Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @Stelios Leon Klown Αν θέλεις να τραβήξεις πραγματικές panorama φωτογραφίες 360 μοιρών , κατέβασε από το Play store την εφαρμογή ¨DMD Panorama" ......

• to make a call fisrt turn off airoplane mode

geobas - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή Saving battery ......

• Gravity screen and XTRV

geobas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Πριν 10 μήνες δεν είχαμε xtrv ..... κι' εμένα δούλευε μιά χαρά ....

Μήνυμα

Εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες ρυθμίσεις ...... Απεγκατέστησα την εφαρμογή 'Εκανα wipe cache & dalvik Εγκατέστησα την εφαρμογή με τις ρυθμίσεις ως ανωτέρω Αρχίζω να πιστεύω μήπως τελικά φταίει ΑΥΤΟ.... διαβάζει η εφαρμογή το κλειδωμένο από το οποίο δεν έχω μπορέσει να απαλαγώ . Αφού το έκανε η "φωνητική αναζήτηση" γιατί όχι και το "Gravity screen" ???? =============== Δεκ 31st 2016, 5:45pm =============== @NasDriver 'Εβαλα το Gravity screen στο Redmi Note 2 με xtrv 6.12.15. 'Ιδια αποτελέσματα . NO GO ...…

• @NasDriver 'Εβαλα το Gravity screen στο Redmi Note 2 με xtrv 6.12.15. 'Ιδια αποτελέσματα . NO GO ......... Σίγουρα ανοίγει το κινητό με το Proximity sensor με xtrv ???? ..... και σ'αυτή την περίπτωση τι διάολο συμβαίνει σε 2 δικά μου κινητά .....

Μήνυμα

Ετοιμαζόμουν να το κάνω κι' αν δεν πετύχει , κάποια ώρα το απόγευμα αν μπορείς να μου πεις τις τελικές ρυθμίσεις που έχεις και δουλεύει με την xtrv 6.12.22 . Thanks =============== Δεκ 31st 2016, 2:52pm =============== @chrdes Αυτό έτσι κι' αλλοιώς , τικάρεται αυτόματα όταν κάνεις τις ρυθμίσεις .....

Μήνυμα

Εχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα , αλλά απ' ότι δηλώνεις έχεις διαφορετική Ρομ , οπότε μπορεί να είναι θέμα Ρομ , και ο @NasDriver που λέει ότι του τρέχει και με την ίδια Ρομ , εξαφανίστηκε .......

Μήνυμα

Είναι "χωρίς περιοσρισμούς".......

Μήνυμα

Ο καθαρισμός δεδομένων της εφαρμογής είναι αχνός....... δεν πατιέται ....

Μήνυμα

Χρησιμοποιώ το Gravity screen πάντοτε και με τελευταία Dev την 6.9.29 όπου δούλευε μιά χαρά . Βάζοντας την xtrv 6.12.22 δεν λέει να δουλέψει με τίποτα . Φυσικά έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις όπως τις είχα και με την Dev 6.9.29... Δεν είμαι Root . Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @Stelios Leon Klown Δηλαδή φίλε Στέλιο , πριν τραβούσες πανοραμικές φώτος 360 μοιρών ???? γιατί βλέπω στη δική μου ότι τραβάει μόνο 180 μοίρες...αν αυτό λέγεται πανοραμική λήψη ....

• Στο Mi Note Pro Μετά από τρείς μέρες με την xtrv 6.12.22......από gtv 6.9.29.... Δεν είδα τίποτε ιδιαίτερο ..... Ενα widget που δεν δούλευε σωστά , τώρα δουλεύει.... Ενώ το gravity screen δούλευε κανονικά , εδώ με τίποτα όπως και καμία άλλη εφαρμογή που να ανοίγει το κινητό χωρίς το power ... Μπαταρία..... No comment ..... Σκέπτομαι επιστροφή , αλλά βαριέμαι τη διαδικασία . Θα δούμε πως πάει στη επόμενη .

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

Είπαμε .... κάποια ....

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

Εδώ ........ θα βρείτε .... κάποια πολύ καλά ...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@geobas Τέλος καλό ΟΛΑ καλα ?? ” 'Ολα καλά.... σίγουρα . Μα στην πραγματικότητα δεν υπήρχε πρόβλημα πέρα από το "παλαβό" που το παρουσιάζει σαν κλειδωμένο . Κι' αν δεν υπήρχε εκείνη η εφαρμογή που το διαβάζει κλειδωμένο , ούτε που θα το τσεκάριζα από το cmd γιά να διερωτηθώ , αφού το κινητό δούλευε τέλεια . Παράθεση από maddoctor: “Στο είπα @geobas .... Μην το εμπιστεύεσαι ” Τσεκάρισες να δεις το δικό σου από περιέργεια ή μήπως είναι άλλη παρτίδα

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geobas: “Η ερώτηση είναι .. Γιατί να ξαναφλασάρω το recovery αφού το πήρε κανονικά όταν πρωτοέστησα το κινητό . ” Κυρίως για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα κατά το φλασαρισμα που μπορει να οφείλονται στην έκδοση του TWRP και κατά δεύτερο για να ελέγξουμε πραγματικά αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Οσον αφορά το Factory Reset ναι ισχύει αυτό που έχει πει ο @MIUI_ART ,εγω θα έκανα απλή αναβάθμιση σε δική μου συσκευή. Σε σενα προτείνω όμως την διαδικασία που θα δ…