Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

ktsak - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “To Vickmail οπου εχει δυο τιμες για το ιδιο μοντέλο ειναι: η μια διαθεσιμο απο το Κινεζικο μαγαζί τους και η αλλη που ειναι πιο ακριβό διαθέσιμο απο την Ελληνική αποθήκη τους (στην Θεσσαλονικη) συνήθως σε 3 ήμερες το εχεις σπίτι σου...Και εγω θα σου πρωτεινω να πάρεις το Mi4 ειναι το πιο πετυχημένο μοντέλο καμία σχέση εχει πέσει και πολυ η τιμη του είναι μια τρομερή ευκαιρία! Εκτος και θες δικαρτο και παντοφλα... ” Προς το παρόν το Redmi Note 3 δεν είναι διαθέσιμο στην E…

Μήνυμα

Παράθεση από gasath: “Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στο vick απ ότι είδα έχει δύο διαφορετικές τιμές xiaomi-miui.gr/community/index…sageID=18436#message18436 ,πιο απ τα δύο να επιλέξω επίσης το ένα είναι out of stock....σχεδόν ίδιες τιμές έχει και το Aliexpress sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι νέος εδώ και δεν θέλω να την πατήσω ξανά με καμία μούφα από Κίνα....Τέλος αν η διαφορά είναι 60 € δεν αξίζει να το πάρω απότο youhot.gr που δίνει και 24 μήνες εγγύηση??? ” Λοιπον φιλε μου ένα…

• Παράθεση από gasath: “καλησπέρα σας το μόνο ελληνικό κατάστημα που το έχει και δίνει και 24 μήνες εγγύηση είναι το youhou.gr Tablets - Smartphones - Accessories | Youhou.gr ” Φιλε μου τα έχεις μπερδέψει λίγο. Εδώ το νήμα είναι για το Redmi 3, ενώ το link του youhou.gr είναι για το Redmi Note 3. Καμια σχέση η μια συσκευή με την άλλη ......

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@ktsak γιατί Verified 2 times? Το ξανακανες απο το => Xiaomi Product Authentication - mi.com ?? ” Yeap, όντως έτσι έγινε ....

Μήνυμα

Παράθεση από amwnra: “Κατεβαζεται το παρακάτω αρχειο και το κανετε install μετα πηγαινετε στην παρακατω σελιδα jd.mi.com/ σκαναρετε τον κωδικο με το κινητο με την εφαρμογη που εχει το κινητο μεσα και σας βγαζει αν ειναι αυθεντικο. ” To έκανα και μου έβγαλε αυτό 7wVU8C1.jpg Ενώ με το antutu officer βλέπω αυτο V9clF9c.jpg

• Σκεφτομουνα να το παραγγειλω για το γιο μου, αλλα προς το παρον ειναι υπερτιμημενο οπως εχω γραψει .... Με τοσα λεφτα αγοραζεις το Redmi Note 3 (2/16) .....που για μενα ειναι καλυτερο, μεγαλυτερη οθονη, καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη οθονη μαλλον κ.α. Θα περιμενω, εχω περιθωρια. Αλοιως παμε σε αλλες λυσεις φθηνοτερες .....

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από anpho81: “Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ; Επίσης θεωρώ αυτή τη συζήτηση με τα ελληνικά λίγο υπερβολική. Μια χαρά μπορείς να βάλεις στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να γράψεις στα ελληνικά. Απλά η rom είναι στα αγγλικά. Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγ…

• Παράθεση από nikos_v: “Καλημέρα σε όλους....! Εμένα το μόνο που με απασχολεί για την ώρα, δεν είναι το Αγγλικό μενού. Ίσα-ίσα που καμιά φορά είναι καλύτερο... Είναι το ότι, αφού δε θα έχει Ελληνικό μενού, λογικά δε θα έχει και Ελληνικό πληκτρολόγιο... (εκτός και αν κάνω λάθος...) (Δεν μπορώ να γράφω greeklish ρε παιδιά....!!) Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να του περάσουμε Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά? Και πες ότι το παραγγέλνουμε με Αγγλικό μενού, τις επαφές που είναι στα Ελληνικά θα τις διαβάζ…

Μήνυμα

Ωππππππ νατααααα ..... Καλώς τα δεχθήκαμε RmTcBqQ.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όμως, αν δεν βγει σε καλη τιμή, δεν θα περπατήσει .............. Δεν μπορεί να τιμολογείται με χαμηλότερα χαρακτηριστικά ιδια τιμή με το Redmi Note 2 wink.gif Γιατί μέχρι τώρα, αν και είναι νωρίς, σε τέτοια επίπεδα τιμής το βλέπουμε !!!!

Μήνυμα

Οταν δοθουν τα κλειδια, ξεκλειδωθει ο bootloader, μπει Ελληνικη ROM με Root και twrp ...... τοτε το συζηταμε

Μήνυμα

Στη συνεχεια του προηγουμενου μηνύματος σχετικά με την εφαρμογή μηνυμάτων, αυτό xiaomi-miui-hellas_sms160mod_Hennessy_GTV-6.1.7 μπορούμε να το βάλουμε μεσα από τον Updater και να δουλέψει ακόμη και στην official dev ?

Μήνυμα

Δοκιμάστε και το πρόγραμμα Chomp SMS για μυνηματα. Tο κατεβασα και το δοκίμασα. Στέλνει κανονικά και υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Απλα είναι λίγο δυκοιλιο .... Τι εννοώ, όταν θες να επιλέξεις την κάρτα από την οποια θες να στείλεις το μήνυμα, πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί της αποστολης για να στείλει από την άλλη κάρτα .... Μικρό το κακό, λεπτομέρεια, αλλα τη λεμε ....

Μήνυμα

Παράθεση από sokri_m: “Καλημερα, έχοντας πλέον συσκευή xiaomi στην κατοχή μου και συμμετέχοντας στο παρών φόρουμ ενθάρρυνα ένα φίλο να αγοράσει το redmi note 3! Διαβάζοντας όμως όλα τα σχετικά θέματα έχω μπερδευτει. Πολύ σοβαρές πληροφορίες είναι διάσπαρτες εδώ και εκεί. Θεωρώντας ότι για να συμμετέχει κανεις εδώ έχει τουλάχιστον σκοπό να βάλει ελληνική rom και το "προσωρινό εμπόδιο" του κλείδωματος του bootloader μήπως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για νέο παραλαμβάνοντες με τα βασικα βήματα μέ…

• Καλημερα. Καταρχας σε 10-12 μέρες θα έχεις παράλαβει .... Αλλα και να μην έχεις παραλάβει, καλα είναι να έρθεις, αν μη τι άλλο θα πιεις ένα καφέ, θα δεις διαφορες συσκευές Xiaomi από κοντα, θα γνωρίσεις άλλους κατοχους και θα γινεις και "παλιος" μια και στην επομενη συνάντηση, εσύ θα έχεις ήδη πάει σε μια Ξεκινησα να πηγαίνω από παλιά που είχα Xiaomi Note και μετά μου έγινε συνήθεια και πήγαινα σε κάθε συνάντηση ακόμη και όταν δεν είχα Xiaomi ...... Να φανταστείς εγώ στην προηγουμενη πήγα παρόλο…

Μήνυμα

Παντως ακόμη και τώρα, μετά το update στην 6.1.7 dev, έχουμε και τις κινεζιες, και Κινεζικες λέξεις μεσα ...... Αν δεν μπούμε σε recovery / TWRP να κάνουμε κανένα wipe και μετά εγκατάσταση την ελληνική ..... δεν βλέπω να φεύγουν !!!

Μήνυμα

Φοραω Official Developer 5.12.31 και προς το παρόν μου έβγαλε το παρακάτω update. W1dM0ep.png Προχωραω λοιπόν .....

Μήνυμα

Οταν δοθει ...... το συζηταμε

• Αλλο αυτο και αλλο να λεμε να αφησουμε την οικογενεια μας και να παμε για συναντηση κατοχων Xiaomi. Καλα τα γουστα, αλλα προηγειται η οικογενεια. Αρα καλυτερα να λεμε ποτε δεν μπορει ο καθενας. Εγω αν ειναι μετα τις 7, ποθυ ολες ετσι εχουν γινει μεχρι τωρα, μπορω Δευτερα μεχρι και Πεμπτη

• Προσωπικα διαφωνω, δεν συγκρινω ουτε τη δουλει ουτε και την εδω κοινοτητα με την οικογενεια μου ..... Αν ειναι να διαλεξω, προσωπικα διαλεγω οικογενεια. Ας ακουσουμε και τους υπολοιπους και ας αποφασισει ο οργανωτης.