Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμενα παλι μετα το κατεβασμα και την εγκατασταση της 6.8.18 γιατι μου εμφανιζει αυτο 110eiaa.png
-
Λοιπον να πω εγω που τελικα το πηρα απο vickmall. Ουτε geekbuying ουτε τιποτε, μονο vickmall. Η συσκευη ηρθε σε λιγοτερο απο 20 μερες (20/7/16 παραγγελια, 5/8/16 παραλαβη στη Θεσσαλονικη). Αρα 15 μερες. Μπροστα στη διαφορα τιμης, γιατι και γω σκεφτομουνα το honorbuy, δεν το συζηταω. Ζητας να σου το στειλουν με επισημη ΑγγλοΚινεζικη ROM, ωστε να μπορεις να βαλεις ευκολα την Ελληνικη απο εδω μεσα, ζητας να σου στειλουν και κανενα δωρακι (εγω ζητησα headphones, μια και δεν εχει μεσα στη συσκευασια)…
-
Παράθεση από kingdragon: “Καλησπέρα την παρέα. Επειδή διαβάζω αρκετά καλά πράγματα ψήθηκα και γω. Μιας και δε θέλω να μπλέξω με τελωνεία και να το πάρω γρήγορα θα προτιμούσα από Ευρωπη (EU Warehouse). Ποιο μαγαζί μου προτείνετε και τι να ζητήσω από rom? Σκέφτομαι να πάρω στο γιο μου το 3/64 και σε μένα το 3/32. ” Honorbuy.com φιλε. Ερχεται σε 2-4 μερες .......
-
Παράθεση από matsakonas: “Αγγλικα δεν εχεις επιλεξει?απο το settings-sound and vibr και μολις μπεις εκει σου εχει να επιλεξεις και ενταση και ηχο για τα παντα, την Ελληνικη εχω εγω τωρα βεβαια αλλα οταν μου ηρθε το τηλ ειχε την δικη σου και τα ειχε ετσι αν θυμαμαι καλα ” Και μενα μου εκανε εντυπωση που ειπε οτι οτι του βγαζει Κινεζικα. Διοτι αμ το εχει γυρισει στα Αγγλικα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζει Κινεζικα ......
-
Παράθεση από sakis112: “Σε εμένα, ήρθαν δύο email, σχετικά με την ρομ 6.8.11. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Πέρασα την ρομ από το πρώτο email. ” Την εβγαλαν στην αρχη και μετα την απεσυραν και την ξαναεβγαλαν. Μηπως να περνουσες απο πανω τη δευτερη, που ειναι fixed ? Δεν σε σβηνει τιποτε ετσι κι αλιως .....
-
Ναι Δημητρη, δεν υπαρχει εξηγηση ....... Δεν προχωρουσε το φλασαρισμα για καποιον ανεξηγητο λογο Τεσπα, ας ελπισουμε ολα καλα. ΤΗΝΧ !!!! Edit : Κατι που παρατηρησα τωρα που επεστρεψα στα Xiaomi ...... Μετα απο την αναβαθμιση Rom, το αρχειο zip χανεται απο την τοποθεσια που το ειχαμε βαλει. Ξερουμε τι γινεται ? Μου φανηκε παραξενο .....
-
Εβαλα σημερα τη διορθωμενη 6.8.11 μεσω της εφαρμογης Αναβαθμιση ...... Δυστυχως δεν την περασε και με βαζει συνεχεια στο TWRP !!!!!!!! Ακομα και μετα απο Reboot .... Δοκιμαζω και ξεχωριστα μεσω TWRP κατευθειαν αλλα μαλλον ...... ΔΕΝ ..... Θα σας πω σε λιγο αποτελεσματα ......... Δεν μπορει κατι παιζει. Και δεν εκανα λαλακια, μια και δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω αναβαθμιση ROM ειτε μεσω Updater, είτε μέσω TWRP !!! Edit : Τελικα την περασε. Δεν ξερω γιατι εκανε ολα αυτα τα κολπα .......
-
Παράθεση από delapo: “άρα συνοψίζω: 1. κατεβάζω Developer Rom China 2. κάνω την ενημέρωση μέσω Miphone 3. ξεκλειδώνω bootloader 4. κατεβάζω την ελληνική rom (GTV 6.8.4) 5. κατεβάζω TWRP και ADB 6. προχωράω σε εγκατάσταση και ο θεός βοηθός... ” Στο 2, εγώ το έκανα μέσω Updater της συσκευής. Δεν ξέρω ποιο είναι το Miphone .......
-
Παράθεση από delapo: “ήρθε σήμερα το θηρίο και φοράει 7.5.1.0. stable (μέσα έχει αγγλικά - κινέζικα και μου έκανε εντύπωση ότι έχει προεγκατεστημένο playstore). Έχω κάνει αίτηση για unlock και έχω παρει οκ από xiaomi. Όποτε πάω βουρ για ελληνική (εννοείται αφού ξεκλειδώσω bootloader πρώτα)? ” Αν εχει Playstore, μαλλον δεν ειναι official. Θα χρειαστει να φλασαρεις πρωτα official. για διαβασε στον οδηγο τι λεει και περιμενε να σου απαντησει καποιος εδω στα σιγουρα .... Μην κανεις καμια πατατα και …
-
Παράθεση από geoanto555: “Από επαφές-ρυθμίσεις(παρατεταμένα το κάτω αριστερό πλήκτρο)-προβολή προτιμήσεων και επιλογές εμφάνισης δεν μπορείς να το κάνεις; Ότι θέλεις να εγκαταστήσεις ....playstore.. ” Σωστος, απείχα πολύ καιρό απο Miui και τα είχα ξεχάσει...... ΤΗΝΧ Να και ενα Screenshot απο το Antutu 15ppsh2.png
-
Καποιες μικρόπαρατηρησουλες Θέλω να σορταρω τις επαφες κατά επώνυμο, αλλα δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Ή εφαρμογή τηλ, ημερολόγιο και επαφές δεν είναι αυτές της Google Gmail εφαρμογή δεν ήταν προεγκατεστημένο Έχω πάρει τη θήκη της Nillkin με το στρογγυλο παραθυράκι που βγάζει το ρολοι. Ενώ ή θήκη ειναι γνήσια, έχει πολύ καλή ποιότητα, κατέβασα την εφαρμογή της Nillkin για τη θήκη, έκανα κανονικά Registration, δεν μπορώ να πω ότι δουλεύει τέλεια. Μερικες φορές δεν ανταποκρίνεται άμεσα, άλλες απενε…