Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kynegeiros: “θα το γράφει και στα αγγλικά δηλαδή;;; ” Yeap !!!!!!
-
ΜήνυμαΔεν ρε παιδια πείτε μου πως μου ήρθε η πολυπόθητη έγκριση.... Παράθεση από kynegeiros: “Μου ήρθε ένας εξαψήφιος κωδικός και από πίσω ένα κείμενο στα κινέζικα.....που όταν το μετέφρασα στα αγγλικά βγήκε αυτό: χχχχχχ ( εξαψήφιος κωδικός) ...millet account security authentication, do not provide a verification code to others ).... Ξέρει κανείς αν είναι αυτή η αναμενόμενη έγκριση;;; Δείτε και το κινεζικό μήνυμα: ΧΧΧΧΧΧ(小米帐号安全验证,请勿将验证码提供给他人) ” Δυστυχώς για σένα δεν ειναι το μήνυμα για το ξεκλείδωμα. …
-
ποιο ρίσκο? Να το ξεκλειδώσεις η να βάλεις την ελληνική ΡΟΜ? Δεν είναι καμια μεγάλη δουλεια. Και ναι, για μένα αξίζει τον κόπο. Όταν θα λειτουργήσεις τη συσκευή σου με την ελληνική ΡΟΜ τότε θα καταλάβεις ποσο σοβαρή και προσεκτική δουλεια έχει γινει και θα περιμένεις να βγει το update για να την ενημερώσεις
-
ΜήνυμαΓια παράπονα εδώ είσαι Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum Αν και δεν ξέρω αν θα γινει κάτι .... Εγώ έκλεισα μηνα, έχω κάνει του κόσμου =τα παράπονα και πηρα .............. να μην σου πω τι !!!!!!
-
mi note pro
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Και πως Το αντικατεστησες? Και εσύ με Chrome? Δε βολεύει τόσο είναι η αλήθεια... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Eκτος από το Lite Facebook μπορείς να δοκιμάσεις και το SlimSocial. Σαν το Lite είναι ....
-
ΜήνυμαΤουλαχιστον σε αλλη συσκευη, δηλ σε Mi Note Pro που εχει φιλος και συνεργατης διπλα μου, εχουμε δει πολυ καλυτερη διαχειριση μπαταριας ..... με την xiaomi-miui Hellas
-
ΜήνυμαΕμείς καλα είμαστε μεσα, άνθρωπο που να έχει πάρει unlock codes που θα βρούμε που να θέλει να βρεθούμε να το ξεκλειδώσουμε μαζι .......
-
ΜήνυμαΑς έρθει η ώρα με το καλο και θα ψάξω να βρω κάποιον από Θεσσαλονίκη να το κάνουμε μαζι ........
-
ΜήνυμαΔηλαδη μετά με την αλλαγη του account δεν θα αλλάξει τίποτε? Θα παραμείνει ξεκλείδωτο ? Καλο αυτό .....
-
ΜήνυμαΚάνω και γω την ερώτηση, αλλα λίγο διαφοροποιημένη ...... Κάνει κάποιος φίλος μου unlock στη συσκευή του με το λογαριασμό του που έχει κάνει στο Miui. Έχουμε εγω τη συσκευή μου αλλα είτε δεν έχω πάρει κωδικό, είτε μου έχουν κάνει reject. Δίνω λοιπόν τη συσκευή στον κολλητό μου, κάνει login στο account του και κάνει unlock τη συκευη μου (δεν ξέρω αν γίνεται πανω από ένα unlock ανά account). Αν γίνεται και πετύχει, μετά κάνει log off και μου τη δίνει. Αν κάνω τώρα εγω log in στο account μου, η συσ…
-
ΜήνυμαΗ m@λ@κιa στη συγκεκριμενη ιστορια εχει ξεπερασει καθε οριο. Πλεον την εχουν κανει εργοχειρο εκει στη Xiaomi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω παντως μετα απο 1 μηνα, δεν εχω παρει τιποτε. Ουτε accept ουτε reject. Αν δεν ειχα πουλησει το Redmi Note 3, ακομη θα περιμενα. Ρε ΟΥΣΤ !!!! Ε μα πια, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ !!!!!!!!!!!!!!
-
ΜήνυμαΜια χαρα μιλάει για κωδικό, μην τσιμπάτε. Δες ...... 6NHXwb3.jpg
-
ΜήνυμαΠαράθεση από hajis: “Επιτέλους μου έστειλαν το sms! Έχω την dev 7.6.1.29, τώρα απλά βάζω το πρόγραμμα και γίνεται unlock σωστά; ” Μετα από πόσες μέρες τελικά ?
-
Unlock code
ΜήνυμαΕδω άνοιξε ένα καινουριο και συ
-
Unlock code
ΜήνυμαΜανωλη και γω αυτό κάνω. Ήδη ποσταρα 50 φορές σε μια ώρα. Αν και το έδωσα το Χιαομι, θα συνεχίσω ............ Μου την έχουν δώσει !!!!!
-
ΜήνυμαΤυχεράκια. Άντε τώρα, καλώς ήρθες στο club ...... 25 μέρες κλείσαμε και SMS με κωδικούς ΥΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τσατίστηκα τόσο πολύ που το έδωσα το RN3. Δεν την μπορώ την κοροιδια .....