Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πέραν πάσης αμφιβολίας λοιπόν .... επίσημος διανομέας ...... ότι μπορεί να σημαίνει........ Τώρα γιατί στο site της Xiaomi-Greece , λανσάρει το Redmi 3S , με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του , αλλά ...... ευσχήμως παραλείπεται η τιμή δεν καταλαβαίνω ...... όποιος το βρει κερδίζει ..........πλαστικόν ωρολόγιον .... Εκτός , αν οι λογιστές του έχουν μπλέξει με το τόσα το ξίδι , πόσο το λαδόξιδο ........ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25721/
-
Βοηθεια
Μήνυμα'Αλλαξε γλώσσα βρε ..... Μαρία ......
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από gssifa: “Καλημερα. Τελικα ειναι σιγουρο οτι η info quest πηρε την επισημη αντιπροσωπεια της XIAOMI στην Ελλαδα. ” Μάλλον μιλάμε για εισαγωγέα και όχι για επίσημη αντιπροσωπεία Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά ... δεν ξέρω πως θα βαφτίσουμε την InfoQuest , αλλά και μόνο το γεγονός ότι ανήρτησε αυτές τις οδηγίες χρήσης δείχνει το επίπεδο του εισαγωγέα ή επίσημου αντπροσώπου , κι' αν το κατεβάσουν τα στραβάδια , θα σταματήσουν οι…
-
Ένταση ήχου
geobas - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από skepasti21: “Δεν υπάρχει κάτι άλλο... Ναι το δοκιμασία αλλά δεν μου είναι αρκετό, για παράδειγμα στον gomplayer στο PC κατεβαίνει μέχρι το 5% και μετά ανά 1%... Τι ζητάω εε? Ας το αφήσουμε άμα είναι κάτι εξεζητημένο. ” Δεν είμαι βέβαιος αν μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις στα "Hardware tests" , καλιμπράροντας τα ηχεία
-
Παράθεση από Aurumnus: “Παράθεση από geobas: “Ρε τώρα που το σκέπτομαι ... μήπως αυτός , αποκλειστικός αντιπρόσωπος (In@@blablabla) , έριξε σύρμα στους τελωνειακούς ” Πότε έγινε αυτό;Που μπορώ να το διαβάσω; Γιατί θέλω να παραγγείλω μέσα στον Ιανουάριο, μην μπλέξω ξαφνικά με τελωνείο. ” Καλά.... ο κόσμος τόχει τούμπανο ...... διάβασε τις τελευταίες 5-10 σελίδες ...... Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
σκαπουλάρω εννοούσες ......................
-
Και τα πρώτα κινητά που θα διαθέτει ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος θα είναι το Xiaomi Redmi Note 3 και Xiaomi Redmi 3. Να δούμε τις τιμές σε σχέση με τους Κινέζους που έχουμε συνηθίσει και βλέπουμε ............. Ρε τώρα που το σκέπτομαι ... μήπως αυτός , αποκλειστικός αντιπρόσωπος (In@@blablabla) , έριξε σύρμα στους τελωνειακούς
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από gloupy: “Bonjour, Comment faites - vous votre vidéo des fichiers stockés sur la carte SD transféré à un serveur ftp? Hello, How do you make your video files stored on the sd card transferred to an ftp server? Thank you in advance. ” l suppose you transfer them to your pc and from there with a ftp client to the server
-
Παράθεση από geofust: “Μετά απο την πετυχημένη εγκατάσταση της XTRV 6.12.1, έχω ένα προβληματάκι και μία άσχετη ερώτηση. Το πρόβλημα είναι οτι απο την αρχή μου εμφανίζει το εξής εικονίδιο... ............ ” Δοκίμασε στην εφαρμογή Google Play Store "καθαρισμό δεδομένων¨και "απεγκατάσταση ενημερώσεων" , και επανεκίνηση ..... Δοκίμασε wipe cache & wipe dalvik cache ΥΓ_1 ....Οι xtrv rom είναι beta , επομένως έχουν τα πραβληματάκια τους ΥΓ_2 ....Τελείως προσωπική άποψη το Redmi Pro
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαXiaomi MI4C και Xiaomi MI Note Pro είναι τα επόμενα κινητά που θ’ αναβαθμιστούν σε Android 7.0! Xiaomi MI4C και Xiaomi MI Note Pro είναι τα επόμενα κινητά που θ’ αναβαθμιστούν σε Android 7.0!