Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜας έχεις τσακίσει μιλάμε, δεν σε προλαβαίνουμε. Μπράβο φιλε, είσαι ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ, σευχαριστουμε απλα
-
Παράθεση από lallasgr: “Ατιμοι. Με έχετε κάνει όλοι να θέλω Mi max τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχα εμεις μαλλον θα το παρουμε μαζι το Mi Max Ασχετο στην περιπτωση του 4/128 ισχυουν οι ιδιοι οδηγοι ; Γιατι βλεπω εχεις ανεβασει διαφορετικο για 3/32 και αλλον για 3/64 .......
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤι ? Δεν εγραψε τον οδηγο ο lallasgr ? Ειναι δυνατον ? Οχι, Οχι δεν τον θελουμε. Να αποσυρθει και να ξαναγραφει απο αυτον. Αισχος, Ντροπη !!!!!! Μπραβο παιδια, ειστε καταπληκτικοι. Μονο και μονο που αφιερωνεται το χρονο σας για να γραφετε οδηγους για τους αλλους, ....... Τι να πω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!
-
Welcome Vickmall. Count me as another happy client
-
Παράθεση από merlinios: “Το κινητό το παρέλαβα!! Φοράει την MUI global 7.3 stable 7.3.11.0 (0MBCCNDC). Είναι original αυτή!? Την official πως την περνάω? Ευχαριστώ παιδιά. Το κινητό είναι καταπληκτικό Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Ποσες μέρες έκανε να έρθει από τη μερα παραγγελιας ? Είπες από honorbuy ευρωπαικη αποθηκη αν θυμάμαι καλα .....
-
Παράθεση από ktsak: “Να υποθέσω πως στο ibuygou.com η έκδοση 4/128 είναι πλέον διαθέσιμη ? Η δεν κατάλαβα καλα? ” Προς τους τυχον ενδιαφερομενους, εστειλα mail στο συγκεκριμενο site και πηρα την παρακατω απαντηση : Hi ktsak Thanks for your interesting in our site . Yes, mi max 4/128g is available to buy , it's only gold at this moment ; Would you please tell me the quantity and shipping country , then I can check more detailed information ; Look forward to hearing from you ;
-
Μου αρεσει πολυ το Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone και θα ηθελα να το παρω
-
Για τα δικά μου δεδομένα πααααρα πολύ καλες. Εστί κι αλλοιως ποτε για μένα δεν είναι κριτήριο σε ένα smartphone η camera. Αλλα τις βρίσκω πολυυυ καλες, εμενα με ικανοποιούν πληρως. Αν μπορείς βαλε και καμια νυκτερινη, με φλας και χωρίς και κανένα videάκι για να δούμε .....
-
Παράθεση από Octaviastikos: “4/128 σε κάνα δεκαήμερο ... αύριο θα μάθω τιμή εάν θες!! ” Φυσικα και θέλω. Από που τελικά ?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “θηκουλα συλικονουχα διαφανής στα 15€ και tempered glass 9€.. πείτε μου να βάλω παραγγελία ” Για αυτά εννοούσες τιμουλα? Εγώ νόμιζα για τη συσκευή 4/128 ....... Από που η παραγγελια ?