Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ktsak: “Λοιπον παρελαβα, φοραει την Stable Version: V7.0.9.0.LHNCNCJ (MIUI7). κατεβασα και προσπαθησα να εγκαταστησω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) αλλα παρολο που δειχνει οτι την βαζει, κανει reboot και παραμενει στην αρχικη...... Θα προσπαθησω να βαλω την Stable Version: V7.0.19.0.LHNCNCJ (MIUI7) μηπως και σταθω τυχερος ....... ” Παράθεση από johng4: “Την stable μπορεις να την κατεβάσεις μέσα από το κινητο, από το updater. Σου κατεβάζει σταδιακά τα updates. Σε μένα έγινε χ…
-
Λοιπον παρελαβα, φοραει την Stable Version: V7.0.9.0.LHNCNCJ (MIUI7). κατεβασα και προσπαθησα να εγκαταστησω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) αλλα παρολο που δειχνει οτι την βαζει, κανει reboot και παραμενει στην αρχικη...... Θα προσπαθησω να βαλω την Stable Version: V7.0.19.0.LHNCNCJ (MIUI7) μηπως και σταθω τυχερος .......
-
Παράθεση από yakamuki: “Δεν ειναι θεμα.αγχους απλα αν ειναι να δωσω λεφτα για να παρω κινητο απο ιντερνετ θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα αξιζει.Γι αυτο προσπαθω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που δεν διευκρινιστηκαν.. ” Ποια θεματα ακριιβως δεν διυκρινιστηκαν και εξακολουθεις να εχεις αποριες ? Νομνιζω οτι καλυτερα ειναι τις αποριες σου να τις θεσεις στο αλλο τοπικ, που σου εδωσα προηγουμενως, και πιο πολλοι θα το δουνε και πιο εξειδικευμενο ειναι ......
-
Για να το πάρουμε λίγο αλοιως και να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα, ρωτάω αυτούς και μονο που το πήραν με official CN-EN και περασαν επάνω stable ή dev Rom ........ : Google Apps, είχε, ή πηρε με την αναβάθμιση στην τελευταία stable η dev Rom, ή κάνατε εγκατάσταση εσείς μετά ? Και αν ναι, ποιο αρχείο apk ? Για να ξέρουμε τι μας γίνετε και τι θα κάνουμε αύριο, ή μεθαύριο που θα παραλάβουμε ......
-
Αντιστεκεται ΣΘΕΝΑΡΑ ο 1000στος !!!!!!!!!!!!!!
-
Παιδιά, παρτυ πρέπει να κάνουμε. Στo FYROM, αποφάσισε ο διαχειριστής του φόρουμ τους να το ψηφίσει. Και ναι, έχουνε ΜΙΑ (1) ΨΗΦΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Παράθεση από Christos note 4g: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά! έκανα εγγραφή και προσπαθώ να συνδεθώ en.miui.com/forum.php για να ψηφίσω και μου βγάζει error. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Εδω είσαι 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από vpolixron: “Καλησπέρα!Μου έστειλαν το εξής μήνυμα από vickmall.. <<Dear customer, Merry Christmas,and we just back to work. I am sorry to tell you,xiaomi redmi note 3 grey is in stock in EU warehouse. but there appear a little problem when install multi-language. the ADB flash_tool was out of date for some reason and it wasn't working. So they can not install the multi-language for your phone. Can we sent offical rom (which only have Chinese and English)to you? and you can install r…
-
Παμε γερα λεμεεεεεε 5pPpAOf.jpg
-
Παράθεση από bandit: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από bandit: “account me to gmail της γυναίκας και δεύτερη ψήφος από εμένα αντμινουλη θα πάρω και δεύτερο παράσημο ??? ” Κοιτα μην σου πει ο " αντμινουλης " ............... τι θα παρεις και παρεξηγηθεις Περα απο την πλακα, για να μην παρεξηγηθω, δεν σε γνωριζω για να λεω τετοια πραγματα και ζητω συγγνωμη, νομιζω οτι το μεταλιο παει στο καθε account εδω στο φορουμ, οποτε ενα θα παρεις.....Τα λεω σωστα " αντμινουλη " ? να λεμε και τιποτε χαζο για …
-
Παράθεση από bandit: “account me to gmail της γυναίκας και δεύτερη ψήφος από εμένα αντμινουλη θα πάρω και δεύτερο παράσημο ??? ” Κοιτα μην σου πει ο " αντμινουλης " ............... τι θα παρεις και παρεξηγηθεις Περα απο την πλακα, για να μην παρεξηγηθω, δεν σε γνωριζω για να λεω τετοια πραγματα και ζητω συγγνωμη, νομιζω οτι το μεταλιο παει στο καθε account εδω στο φορουμ, οποτε ενα θα παρεις..... Τα λεω σωστα " αντμινουλη " ? να λεμε και τιποτε χαζο για να αποφορτισουμε την ατμοσφαιρα, γιατι αλο…