Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 737.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο plus ο αισθητήρας δεν είναι πάνω στο καπάκι οπότε δεν έχει καλώδιο να το προσέξεις. Με το νύχι ανοίγει αλλά θέλει υπομονή, όχι βιασύνη. Καλύτερα ξεκίνα από κάτω, από τη θύρα usb. Και μη ξεχάσεις πρώτα να βγάλεις το συρταράκι της sim
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παιδιά, μην κάνετε βιαστικές κινησείς, από την στιγμή που η συσκευή λειτουργεί υπάρχουν διάφορι τρόποι για να μπει σε edl mode, δεν έχουν δοκιμαστοί όλοι ακόμα γιατί δεν έχει βρεθεί συσκευή για να κάνουμε δοκιμές ” Έτσι είναι όπως τα λες Αφού έχω τη συσκευή, δοκίμασα αυτό το τρόπο και δουλεύει @billphone ναι με testpoint τη πέρασα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δεν το πρόσεξα ότι έχεις μαϊμού rom δεν είδα την φωτογραφία, δεν θα περάσει τότε. ” Έτσι είναι, δε περνάει η china dev Προς το παρόν η μόνη λύση για όσους έχουν μαϊμού global stable rom και δε μπορούν να προχωρήσουν στη λύση του VPN για το ξεκλείδωμα, είναι testpoint με άνοιγμα της πλάτης του κινητού κτλ Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει να το πάρεις απόφαση. Έτσι πέρασα λοιπόν τη τελευταία china dev μέσω του MiFlash, έβαλα το Mi λογαριασμό μου, εγκατέστησα το Solo VPN με chin…
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@derveni screenshot εχω ανεβάσει πριν μερικά ποστ. Από ότι καταλαβαίνω λέει ότι έχω global stable αλλά είναι μαϊμού. θα δοκιμάσω και θα σου πω.
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΟποτε πως συνεχιζουμε απο εδω και περα; Υπαρχει τροπος να περαστει china stable η dev χωρις προβληματα, για να δουλεψει ο τροπος του vpn; @derveni ή καποιος αλλος μπορεί να βοηθησει;
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΝομιζα μιλούσες για global dev rom @billphone , china dev υπάρχει Θα τη βρουμε τη λύση, υπομονη θελει
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@billphone Δε τη βρίσκω στο miui.com Αυτη θα περναει χωρις προβλημα απο τον updater;
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΦυσικά και θα κάνω τη δοκιμή @derveni Μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50404/
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@derveni Αυτός ο τρόπος θέλει fastboot rom και η μόνη που υπάρχει είναι η global stable(9.2.6.0), όχι developer, οπότε και να δουλέψει πάλι δε θα έχουμε επιτυχία στο ξεκλείδωμα
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠως θα περάσω dev rom χωρίς πρόβλημα; μέσω updater; Μιλάμε για τη china 8.2.1 dev ετσι;
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@derveni Το δοκίμασα κι αυτό με china server, το ίδιο σφάλμα 86006 Να έχει να κάνει με την έκδοση που φοράει η συσκευή; Μήπως θέλει developer rom και όχι stable?
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε πρώτα προσπάθεια χωρίς vpn μπας και... ” Δοκίμασα χωρίς vpn αλλά δεν.. Αναγκαστικά πρέπει να αντιστοιχισω πρώτα τη συσκευή με το λογαριασμό μέσα από τα developer options>Mi unlock status>Add account and device Δοκίμασα και με το PLEXVPN όλους τους china servers αλλά έχει το ίδιο σφάλμα 86006
-
-
redmi 5 plus
Μήνυμαέχω κάνει αίτηση και έχω πάρει το ok απλά διάβασα ότι έχει αλλάξει ο τρόπος ξεκλειδώματος στα 5άρια και είπα να μη κάνω καμιά πατάτα. Διαβάζω τον οδηγό για vpn τώρα
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΈπεσε στα χέρια μου ένα 5 Plus, ακολούθησα τις οδηγίες του NasDriver παραπάνω ο bootloader βγαίνει κλειδωμένος C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.070s] finished. total time: 0.071s επίσης η εντολή fastboot getvar all δίνει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50386/ και το about phone της συσκευ…
-
-
-