Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chris307: “Παράθεση από geobas: “Βρε άνθρωπέ μου , γιατί κάνετε ότι σας κατέβει - Stable και Dev είναι δύο διαφορετικά πράγματα κι' όταν ανακατευτούν γίνεται της πουτ.........Από Dev σε Stable ΚΑΙ το αντίθετο , χρειάζεται factory reset πριν φλασάρεις ... ” εγω ρωτησα αν δεις ποιο πανω αν μπορω αντι για gtv ελληνικη rom βαλω stable....και καποιοσ ειπε μπορεις =============== Δεκ 3rd 2016, 9:10pm =============== ” Ναι το είδα .... πιθανόν να μην το πρόσεξε ότι ήσουν σε Dev αφού μόλις …
-
Mi5 έκλεισε και δεν ανοίγει..!!
geobas - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΨέματα δεν λες αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι έκανε ο φίλος σου .....αν κατέβασε καμία ύποπτη εφαρμογή ή αν επισκεύτηκε κανένα κακόβουλο site ..... λέμε ...... Δοκίμασες να κρατήσεις το Power πατημένο γιά 15-20 δευτερόλεπτα .........................
-
Παράθεση από chris307: “Παράθεση από geobas: “Βρε παιδιά ...... μήπως φλασάρισε την stable πάνω από Dev που ξεκλείδωσε και τα έκανε ...................... ” κατι τετοιο εκανα ” Βρε άνθρωπέ μου , γιατί κάνετε ότι σας κατέβει - Stable και Dev είναι δύο διαφορετικά πράγματα κι' όταν ανακατευτούν γίνεται της πουτ......... Από Dev σε Stable ΚΑΙ το αντίθετο , χρειάζεται factory reset πριν φλασάρεις ...
-
Βρε παιδιά ...... μήπως φλασάρισε την stable πάνω από Dev που ξεκλείδωσε και τα έκανε ......................
-
Παράθεση από Jim22: “Καλημερα παιδια, πριν απο δυο μερες αγορασα ενα xiaomi redmi note 3 pro με global stable rom χθες το βραδυ λοιπον το αφηνω με 100% φορτιση και το πρωι το βρισκω στο 89% και εχω ψιλοαγχωθει. Τι να φταιει; ” Αν έχεις αφήσει αναμένες τις μηχανές στη διάρκεια της νύχτας πάλι καλά ... Σοβαρά τώρα .... τι είχες αφήσει ανοιχτό . Wi-Fi , BT , GPS , Δεδομένα , Εφαρμογές που τρέχανε στο παρασκήνιο ???
-
Παράθεση από Xristos1980: “.... εκτός από ένα κρασάρισμα στο αποτύπωμα το οποίο διορθώθηκε... ” Ποιό αποτύπωμα καλέ μου άνθρωπε ....... για το Μi Note Pro μιλάει ο @kexas ...... confused.png ......Εχει αποτύπωμα το Μi Note Pro Παράθεση από kexas: “θελω απο την xtrv beta1 _6.11.24 dev που εχω να βαλω την gtv stable v8.0.1.0. ” Βιάστηκες και έβαλες xtrv . Είναι beta με ότι αυτό συνεπάγεται , ατελής (το λέει η λέξη) , bugs κλπ κλπ .... Από Dev σε Stable και αντίστροφα ΠΑΝΤΑ factory reset (Χρυσός Κα…
-
Εγκεφαλικο Ξεσκαρτισμα!
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟ φίλος @ποζιτρόνιος μας απαγοήτευσε ..... Πέντε μέρες σήμερα κλείνει το σήριαλ που λέει και ο @Thracia ....και βλέπουμε ....... Και είναι και πληροφορικάριος όπως τον βάφτισε ο @dnomikos .....
-
Αλλαγή Γραμματοσειράς σε Redmi 3 pro με official Αγγλοκινεζικη 8.0.3.0|Stable
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kokkinolemis: “Πέρα από την περίπτωση ότι έχει πρόβλημα η rom, γίνεται να αλλάξω γραμματοσειρά με official stable rom?(δεν έχω κάνει root) ” Αν έχεις λογαριασμό Miui .... eδώ θα βρεις πως να αλλάξεις γραμματοσειρά [MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από kinezakias: “ =============== Νοε 27th 2016, 5:49pm =============== Πώς μπορώ να βγάλω την 8.0.2. stable που εχω,και να βαλω την τελευταια developer;Όποτε κάνω αναζητηση,χάνομαι στο πέλαγος.Υπάρχει κάποιος οδηγός που να απευθύνεται-με απλά λόγια και βήματα-σε κάποιον που γουσταρει πολυ το Xiaomi του αλλά δεν είναι καθόλου ειδήμων;;;(flash,dalvik,fastboot,κλπ,ειναι οροι που δεν τους ξερουμε υποχρεωτικα ολοι φανταζομαι.) Ευχαριστω. ” Για να πάς από stable σε developer (και αντίστροφα)…
-
Ο μπλε πλανήτης είναι βρε ..... ο 'Αρης .... Πέρα από την πλάκα ....τρέχα γρήγορα στο μαγαζί που το πήρες γιά άμεση αντικατάσταση ...