Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-737 από 737.
-
Μόλις ψήφισα κι εγώ, πρέπει να ήμουν ο εκατοστός το ίδιο nickname
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε τη 5.12.17 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8446/
-
Παράθεση από Thracia: “Η λειτουργία με ενα χέρι σας δουλεύει? Σε redmi note 2 σε αυτή τη ROM και την προηγούμενη δεν. ” Παράθεση από bilis1234: “Το επιβεβαιώνω και εγώ ή λειτουργία με το ένα χέρι δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις τη δοκίμασα και δουλεύει, με την 5.12.17 στο Redmi Note 2 Παρατήρησα πως αν κρατήσεις πατημενο το κεντρικό κουμπί (τετράγωνο) όσο είσαι στην οθόνη κλειδώματος ανάβει το φλας-φακός έτσι ήταν και στις προηγούμενες εκδόσεις και…
-
Παράθεση από evankouros: “Γεια χαρά! Να ρωτήσω όσους πέρασαν την 5.12.17 αν το χαζοbug με το WiFi της 5.12.10/16 (εδώ η 1η αναφορά - εδώ η πιο εύκολη λύση) συνεχίζει να υπάρχει ή διορθώθηκε. Αν διορθώθηκε θα την περάσω, καθότι δεν με πολυενδιαφέρει το νέο χαζοbug με το widget του καιρού. ” Δε μου το κάνει πλέον οπότε διορθώθηκε.
-
Συγχρονισμός εφαρμογών
ΜήνυμαΑυτό εννοείς; Κέντρο Ασφαλείας - Χρήση δεδομένων - Περιορισμός
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από dmarccos: “Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Πως μπορούμε να βάλουμε σταθερή τοποθεσία και όχι να εντοπίζει τη τρέχουσα θέση; Πατάω προσθήκη αλλά οτι και να γράψω στο search δε βρίσκει τίποτα ” Εάν έχεις το τηλέφωνο ρυθμισμένο στα Ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα. Πρέπει να το γυρίσεις στα Αγγλικά για να εμφανίζει αποτελέσματα.Άλλαξε το προσωρινά σε Αγγλικά, πρόσθεσε τις τοποθεσίες που θέλεις και μετά ξανά γύρνα το σε Ελληνικά. ” Έχεις δίκιο, το έφτιαξα, σε ευχαριστώ πολ…
-
Συνδεσιμότητα με pc
ΜήνυμαΤελικά με αυτόν τον τρόπο λύθηκε το πρόβλημα και πλέον βλέπω κανονικά το κινητό στα win10! Να 'στε καλά
-
Συνδεσιμότητα με pc
ΜήνυμαΕννοείται οτι εχω on το Usb debugging. κι έχω κάνει εγκατάσταση το MiPcSuite και έχω δοκιμάσει όλες τις usb2.0/3.0 θύρες του pc. Συνδέω το κινητό ακούγεται το μπλινγκ μλπιγκ των windows αλλά δε μου το εμφανίζει στους δίσκους Αν κάνω boot σε recovery και μετά το συνδέσω στο pc το δείχνει κανονικά
-
Συνδεσιμότητα με pc
ΜήνυμαΤο ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε win10. Αν όμως κανω boot σε recovery (twrp) εμφανίζεται κανονικά στα windows και μπορώ να μεταφέρω αρχεία
-
Έγινε like κι από εμένα
-
Παράθεση από kosmasdel: “Είμαι με την 5.9.18. Μερικές φορές όταν πατάω το power button να ξεκλειδώσει η οθόνη αυτή δεν ανάβει ενώ ανάβουν τα capacitive buttons. Ακόμα και να καλέσω τον αριθμό μου πάλι δεν ανάβει (ενώ χτυπάει κανονικά) και θέλει επανεκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα του power button για να ξεκολλήσει. Το κάνει 2 φορές την ημέρα περίπου και είναι ενοχλητικό. Ξέρετε κάποια λύση; :|” Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι, στο επόμενο update πιστε…