Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “........................................................................ =============== Νοε 12th 2017, 4:11am =============== ” Συμφωνω. Μέσα ότι και να είναι. Και bodai, σου φέρνω και την καμερα .........
-
lithium me 7.11.9 η Ryanair δουλεύει κανονικά
-
Τοσο σε lithium, όσο και σε mido, η εγκατάσταση μέσω ΟΤΑ της 7.11.19 έγινε χωρίς προβλήματα, η δε εφαρμογή της Ryanair δουλεύει κανονικότατα
-
Παράθεση από ktsak: “Φιλε μου να σου πω πέντε πράγματα μια και το συγκεκριμένο προτζέκτορα τον αγόρασα και γω.Αγορα από Gearbest, αγγλική αποθήκη. Μου στοιχισε γύρω στα 166€ μαζι με τα μεταφορικά, λόγω ευρωπαικης αποθήκης. Το μηχάνημα παααααρα πολύ καλο, έχει και ψηφιακή τηλεόραση επάνω, όλες τις διαθέσιμες συνδέσεις, φωτεινη εικόνα, δυνατό ήχο, όλα πολύ καλα, εκτος από το θόρυβο .... Δυστυχως το ανεμιστηρακι του ακούγεται παααααρα πολύ. καταντάει ενοχλητικό. Αυτο ήταν το μονο ελάττωμα που του β…
-
Παράθεση από amavroudis: “Για το mido μόνο τα καλλίτερα έχω να πω με την 7.11.2. εντυπωσιασμένος και από την rom αλλά και από το τηλέφωνο! ” Συμφωνω μαζι σου. Πολύ καλες επιδοσεις όντως
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω πάλι στο Lithium7.11.2 arΩma, γιατί δεν τη βρίσκω την εφαρμογή "Εγγραφα" στις ρυθμίσεις ?
-
Παράθεση από whoknowsss: “Εμ,τα πιο απλά είναι που μου κάνανε χρόνια τη ζωή δύσκολη! Σε ευχαριστώ πολύ ”
-
Παράθεση από whoknowsss: “Μπορεί κάποιος να δώσει ή αν ήδη υπάρχει κάπου (που είναι αυτό να ξεστραβωθώ),οδηγίες για τις αλλαγές στο build.prop? Στο δικό μου mido κρασάρει μόλις την ανοίξω ” Εχεις κάνει root ? Εάν ναι, με έναν build.prop editor μπορείς να κανεις edit (δες εδώ εχει πολλους). Εγώ χρησιμοποιώ Root Explore, που έχει ενσωματωμένο editor .... πατάω παρατεταμένα πάνω στο αρχείο και μου βγάζει την επιλογή Open in Text Editor .... Κάνω ότι αλλαγη θέλω και στη συνεχεια βγαίνοντας από τον E…
-
Παράθεση από Jinthegod: “Για mi mix τι λεει η ΑRΩΜΑ? ” Μια χαρα. κανενα θεμα απο τη μερια μου ....