Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Χρόνια και ζαμάνια .....

geobas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλήμα αλλά γιά να μη σας κουράζω , δεν το αφήνουμε γιά σήμερα . Αύριο θα ξαναρχίσω σιγά-σιγά απ' την αρχή και βλέπουμε , αν δεν έχει κάποια μικροέλλειψη ο οδηγός . Από την άλλη βρήκα την παρακάτω δική μας . Μήπως είναι προτιμότερο να την δοκιμάσω ? Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip Ευχαριστώ γιά την βοήθεια .

Μήνυμα

C:\MI MAX\hydrogen_images_V10.2.2.0.NBCCNXM_20190424.0000.00_7.0_cn Δεν άλλαξε τ'ιποτα . Το ίδιο error !!!

Μήνυμα

Εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68645/

Μήνυμα

Ανοίγει και πατώντας το Flash βγάζει error "cannot find flash_all.bat" Βρήκε το flash_all.bat αλλά Τώρα βγαζει error "Missmatching image and device" Τι διάβολο γίνεται ?

Μήνυμα

Μου βγάζει "couldn't find flash script"

Μήνυμα

Εκανα ακριβώς αυτά που σύστησες στο post #19 . Εγκατέστησα τους drivers σύμφωνα με τον οδηγό του φίλου Kaggelaris και μετά ακολούθησα τον οδηγό που σύστησες . Το μόνο που είδα και δεν έμοιαζε με το οδηγό ήταν τα περιεχόμενα της Fastboot που σύστησες και είναι ίδια με αυτή που είχα κατεβάσει εγώ . Αυτά είναι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68642/

Μήνυμα

Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . Αφού εγκατέστησα τους drivers υποτίθεται σωστά , σε Fastboot mode , τρέχοντας το XiaoMiFlash.exe ανοίγει η εφαρμογή με μιά ταμπέλα "Please install drivers" . Αν πατήσω install βγαίνει "unhandled exception" αν κλείσω την ταμπέλα βρω το "hydrogen_images_V10.2.2.0.NBCCNXM_20190424.0000.00_7.0_cn", επιλέξω το Clean All και Refresh , ξαναεμφανίζεται ένα "unhandled exception" Ολα γίνανε σύμφωνα με τους οδηγούς

Μήνυμα

Εκτός τώρα . Θα προσπαθήσω αύριο .Thanks

Μήνυμα

Τι εννοείς ? Φαντάζομαι china . Πως το τσεκάρω ? Η Fastboot που αναφέρω παραπάνω είναι από τη διεύθυνση που μου είχες δώσει σε προηγοένο post

Μήνυμα

@ NasDriver 'Ανθρακες ο θησαυρός .... Επανήλθε το πρόβλημα . Εχω κατεβάσει την hydrogen_global_images_V10.2.2.0.NBCMIXM_20190426.0000.00_7.0_global και την twrp_hydrogen_3.2.1-0_miui-hellas.img Δεν ξέρω αν είναι οι ενδεδειγμένες . Δεν βρήκα κάτι άλλο γιά το ΜΙ ΜΑΧ Θα μπορούσες να με καθοδηγήσεις ή να μου πεις αν υπάρχουν οι κατάλληλοι οδηγοί γιά τη σωστή εγκατάσταση . Θα προτιμούσα το πρώτο !! Ευχαριστώ

Μήνυμα

Παράξενα πράγματα.... Σε μιά τελευταία προσπάθεια , αντί να μπω στα δύσκολα , έκανα ένα Facrory Reset , έκανα Setup απ' την αρχή και σαν να μου φαίνεται πως γλύτωσε τον σκουπιδοτενκέ .

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά . Μαλλον θα τα παρατήσω γιατί φοβάμαι πως θα τα κάνω χειρότερα . Δεν θυμάμα τίποτα από τις αλχημίες που μπορούσα να κάνω πριν από 3-4 χρόνια . Κρίμα γιατί ήταν μιά χαρά κινητό και το είχα βολευτεί . Θα κοιτάξω να την βγάλω με το MiNotePro μέχρι να αποφασίσω να πάρω κάποιο άλλο . Thanks agan

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Βρες μία fastboot rom, άνε την unzip, πήγαινε στον φάκελο images, πάρε από μέσα το αρχείο persist.img, αντιγραφή στο κινητό, και κάνε από TWRP > Install > images > στο partition persist Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις TWRP που να υποστηρίζει install στο partition persist ” Κατεβάζω την αντίστοιχη TWRP της Fastbook rom που ήδη έχω κατεβάσει , αλλά επειδή τα έχω ξεχάσει θα ήθελα να μου πεις πως πως θα περάσω την νέα TWRP . Με αυτήν που έχω δεν υπάρχει partition persist . @ amav…

Μήνυμα

Δεν βρήσκω για το ΜΙ ΜΑΧ

Μήνυμα

Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε . Πριν το πετάξω στα σκουπίδια , υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια άλλη λύση ? ,

Μήνυμα

Μετά από μιά αρκετής διάρκειας συνομιλία , το πρόβλημα εξαφανίστηκε .. Thank you Nas

Μήνυμα

Δεν χρησιμοποιώ ακουστικά ή bluetooth . Καλιμπλάρησα τον proxomity sensor , ΟΛΑ PASSED . Θα δούμε .

Μήνυμα

Χαιρετώ ύστερα από κι' εγώ δεν ξέρω πόσο . Με χαρά βλέπω να κυκλοφορούν ακόμα κάποιες παλιές καραβάνες και τους συγχαίρω . Μετά από χρόνια μου παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα . Που θα βρώ λύση ? Εδώ φυσικά .... αφού όσα κι' αν ήξερα τα έχω ξεχάσει . Εχω λοιπόν ένα πανάρχαιο MI Max με μιά πανάρχαιη έκδοση Miui XTRV την 6.12.22 . Το κινητό δούλευε άψογα μέχρι την περασμένη εβδομάδα ,που άρχισε να κάνει νερά .... Συγκεκριμένα όταν μιλάω στο τηλέφωνο μετά από ένα λεπτό περίπου χάνω τον συνομιλητή και …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651