Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε τα πολλα, και αφου ακολουθησα τους οδηγους, περασα Official dev, μετα ξεκλειδωσα bootloader, περασα TWRP και πηγα να περασω την Ελληνικη. Ελα ομως που παρελειψα τη σειρα που ελεγε βαλτε στη συσκευη σας την καινουρια ROM (νομιζα οτι στο λεει παρακατω). Ετσι ακολουθησε ενας μικρος αγωνας οχι με sideload, οχι locked TWRP, οχι διαφορα χαζα, αλλα τελικα ακολουθωντας τις οδηγιες που περιγραφονται στους αναλυτικους οδηγους (να ειστε καλα οσοι τους ηγραψατε) καταφερα να φοραω την ελληνικη dev 6.8.4. …
-
Με τα πολλα, και αφου ακολουθησα τους οδηγους, περασα Official dev, μετα ξεκλειδωσα bootloader, περασα TWRP και πηγα να περασω την Ελληνικη. Ελα ομως που παρελειψα τη σειρα που ελεγε βαλτε στη συσκευη σας την καινουρια ROM (νομιζα οτι στο λεει παρακατω). Ετσι ακολουθησε ενας μικρος αγωνας οχι με sideload, οχι locked TWRP, οχι διαφορα χαζα, αλλα τελικα ακολουθωντας τις οδηγιες που περιγραφονται στους αναλυτικους οδηγους (να ειστε καλα οσοι τους ηγραψατε) καταφερα να φοραω την ελληνικη dev 6.8.4. …
-
Εγω θα τη βάλω Δευτέρα που θα παραλαβω. Περιμένω πως και πως. Μπράβο και παλι
-
Υπομονη !!!!!!!
-
Καλημερα σε ολους. Σημερα λογικα θα παραδοθει απο ΕΛΤΑ, αλλα στα χερια μου θα ειναι μαλλον Δευτερα. Τωρα στην ουσια, πιστευω οτι θα φοραει Stable ROM (ετσι το ειχα ζητησει απο το vickmall). Περναω μεσω updater την Developer, ξεκλειδωνω boot loader (εχω ηδη παρει αδεια ξεκλειδωματος) και προχωραω στην εγκατασταση Ελληνικης ROM ακολουθωντας τον οδηγο. Νομιζω και ευχομαι να μην συναντησω καποιο προβλημα....... Ελα για παμε γερα
-
Παράθεση από sakis112: “Σχετικα με το Vickmall: Παρηγγελα το Leagoo shark 1, 180 dollaria, πριν 6 μερες, και τιποτα. Eστειλα email, χθες βραδυ,, συμπληρωσα την φορμα επικοινωνιας,, μου απαντησαν σημερα, ότι δεν το εχουν διαθεσιμο σε λευκο- αυτό παρρηγγελα- αλλα εχουν το μαυρο χρωμα, αν το θελω κλπ, αλλιως θα περιμενω. αυτά. ” Με συγχωρείς που ρωτάω, αλλα θα δώσεις το Mi Max για να πάρεις το Shark 1 ?
-
Γιατι ρε Θαναση ? Η Επανωμη ούτε μακριά είναι, αλλα ούτε και πρωί θα βρεθουμε. Εμεις θελουμε βραδακι και διπλα στη θαλασσα. Δε νομιζω οτι καθημερινη ειναι προβλημα ......... Με δεδομενο οτι οι περισσοτεροι Θεσσαλονικεις πανε Χαλκιδικη το ΠΣΚ. Τι θα κανει ο αλλος, θα φυγει απο Χαλκιδικη να παει Επανωμη και μετα θα ξαναγυρισει Χαλκιδικη ? Χλωμο ......
-
Το vickmall εχει δωσει εδω και καιρο τα διαπιστευτηρια του ως αξιοπιστο μαγαζι. Τυχον περιπτωσεις αργοποριας οφειλονται οχι σαυτους, αλλα συνηθως στις μεταφορικες που εχουν επιλεξει - προσφτα στην SG Post. Εστω και ετσι ομως, το site εχει αποδειξει οτι ειναι αξιοπιστο αντιδρωντας σωστα και επιστρεφοντας τα χρηματα αμεσα
-
Να ρωτησω κατι ρε παιδια που το εχω απορια ....... Ολα αυτα τα posts που κανετε τα συνεχομενα, τα κανετε καθε φορα που βρισκετε ενα θησαυρο ? Η ετσι κανετε συνεχομεβνα posts ? Διοτι αν ισχυει το πρωτο, πως ειναι δυνατον να βρισκετε τοσους πολλουςε θησαυρους μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ???? ΟΕΟ ..... Γιατι εγω εναν εχω βρει μεχρι τωρα και κεινον χθες. Πως γινεται δηλαδη αυτο ?