANDROID BACKUP

ktsak - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Στην ερώτηση του TWRP να κάνει modify to /system τι απάντησες?? ” Tι πρέπει κανονικά να απαντήσουμε?

• Παράθεση από geoanto555: “Καλά είναι να δοκιμάσεις να βάλεις ξανα το recovery και στην επόμενη εγκατάσταση ρομ να βγάλεις αυτό που έχει μέσα(η ρομ) ” Για να το πάρουμε λίγο από την αρχή να καταλάβω. Κάνω εγκατάσταση πάλι το TWRP ? Πως ? Με adb από πάνω, η μέσω TWRP το zip ? Αν το κάνω με adb, θα πρέπει να flashαρω και τη ROM ? Δηλ. στήσιμο από την αρχή σα να λεμε ? Και μετά το δεύτερο σκέλος που λες, πως γινεται ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ktsak: “Αν σε κάποια μελλοντικη δεν μπει, τι κάνουμε ? ” Ξενικάς με πέρασμα recovery από την αρχή.... και βλέπουμε. ” Με τσάκισες ..................... Χαχαχαχαχ

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ktsak: “Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ? ” Αν λύθηκε το πρόβλημά σου τίποτα.Αν όχι την επόμενη φορά το βλέπουμε επιτόπου.... ” Γιωργο τι εννοείς αν λύθηκε το πρόβλημα? Η ROM μπήκε με την τριτη φορα και μετά από 2 επανεκκινήσεις σε TWRP. Μου το έκανε και στην 6.8.18 και στην 6.8.25 τώρα. Εάν δεν βρούμε τι φταίει θα πηγαίνει συνεχεια έτσι μάλλον ..... Και άντε στην τελική μπήκε. Αν σε κάποια μελλοντικη δεν μπει, τι κάνουμε ? Δεν ξέρω, μυστήριο .... Εν τω μεταξύ, έχει…

• Παράθεση από rodosman: “Παράθεση από ktsak: “Αναφέρομαι στο Mi Max Pro και φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ ..... Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ? ” Ως πρώτο βήμα, αν έχεις καμμία SD_Card και βάζεις εκεί την ROM, βγάλε την και προσπάθησε να κάνεις Flash από τον εσωτερικό χώρο της συσκευής, στον οποίο και θα έχεις βάλει την ROM. (Στο επόμενο Update) ” Δεν φοράω SD. Κατευθείαν στην εσωτερική μνήμη τη βάζω και κάνω flash .....

• Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?

• Αναφέρομαι στο Mi Max Pro και φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ ..... Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της RO…

• Φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ ..... Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε το…

• Παράθεση από matsakonas: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από matsakonas: “απο Σαββατο πρωι που την εχω σε mi max pro κανενα προβλημα, ολα δουλευουν ρολοι ” Για δες και πες μου, στις ρυθμισεις εκδοση Miui τι γραφει, Miui 8 by xiaomi.eu η by mkui-hellas ?Γιατι θα μας τρελανει η Rom .... ” by xiaomi.eu γραφει ” Ε πες το ντε ..... Ήθελα να δω αν είναι και σε άλλους και όχι μονο σε μένα.... Γιατί κατέβασα και εγκατέστησα τη ROM μονο και μονο γιαυτο 3 φορές Πάντως όλα είναι μια χαρα

• Παράθεση από matsakonas: “απο Σαββατο πρωι που την εχω σε mi max pro κανενα προβλημα, ολα δουλευουν ρολοι ” Για δες και πες μου, στις ρυθμισεις εκδοση Miui τι γραφει, Miui 8 by xiaomi.eu η by mkui-hellas ? Γιατι θα μας τρελανει η Rom ....

• Mi Max 4/128

ktsak - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Τελεια. Καλορίζικο. Δεν θα βάλεις Ελληνική να υποθέσω .......

• Μαλλον Ναι, αποτι εχω δει μεχρι τωρα .....

• Παράθεση από geoanto555: “Μάλλον πρέπει να την κατεβάσεις ξανά... ” Την ξανακατεβασα, την εκανα εγκατασταση για 3η φορα (μονο μεσω TWRP γιατι με updater δεν εγκαθισταται) και παλι τα ιδια, συνεχιζει να δειχνει eu. Τεσπα μαλλον ξεχαστηκε να αλλαχθει, δεν εχω αλλη εξηγηση ......

• Παράθεση από geo13z: “Παράθεση από ktsak: “Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!! ” Δοκίμασε να την βάλεις με τον updater και όχι από το tarp. Είχα παλιότερα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Μπ…

• Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!!