Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
ktsak - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Πολύ καλός οδηγός. Αν και μετά από αυτόν, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με το NOTE 2, καλύτερα να πληρώσουμε για ένα iPhone. ☺ ” Εχεις κάτι με τα iPhone ? Πολύ ρατσιστή σε βλέπω φιλαράκι
-
Εγω πάλι, έχω κατεβάσει μέχρι τώρα τις τελευταίες 3 ROM 5.12.χχ αλλα δεν έχω βάλει καμια ακόμη ........ Βλέπεις η συσκευή απλα ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!! Τι να κάνω ο δυστυχης, θα περιμένω ......... Άσε που ακόμη δεν ξέρω, το σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω και να πάρω το Redmi Note 3 ...... Ποιος περιμένει πάλι
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από caeser: “Να σε δω όταν παλιώσεις, πως το usename σου, απο @XiaomiNewbie θα το κάνεις XiaomiOldie... ” Μέχρι τότε όντως θα είμαι Oldie χααχχα ! Η αλήθεια είναι ότι μελέτησα αρκετά θέματα και έτσι προσπαθώ να βοηθήσω και να ξεκουράσω "εν μέρη" εσάς τους "παππούδες" ” Φιλε μου καλησπερα, ασχετο μεν, αλλα θα έλεγα καλυτερα να αφαιρεσεις το footer και την υπογραφη του GR_Macedon απο την υπογραφη σου. Μπερδευεις τον κοσμο. Βαλε κατι δικο σου, οχι ξενο ........ …
-
Παράθεση από maddoctor: “Εγώ το είχα πάρει από banggood, αλλά μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στις παραγγελίες μου μου βγάζει ότι δεν υπάρχει πια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7873/ ” Αυτο μήπως είναι Nillkin H+ Anti-Explosion Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 2 Sale-Banggood.com ? Παράθεση από stefgr74: “Παράθεση από maddoctor: “Εγώ το είχα πάρει από banggood, αλλά μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στις παραγγελίες μου μου βγάζει ότι δεν υπάρχει πια forums.xiaomi-miui.gr/i…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ξερω γιατί το κάνεις. Γιατί κάνουμε τις καλύτερες συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη. tongue.pngΜε γειά τα νέα σου εργαλεία, αν και νομίζω το note2 θα το χαρείς περισσότερο. ” Ετσι, θέλω να αποκτήσει η παρέα πολυσυλλεκτικότητα ...................... Αντε με το καλο την καινούρια συνάντηση !
-
Βρε δεν το αμφισβητώ, απλα μου έκανε εντύπωση.... Το σκεπτικό μου ήταν αν συμβαίνει για ρυθμίσεις συσκευής, ΟΚ, άντε το καταλαβαίνω. Τωρα για τις εφαρμογές χρηστη, μου έκανε εντύπωση. Τελος παντων, αφού έτσι είναι, όντως συμβιβάζεσαι .... Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να επαναφέρω εφαρμογές χρηστη και data από άλλη συσκευή, ούτε καν Xiaomi ? Για ρίξε καμια πρόταση ....
-
Παράθεση από caeser: “Η πρόταση είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείς το Titanium Back up με αυτή τη συσκευή, επειδή εάν δεν είσαι πολύ εξιδικευμένος χρήστης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνεις τη συσκευή σου "τούβλο"! Ειδικά στην προσπάθεια σου να κάνεις restore μεταξύ άλλων και "ρυθμίσεις", τότε σίγουρα θα έχεις σοβαρά προβλήματα!Η μόνη σύσταση που υπάρχει για το Titanium είναι να μην χρησιμοποιείται με αυτή τη συσκευή. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη back up που μπορείς να κάνεις! Και μετά απο αυτέ…
-
Τελικα δεν άντεξα και γω στον πειρασμό και ξαναγύρισα στο Xiaomi. Παρηγγειλα από banggood, μέσω της online εφαρμογής τους (σου δίνει έκπτωση 10%) το Ρrime σε μαυρο, μια θήκη και ένα tempered glass, στα 155$ . Οποτε το Doogee X5 Pro παίρνει την άγουσα από βδομάδα. Πιστευω ότι μαζι με το 6S Plus μου, θα έχω καλύψει με 2 κινηταρες τις απαιτήσεις μου Αποτι φαίνεται θα με ανεχτείτε πάλι .... Τ΄ακους Θανασακη ?
-
Μπραβο παιδια, παντα τετοια. Στεναχωρεθηκα που δεν μπορεσα να ερθω. Ξεκινησα, αλλα εγινα μουσκεμα στο δρομο, και δεν μπορουσα να παρω ουτε το λεωφορειο απο την πλυμμηρα. Οποτε ξαναγυρισα στο σπιτι. Δεν πειραζει, την αλλη φορα θα ερθω και ισως να εχω και εγω xiaomi . Μηλαρακι παντως θα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!!!!
-
Εγω πάλι βγήκα από το σπίτι, πήγα μέχρι τη στάση και δεν μπορούσα να περάσω απέναντι από τη βροχή. Πλημμύρα μιλάμε, ποταμι.Τι κακό ήταν αυτό, να μην μπορείς να διασχίσεις το δρόμο, έγινα μούσκεμα και γύρισα πίσω στο σπίτι. Καλα να περάσετε παιδιά, περιμένουμε να γράψετε πως περάσατε .........................
-
Γραψε και ffox4
-
Μέσα και γω, αν και όπως εχω πει πολλες φορες ...... Ντεν εκω Xiaomi καρντια μου ...................
-
Περασαμε μια χαρα, περιμενουμε και τις φωτος να ανεβουν Θαναση ........................
-
Η μερα εφτασε Θαναση, με 13 ατομα κανουμε η οχι συγκεντρωση ? ΟΕΟ ?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ ......................... ΠΡΟΣΟΧΗ για να γίνει η συνάντηση θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή τουλάχιστον 25 άτομα.” Καλα ειχαμε πει για 15 τουλαχιστον, εγινε 25 τωρα ? 5. ffox - Γαβριλος από Θεσσαλονίκη - Redmi Note 2 Prime
-
Γραψτε και τον ffox4. Θα ερθει, ειμασταν μαζι χθες και το συζητησαμε. Και αν εχει παραλαβει θα ερθει με το Redmi Note 2 Prime