Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geobas: “Μα έχω φλασάρει και έχω Recovery και έχω την GTV 6.9.29 . Μάλιστα ετοιμάζόμουν να βάλω από πάνω την νέα xtrv και σταμάτησα . ” Ωραία τότε θέλω να κάνεις το εξης: 1. Πάρε μέσα από την XTRV (zip) to recovery.img και φλάσαρε το όπου σου προείπα με fastboot flash recovery recovery.img 2. Αν το πάρει χωρίς πρόβλημα (δεν σου λέω κάτι για το κλείδωμα θα ξέρεις ) θα κάνεις Nandroid 3. Θα κάνεις κανονικά φλασαρισμα της XTRV (μετά από Factory Reset εννοείτε) ” Πά…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geobas: “Καλημέρα Χρήστο και χρόνια πολλά . Ρίξε μιά ματιά ... Mi Note Pro - Still Locked ” Καλημέρα και χρόνια πολλά και σε σένα. Το διάβασα ήδη και συμφωνώ με ότι σου είπε ο @geoanto555 Επειδή το "χαζό" που βλέπεις εσυ με το Mi Note Pro το είδα εγω με Mi4, είμαι σίγουρος ότι είναι ψεύτικο το κλείδωμα που βλέπεις. Αλλά για να σου φύγει/μας φύγει κάθε αμφιβολία προσπάθησε με fastboot με το Mi Note Pro (σε fastboot λειτουργία) να φλασαρεις recovery. Αν αποτύχει τ…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GiannizZ: “πως γίνεται να μιλάμε για 7 ενώ δεν εχουμε πάει καν 6? ” Γιατί όχι??!! Καλυτερα, αν ήταν να "περάσεις" απο τα bugs της 6άρας, τωρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο αυτά της 7άρας.. ” Και πιθανόν να ξεπεράσεις με την 7άρα , τις παραξενιές του Mi Note Pro . Ποιές παραξενιές ? Καλημέρα Χρήστο και χρόνια πολλά . Ρίξε μιά ματιά ... Mi Note Pro - Still Locked

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Mi Note Pro - Still Locked

Μήνυμα

Να συμπεράνω ότι διάβασες αυτά που διεμείφθησαν με τον δόκτορα . Μήπως εννοείς ότι ήταν ξεκλείδωτα γιατί κάπου με μπέρδεψες .

• @geoanto555 Χρόνια πολλά Γιώργο , με υγεία ... Αν έχεις καιρό ρίξε μιά ματιά ΕΔΩ , και πες μας αν βγάζεις καμιά άκρη .

Μήνυμα

OK Thanks .... Καλή επιστροφή .

Μήνυμα

Σωστός , και έγώ είναι η δεύτερη που βάζω , είχα βάλει αρχικά άλλη GTV δική μας , αλλά τελικά τι γίνεται εδώ , πώς εξηγείται το μυστήριο ...... .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26444/

Μήνυμα

OK .. ας παραδεχτούμε ότι στη δικιά σου περίπτωση ότι η εφαρμογή είναι παλαβή . Πόσο σίγουρος είσαι ότι είσαι ξεκλείδωτος ? Γιά τσεκάρισε με το adb , που μου λες πως κι' αυτό είναι παλαβό

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Κάτσε να το ξανατσεκάρω !!!!!! Αλλά γιατί μου λέει η μπέμπα όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή Φωνητική αναζήτηση , ότι δεν μπορείνα με βοηθήσει γιατί η συσκευή μου είναι κλειδωμένη Give me 5 ...... ” Πες μου τι ακριβώς πας να τρέξεις, να το δοκιμάσω και σε μένα που σίγουρα δεν είναι κλειδωμένο, να δω τι μου λέει εμένα. Πάντως εάν μπορείς να βάλεις ελληνική ρομ, ξέρω ότι είναι ξεκλείδωτο ” Λοιπόν ....... έβαλα το κινητό σε fasboot για να τσεκάρω τον Boo…

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Ευτύχη.... με το συμπάθειο... αλλά μήπως έχεις κατάλοιπα ... πονοκέφαλο και τα λοιπά από χτες το βράδυ Η GTV 6.9.29 , σπανιόλικια είναι ???? ” Μα γι' αυτό έχω τις ανάλογες φατσούλες....πως εσένα σου κλείδωσε? Και γι' αυτό λέω μήπως βλέπεις κλειδωμένο ενώ δεν είναι. ” Κάτσε να το ξανατσεκάρω !!!!!! Αλλά γιατί μου λέει η μπέμπα όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή Φωνητική αναζήτηση , ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί η συσκευή μου είναι κλειδωμένη Give m…

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Μα τι λες .... αφού ακολούθησα τον οδηγό που λέω στο πρώτο μου μήνυμα και έβαλα κατευθείαν την GTV 6.9.29 Δεν υπήρξε καμιά ξένη ΡΟΜ ...... Σε ποιόν οδηγό αναφέρεσαι ? ” Σ' αυτόν που λες ότι σου κλείδωσε το κινητό.... Υπόψιν πάντως ο @caeser έχει αναφέρει ότι δεν είναι πάντα αξιόπιστη η εντολή του abd για να δούμε εάν είναι κλειδωμένη μία συσκευή ή όχι. Ελληνική ρομ δεν μπορείς να βάλεις? ” Ευτύχη.... με το συμπάθειο... αλλά μήπως έχεις κατάλοιπα ...…

Μήνυμα

Μα τι λες .... αφού ακολούθησα τον οδηγό που λέω στο πρώτο μου μήνυμα και έβαλα κατευθείαν την GTV 6.9.29 Δεν υπήρξε καμιά ξένη ΡΟΜ ...... Σε ποιόν οδηγό αναφέρεσαι ?

Μήνυμα

Μα και το δικό μου δεν ήταν κλειδωμένο ...... Οπως θα θυμάσαι η πολιτική του κλειδώματος άρχισε πολύ αργότερα . Το κλείδωμα θα έγινε με το φλασάρισμα της DEV ....

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Καλύτερα με τον κλασσικό, μην γίνει κανένα μπέρδεμα. ” Καλησπέρα doctor και χρόνια πολλά ... Στην περίπτωσή μου με τη custom rom , ποιός είναι ο ενδεδειγμένος κλασσικός τρόπος , γιατί αν θυμάμαι είχατε κάποια προβληματάκια και εσύ και ο καίσαρας όταν το πήρατε , δεν το ξεκινήσατε με τον οδηγό που άνέφερα , και μετά πως το επαναφέρατε ?

Μήνυμα

Καλημέρα και Χρόνια πολλά..... 'Επρεπε να περάσουν 2 1/2 μήνες , με το Mi Note Pro που δουλεύει αψεγάδιαστα με την GTV 6.9.29 Dev , σύμφωνα με το οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro και κατεβάζοντας την εφαρμογή φωνητική αναζήτηση να μου θυμίσει η μπεμπέκα ότι το κινητό είναι ακόμα κλειδωμένο . cool.png Πράγματι , έκανα έλεγχο και όντως είναι κλειδωμένο ..... biggrin.png Το ερώτημα είναι , αφού δεν έχω πρόβλημα (μέχρι τώρα) , αν αξίζει τον κόπο η διαδικασία , να κάνω FR , φλασάρισμα την…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Καλημέρα και Χρόνια πολλά..... 'Επρεπε να περάσουν 2 1/2 μήνες , με το Mi Note Pro που δουλεύει αψεγάδιαστα με την GTV 6.9.29 Dev , σύμφωνα με το οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro και κατεβάζοντας την εφαρμογή φωνητική αναζήτηση να μου θυμίσει η μπεμπέκα ότι το κινητό είναι ακόμα κλειδωμένο . Πράγματι , έκανα έλεγχο και όντως είναι κλειδωμένο ..... Το ερώτημα είναι , αφού δεν έχω πρόβλημα (μέχρι τώρα) , αν αξίζει τον κόπο η διαδικασία , να κάνω FR , φλασάρισμα την Official Dev , Unloc…

• Βρε κακό που μας βρήκε ..... 'Ισως ο Αη Βασίλης να τακτοποιήσει αυτή την μυστήρια κατάσταση και να ξαναδούμε άσπρη μέρα