Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από ktsak: “Καλο, αλλα είπαμε πάμε για 4/128 ” θες να μαθω τιμουλα?? ” Ναι θέλω. Δεν μου είπες στη συνάντηση ότι έχεις τεοια κονε ...... Για μαθε και στείλε μου ΡΜ Περιμένω με αγωνια
-
Καλο, αλλα είπαμε πάμε για 4/128
-
petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω ....
-
Ενα review του Xiaomi Mi Max εδω
-
ναι αλλα πιο αξιοπιστο ειναι μακραν το ....................vickmall
-
Preorder ειναι τελικα. Απο βδομαδα συμφωνα με τη Selina, θα ειναι διαθεσιμα και τα αλλα μοντελα
-
Ελα καλως τα δεχτηκαμε Xiaomi Max 6.44 Inch FHD MIUI V8 3GB+64GB 4G LTE Smartphone 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Control - Grey c4mCCGB.png
-
Τελεια. Πάμε για 4/128 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2mlhtaD.jpg
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαWifi και τα συναφή έχει ? Τότε μεσα !!!!!!!!!!!! Αν και αυτό που έχει στο μυαλό του ο Θανάσης είναι εξίσου καλο και ελκυστικό .......
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΔεν θα μπορούσα να λείψω. +1 εδώ και ώρα .................
-
Μπραβο παιδιά. Επιτελους. Εύχομαι ολόψυχα στην 100η σας συνάντηση. Και σας το εύχεται ένας άνθρωπος που ναι μεν είναι μέλος του forum, VIP, αλλα φέτος πήγαινε στις συναντήσεις της Θεσσαλονίκης με συσκευή διαφορετική από Xiaomi. Όλα να πανε κατ' ευχην και να δούμε επιτελους τη μεγάλη δύναμη του forum !!!!!!!
-
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑς το παιδι βρε να δημιουργήσει
-
Όλα πολύ ωραια. Πήραμε την κουπα μας, ακούσαμε ενδιαφέροντα πράγματα, περάσαμε ωραια ..... Συγχαρητήρια σε όλους αλλα κυρίως στο φίλο μας τον Θανάση GR_Macedon χωρίς τη συμβολη, οργάνωση και επίβλεψη του οποιου η συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα ήταν δυνατή. Φιλε Θανάση σευχαριστουμε πολύ !!!!! Περιμένουμε φωτός και βίντεο από την εκδήλωση