Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NasDriver: “Όσες φορές πατήσεις εσύ να κάνει αναβολή και όχι κλείσιμο... Στην γυναίκα δεν παίζει κάτι τέτοιο...ξεκινάει με εσκούντημα...αν κάνεις αναβολή πάει κλωτσιά...αν κάνεις πάλι αναβολή...στην καλύτερη θα βρεθείς κάτω από το κρεβάτι ” Παράθεση από NasDriver: “Ααααα...και κάτι ακόμα...η αρραβωνιαστικιά δεν λειτουργεί με την ίδια ρομ και έχει λιγότερα bugs...μετά την αναβάθμιση σε σύζυγος παρουσιάζονται αρκετές δυσλειτουργίες ” Διάβαζα .... και χέστ@κ@ στο γέλιο ...... . Νόμιζα …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geobas: “..... και το άλλο ??? το σημειώσεις ” Δεν υπάρχει σε καμμία οθόνη η εφαρμογή "Σημειώσεις"; ” Χωμένο μέσα σε ένα φάκελλο με άλλες .... πως βρέθηκε εκεί .. God knows ... . Thanks
-
Thanks . Κρυμμένο .......Βρε να μη μυρίσω τα δάχτυλά μου ...Κάτι σαν τη εφαρμογή " ελβετικός σουγιάς " ..... και το άλλο ??? το σημειώσεις
-
Είχα το Redmi Note 2 παροπλισμένο και είπα να δοκιμάσω μιά από τις νέες Rom . Φλασάρισα την τελευταία XTRV/GTV - 6.12.15 πάνω από την GTV 6.9.22 χωρίς κανένα πρόβλημα . Μέχρι στιγμής φαίνονται όλα μιά χαρά με μόνη διαφορά δεν βρήσκω που είναι/ενεργοποιούνται οι εικονιζόμενες εφαρμογές που φαίνονται στην παρουσίαση της ROM . τραβομάρα ........ confused.png confused.png forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25850/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25851/
-
Είχα το Redmi Note 2 παροπλισμένο και είπα να δοκιμάσω μιά από τις νέες Rom . Φλασάρισα την τελευταία XTRV/GTV - 6.12.15 πάνω από την GTV 6.9.22 χωρίς κανένα πρόβλημα . Μέχρι στιγμής φαίνονται όλα μιά χαρά με μόνη διαφορά δεν βρήσκω που είναι/ενεργοποιούνται οι εικονιζόμενες εφαρμογές . Στραβομάρα ........ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25848/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25849/
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από gloupy: “ Merci pour votre réponse est - il pas possible d'automatiser le transfert? ” My French are horrible ....... english please ....
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από snd36: “Ρε παιδιά είμαι εκεί miui.com/unlock/apply.php και δεν δέχονται το όνομα μου.Το έβαλα αγγλικά ελληνικά και τπτ μου λέει συνέχεια input the correct name!! Καμιά ιδέα κάποιος?? ” Δοκίμασε να βάλεις το e-mail σου
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΒάλε μια φωτο (screenshot) , να δούμε γιατί πράγμα μιλάς τελικά ..