Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

ktsak - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Θα είδατε βεβαια ότι στο vickmall έχουν βάλει ελληνικούς οδηγούς από xiaomi-miui.gr στο αντίστοιχο κομμάτι για το Redmi Note 2 ? Gd3sR0b.jpg KGGJodK.jpg UJkyOYa.jpg

• Παράθεση από kostakoutas: “Ψήφισα κι εγώ αν και το όνομα χρήστη μου εκεί,είναι ksaplostra. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιών ” Εσύ aplostra βλέπω πηρες επιτελους το σωστό δρόμο (Lenovo Z2 Vibe Pro-kwnana) Χαχαχαχαχαχα

• Μια και η προηγουμενη ψήφος μου χάθηκε, ξαναψηφισα σαν ktsak !!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ................................................................... ----Λίστα ονομάτων (837)---- ...................................................................K4rMa k_tsi kaiki63 kailash11 kalagas KallaiR KamuiX kap.Stathis kaplaz karamela karaoulhs karapas.p karasardelis karoumbalogr Katerinagr Katsam keremos kexas kgianno82 kikout killbill123 kiriakosb KISSOUDIS kit_kat kizosgr KlouKlou2603 KMarina kodorevi8ulis Kolozz kompostas konstantinos44 konstobo …

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Ναι ετσι ξερω και γω. Αλλα δεν μπορεις να πας να παραλαβεις απο εκει, τα στελνουν με ελτα κουριερ..... Αποκλειεται να ειναι αποθηκη, κανενα σπιτι κοβω να ειναι και αυτοι που μενουν εκει τα στελνουν μετα εντος ελλαδας η ευρωπη ...

Μήνυμα

Ετσι ειναι. Δεν το λενε βεβαια. Ρωτησα στο παρελθον τη Σελινα αλλα δεν μου απαντησε..... Τεσπα μακαρι να το στειλουν Δευτερα, Τεταρτη πιστευω να παραλαβουμε

Μήνυμα

Εγω παντως παρηγγειλα χθες το πρωι απο την ευσωπαικη αποθηκη, μενω θεσσαλονικη και ακομη δρν πηρα tracking number !!!!! Το Note 2 που ειχα παρει με τον ιδιο τροπο εκανε μια εβδομαδα ........ Τωρα πεσαμε απο χθες σε αργιες .... καλη βδομαδα (τεταρτη το κοβω) !!!!!

Μήνυμα

Xiaomi Redmi Note 3 Review - The Best Budget Smartphone. Redefined !!!! youtube.com/watch?v=WaVYx2Iah6k&feature=youtu.be

Μήνυμα

Xiaomi Redmi Note 3 Camera Review. This is in-depth camera test of what may be the best budget smartphone of 2015. youtube.com/watch?v=QkGFqdLt82k&feature=youtu.be

Μήνυμα

Προυποθετει όμως να φορας την Κινεζικη ΡΟΜ και όχι global ..... " Note: All the ROMs mentioned above refer to MIUI China developer ROM, not MIUI global ROM. "

Μήνυμα

Για τις φορτισεις πρωτη φορα το ακουω για 3 με κλειστη τη συσκευη, καινουριο κολπο ? ...... Δε νομιζω. Oι θεωριες λενε να μην αφηνουμε τη μπαταρια να τερματιζει και να σβηνει απο ενεργεια η συσκευη. Ας πουνε και οι πιο ειδικοι.... Εγω παντως ποτε δεν το εκανα και δεν θα το αφησω να στραγγιξει ποτε !!! Για τη γνησιοτητα παλια υπηρχε ενα site οπου εβαζες S/N και σου εβγαζε αν ειναι γνησιο, νομιζω της xiaomi ηταν. Ψαξτο λιγο ....

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “Παράθεση από ktsak: “Δεν αντεξα και το χτυπησα απο εκει (vickmall EU). Τελικα βγαινει 238€. Καλη τιμη σε σχεση με την αναμονη και τα Κινεζικα / Ελληνικα Ταχυδρομεια ” Καλημερα φιλε μου ακριβως το ιδιο θα κανω και εγω σημερα νομιζω οτι αξιζει και ιδικα η αναμονη πιο πολυ.Σε τι χρωμα το πηρες; ” To πηρα σε γκρι. Μου εχει καρφωθει απο το iPhone 6S Plus που ηθελα να το παρω σε space grey αλλα τελικα μου εκατσε το silver. Οποτε τωρα εβγαλα τα απωθημενα μου .....

• Οταν ψηφισα εγω νωριτερα (πριν καμια ωρα περιπου) ημασταν εδω tVeBFBV.jpgπαιρνουμε ........ σωβρακα μιλαμε

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos_Mitu: “ ” Στην οδο Λαγκαδα (Μοναδα Διαλογης Δ. Θεσσαλονικης)

Μήνυμα

Δεν αντεξα και το χτυπησα απο εκει (vickmall EU). Τελικα βγαινει 238€. Καλη τιμη σε σχεση με την αναμονη και τα Κινεζικα / Ελληνικα Ταχυδρομεια tongue.gif

• Αγορά Redmi Note 2

ktsak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

OK, άρχισες να κανεις συγκεκριμένες ερωτήσεις ..... Και πάλι θα έλεγα να διαβάσεις το 1ο post του νήματος που σου έδωσα πιο πάνω ..... Θα βρεις όλες τις απαντήσεις για τη συγκεκριμένη συσκευή καθώς και ερωταπαντήσεις μελών πιο κάτω .... Όσον αφορα στην αγορα και γω θα σου πρότεινα να πάρεις την έκδοση prime, που είναι στα 32GB, έχει καλύτερο επεξερφαστη και η διαφορα στην τιμή κατ' εμε είναι αμελητέα .... Φοράνε ιδια ROM, και κατά τα αλλα είναι ίδιες συσκευές. Προσωπική μου γνώμη είναι να το πάρ…

• Αγορά Redmi Note 2

ktsak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Επειδή δεν έχεις γράψει ακόμη ποιες είναι οι απορίες σου, νομιζω ότι καλα θα είναι να ξεκινήσεις από εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone Αν δεν μπορέσεις να καταλάβεις κάτι, και συνεχίσεις να έχει;ς απορίες, γραψτες και θα βρεθεί σίγουρα κάποιος που θα σου απαντήσει για να σε διαφωτίσει

• , μου το έχεις ξαναπεί και αλλου αυτό