Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Οχι βρε, απλα διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό σου λένε, κοινώς οπλίσου με υπομονή. Κι εγώ όπως και συ και πολλοί άλλοι έχουμε ξεπεράσει προ πολλου τις 10 μέρες και ακόμη τίποτε .....

• About Mi Note Pro...

ktsak - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από mpakakos: “Benchmark στο Antutu με 6.1.7. Για να γουσταρουμε! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9488/ ” Διόρθωση, όχι 6.1.7 αλλα 6.0.1

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα . Πως την πατρησες ετσι???????Δυστυχως η αδεια για το ξεκλειδωμα ισχυει για 30 μερες. αν εχουν περασει τοτε θα πρεπει να ξανακανεις αιτηση .... Παντως αυτο το TWRP ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ . κολαει ειναι δυσχρηστο και μπορεις πολυ ευκολα να κανεις λαθος. Δεν υπαρχει εκδοση CWM να την περασουμε ??????? ” Η πλάκα είναι πως το ξεκλείδωχα 8/1/2016 αλλά όταν συνδέομαι στο unlock tool μου βγάζει μήνυμα: Your Mi account has not unlock permision. Εντω…

• Αργει πολυ η ολη ιστορια .... Εγω εκανα στις 11/01 αιτηση και ακομη δεν ........

• fingerprint does not work

ktsak - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Password έβαλες ? Χωρις password to fingerprint scanner δεν δουλευει ....

• Παράθεση από kynegeiros: “Ερωτήματα πριν προσπαθήσω να πάω για ξεκλείδωμα του bootloader. 1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ξεκλείδωτο; Αν ναι πώς μπορώ να το ελέγξω; 2. Η ROM που φοράει είναι η Miui 7.0 stable 7.0.19.0. (LHNCNCJ) . Ελέγχοντας για updates μου βγάζει διαθέσιμη την Miui 7.0 stable 7.1.6.0 (LHNCNCK). Μου προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση τώρα ή καλύτερα να περιμένω το ξεκλείδωμα; 3. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο; Γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων …

• Μπορεί τελικά να κοψουμε βασιλόπιτα. Αλλα θα ξέρουμε τις τελευταίες μέρες .... Θα πρέπει να ξέρουμε αριθμό συμμετασχοντων για να παραγγείλουμε. Φυσικα η βασιλόπιτα ρεφενέ .....

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παρασκυη δύσκολο!!! Λυπάμαι... ” Κρίμα και ήθελα να δω το Mi Note Pro από κοντα .... Άλλη φορα ίσως ...

• Γράψε και το νέοπα ..... nikosef

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ktsak: “Διαφωνω για το θέμα της πίτας Θανάση ...... ” Θέλεις να αναλάβεις το Θέμα Βασιλόπιτα; ” θα το συζητήσουμε ....

• Διαφωνω για το θέμα της πίτας Θανάση ......

• Μέσα εγώ ktsak Γράψε και ffox4 thumbup.png Ξέχασες να γράψεις για την πίτα .......

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από tragos: “ ” Περιμένω και εγώ ένα Note 3 (3/32) για συγγενικό πρόσωπο και σε λίγες μέρες θα το σετάρω και εγώ με ελληνική rom! ” Πως εκανες αιτηση για κωδικους ρε θηριο και τους πηρες κιολας χωρις συσκευη ? Δεν χριεαζεται Mi Account & IMEI ?

• Όταν λεμε μήνυμα εννοούμε SMS ? Γιατί εγώ και στο ChompSMS που είδα και στη μανισια ακόμη δεν ..... Την Κινα μου μεσα ....

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

προς το παρον οχι. Περιμένουμε. Σίγουρα όμως πρέπει να πας σε official πριν κανεις οτιδήποτε, είτε stable ειτε dev

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Εννοείται, εγώ προσωπικά δεν ...... Έλα και σημερινό update Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Σε εμένα δεν αργεί καθόλου κ στέλνει πάντα. Το δικαρτο δε με ενδιαφέρει καθόλου. Κ αν είναι να γράψω σεντόνι παίρνω τηλέφωνο!! :o:o Sent from my Redmi Note 3 ” Aυτο δεν είναι όμως το ζητούμενο για όλους. Μην ξεχνάς ότι η συσκευή είναι 2καρτη. Επίσης ότι για καποιους πιθανόν να μην φτάνουν και οι 160 χαρακτήρες .... Αρα καλα είπες, " εσένα " σε ικανοποιεί, όχι όμως όλους ....

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Για τα sms δοκιμαστε και αυτή την εφαρμογή. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Για πες μας γιατί δεν κατάλαβα, από τι έμεινες ευχαριστημένος ? Που δεν υποστηρίζει 2καρτο ? Σκοπός είναι να υποστηρίζει 2καρτο και 160 χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής GoSMS (υποστηρίζει και τα 2) και ChompSMS (υποστηρίζει και τα 2). Δυστυχώς το GoSMS έχει κάποια θεματ, άλλοτε δεν στέλνει SMS, άλλοτε αργεί να τα στείλει ... Μέχρι στιγμής το πιο αξιόπιστο το Cho…

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

Παράθεση από MIKermit: “Παράθεση από MIKermit: “Παιδιά καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την ελληνική με όποιον τρόπο αλλά να είχε πριν την πειραγμένη Rom του vickmall? Διάβασα ότι για να περάσεις την ελληνική πρέπει να έχει dev ενώ του vick είναι stable και μάλιστα πειραγμένη! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν το έχει δοκιμάσει κανένας?? Μα από που το αγοράσατε οι υπόλοιποι? ” Για να την περασει την Ελληνικη καποιος πρεπει πρωτα να εχει ξεκλειδωμενο …

• Καλα εχουν πολυ πλακα οι Ινδοι ........... %CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9F.jpg