Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ktsak - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από alexyari: “Πεδιο για τον κωδικο, μαλλον δυσκολο,γιατι εβαλα αυτον που μου ηλθε με SMS, αλλα και παλι δεν προχωρα η διαδικασια. Οποτε, κολλησα σε αυτο το σημειο, και δεν ξερω τι να κανω.... ” κατσε γιατί μιλάμε για άλλο πράγμα μάλλον. Όχι τον κωδικό που σου ήρθε με το 1ο SMS όταν έκανες την αίτηση, αλλα αυτό που σου στέλνουν πάλι με SMS αφού έχουν περάσει οι 10+ μέρες και έχει ενεργοποιηθεί το unloak του bootloader ...... Για το 2ο SMS μιλάω εγώ. Εσύ για ποιο από τα 2 μιλάς ?
-
ΜήνυμαΕπειδη τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω, συμπερανα πως το 3ο πεδιο αφορα τον κωδικο που θα μας ερθει με SMS για το unlock. Το οποιο ομως που θα ερθει ΟΕΟ ??????????????????????????????????????????????
-
ΜήνυμαΤο θεμα ειναι οτι μεχρι να διορθωσουν αυτοι τη διαδικασια, μην την εχουμε κανει ολοι οι καινουριοι χρηστες ......................... Θα μας βρουν αραγε εδω ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Και η δική μου αίτηση απορρίφθηκε. Το θέμα είναι ότι ήμουν λίγο περισσότερο active αλλά μάλλον κανείς δεν έδωσε σημασία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9682/ το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε; Μου έρχεται να το βάλω αγγελία... ” Γιαννη εσύ πάλι καλα πηρες απάντηση. Εγω έχω κλείσει 20 μέρες και ακόμη ούτε απάντηση ούτε SMS ......
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ θα ήθελα να μάθω, οποιος παραγγέλνει τώρα, η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader ξκαι αυτή, όπως το Note 3, η λόγω Qualcom, δεν είναι και αρα δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία unlock bootloader και αλλα τέτοια ? Μας την χαλασε την μαγια η Xiaomi με το Note 3 ....
-
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω αύριο με ΙΕ .... και θα ποσταρω Το θέμα είναι πως έχουμε ήδη κάνει αίτηση...... και περιμένουμε το SMS, αυτό δεν ηρθε !!! Τον ΙΕ τον χρειάζεσαι για να κανεις αίτηση. Μετά έτσι κι αλοιως τρέχεις το unlock tool ....
-
ΜήνυμαKαι σε μένα το ίδιο βγάζει, αρα είναι πρόβλημα του site. Υπομονή .....
-
ΜήνυμαΜανωλη περίμενε να απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει ήδη ...... Το δικό μου ήρθε έτσι κι αλοιως με official, οποτε έκανα απευθείας update ............
-
ΜήνυμαΜανώλη, διάβασε το post του φίλου μας arist1976 σε άλλο νήμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kynegeiros: “Παράθεση από PeterPanious: “Καταρχάς Υπομονή! Προσωπικά θα την έβαζα από τώρα την developer όταν την είχα για 3 μέρες είδα καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Δοκίμασα να κάνω αίτηση σε καινούργιο account και έγινε, χωρίς ακόμα να έχουμε το κινητό στα χέρια μας, είναι δηλαδή ακόμα στο ταχυδρομείο. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχει σημασία που είναι η SIM. Και ένα τελευταίο δεν σε βολεύουν τα αγγλικά στο μενού ως προσωρινή λύση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” @PeterP…
-
Παράθεση από lafkostas: “καλησπερα μηπως ειναι κανεις διατιθημενος να με βοηθησει με την αιτηση για το ξεκλειδωμα του bootloader?καποιος που το καταφερε και μενει εδω σαλνικη να βρεθουμε και να με βοηθησει και να την κανει αυτος απο εκει που την εκανε και αυτος?μηπως φταει ξερω εγω ο υπολογιστης μου η το κινητο μου.ευχαριστω ” Μπες στο Chat
-
Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν θα σας κάνω προσφορά μια βασιλόπιτα μικρή και θα έχω και μικρά πιτακια που θα μοιραστούν στον κάθε έναν από ένα σε ένα από όλα θα έχει φλουρί. Όσο για το δώρο σε αυτόν που θα κερδίσει το φλουρί βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπραβο φιλε Νικο !!!!! Σευχαριστουμε για την προσφορα σου
-
ΜήνυμαΑ καλα .............