Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕχω παρει αυτην Xiaomi Yi Home Camera EU (HD/WiFi/IP/Νυχτ. Λήψη/Αν. Κίνησης/mSD) - Λευκή σε 720, απο το ιδιο καταστημα και δουλευει μια χαρρα, ειτε σε wifi, ειτε σε data. Ειναι Ευρωπαικη εκδοση ...................
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σημερα μου παρουσιάστηκε και μένα το ίδιο προβλημα, με yeelight ledstrip. Ενω δούλευε κανονικά εδώ και 15 μέρες, σήμερα που έγινε διακοπή ρευματος δεν συνδέεται, ούτε με reset, ούτε με ορισμό Mainland China, ούτε με Singapore, ούτε Ευρωπη ...... Τη βρίσκει για σύνδεση, φτάνει μέχρι το 99% και βγάζει error, timeout και δεν συνδέεται. Δοκιμασα και σε Xiaomi Note 4X και σε iPhone X Θα δοκιμασω το κόλπο αφηνοντας την εκτος μπρίζας μια μερα ..... κάτι άλλο ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για μένα η υπόθεση Gearbest έχει κλείσει δια παντός !!!!!!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά Gearbest !!!! Και πλήρωσα κοντα στα 200€ για τον προτζέκτορα, και χάλασε μετά από 15 ημερες χρήσης, και έμεινα 4 μήνες χωρίς προτζέκτορα, και στο τέλος με αποζημιωσαν με 120$ μονο, μια και η συσκευή χάθηκε και δεν παρελήφθη από αυτούς ποτε ..... Υποστήριξη για ..... κλάματα, για να μεην πω τίποτε πιο βαρυ, όλο υπεκφυγές, αοριστιες, όχι η πολιτικη μας, όχι κάντε λίγο υπομονή, όχι δεν φταίμε εμείς, όχι μήπως κάνατε λάθος…
-
-
Σε mido προς το παρόν με ΟΤΑ, όλα καλα
-
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsak: “Ομως συνεχίζω να παίρνω, τουλάχιστον στο lithium, ειδοποίηση για update, παρόλο που έχω σβηχει πλέον μετά την αναβάθμιση τα σχετικά αρχεία. Και όπως βλέπετε, είμαι VIP ...... Aρα έχουμε και εδώ θέμα ” Δεν υπάρχει θέμα...Απλά έγινε Re-Compile η ROM και άλλαξε η ημερομηνία με νέα και για αυτό στο Mi-Mix έχεις ειδοποίηση.. ” Ναι αλλα συνεχιζει να εμφανιζεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Εννοειται πως εχω διαγραψει οποιοδηποτε αρχειο αναβαθμισης. Αρα για…
-
Εγω θέλω να πω ότι περάστηκε μια χαρα και σε lithium και σε mido με OTA, όλα καλα. Ομως συνεχίζω να παίρνω, τουλάχιστον στο lithium, ειδοποίηση για update, παρόλο που έχω σβηχει πλέον μετά την αναβάθμιση τα σχετικά αρχεία. Και όπως βλέπετε, είμαι VIP ...... Aρα έχουμε και εδώ θέμα
-
-
Παράθεση από amavroudis: “δεν το έστειλες συστημένο;;; Τι σε νοιάζει αν το παρέλαβαν ή όχι; Εγώ γύρισα κάτι σε άλλο κινεζικο και ούτε που πήγαν να το πάρουν. Μαλιστα μου γύρισε πίσω, μια και αρνήθηκαν να το παραλάβουν!!! Παρόλα ταύτα το είχα στείλει συστημένο και μου έστειλαν άλλο για αντικατάσταση. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι;;; ” Παράθεση από derveni: “@ktsak Μα εκεί είναι η μαγκιά που σου κάνανε να παρελθουν οι μέρες εγγύησης του PayPal τώρα τέλος. ” Τι μπορώ να κάνω ? Αυτοί στο GB λένε δεν εί…
-
Εγώ τι να πω που έχω επιστρέψει από 17 ΣΕΠ ένα προτζέκτορα λόγω βλάβης αγορασμένο από gearbest, έφτασε Shenzhen στις 1 Οκτ και ακόμη δεν το έχουν παραλάβει και μου λένε ότι δεν έχουν πάρει κάποια ειδοποίηση ? 62 μέρες τώρα .... και όχι τίποτε άλλο, περασαν και οι 180 μέρες του Paypal. Τώρα .... ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!!! πανε τα 200€ που μου κόστισε ....
-
Από την τελευταία arΩma σε global dev, η global stable μπορούμε να επανέλθουμε και πως ? Mε flash μέσω TWRP κανονικά ?
-
-
Τοσο σε lithium οσο και σε mido εγκατασταση μεσω OTA, ολα μια χαρα απο χθες το βραδυ
-
Παράθεση από alnikou: “Επειδή τελευταία έχω κάποιο πρόβλημα με το pc να με ενημερώσεις Θανάση να ξέρω με ΠΜ στο μεσεντζερ ” Τελικά έχω γινει ρόμπα, πάλι δεν μπορώ να έρθω. Έχουμε ενημέρωση στο σχολειο του μικρου, οποτε .... ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!!!!!!!!
-
Παράθεση από derveni: “@Bodai Χρήστο κάντε την συνάντηση 29 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη να έρθει και η Λάρισα. ” Ετσι κι αλλιώς ανεπίσημη είναι .... Και μας χαλάει να κάνουμε κι άλλη μια μετά από 15 μέρες ?