Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εχω την 5.11.12 .... εκεί σταμάτησα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση , με το κινητό σε τουλάχιστον 0.80 μ. απόσταση (σε κλειστό χώρο). Σε ανοιχτό χώρο που το έχω δοκιμάσει , ακουμπισμένο μπροστά μου στο τραπέζι , με κάποια οχλαγωγία , μεγαλύτερο πρόβλημα είχε ο συνομιλητής μου , παρά εγώ . Το βάλε-βγάλε ...... λένε ...... βλάπτει την υγεία του κινητού .

• google voice search

geobas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “ια δοκίμασε αυτό ” Ο φίλος @RadyBoy θέλει να υπαγορεύει και αυτά που λέει να γράφονται . Αυτό γίνεται ως ακολούθως . Ανοίγουμε μιά εφαρμογή της προτίμησής μας που μπορούμε να γράψουμε και πατώντας επάνω της ανοίγει το πληκτρολόγιο (εικ. #1) Εγώ χρησιμοποιώ την ColorNote αλλά γίνεται σε οποιονδήποτε Text Editor forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10240/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10239/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10237/ Πατώντας το κο…

• Smartwatch για redmi note 2 prime

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ριξε και μιά ματιά ΕΔΩ . Δεν χάνεις τίποτα , και στο Post #31 , πως ξεκίνησε μιά αγορά smart watch (από περιέργεια) και πως κατέληξε ευχάριστα να έχω ένα smart watch 3G με μόνο 22.90

• Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από geobas: “Το Skin του Dupas δεν μου είπες αν έχει 1080χ1920 ανάλυση στον υποφάκελο που σου είπα ............... Γιατί αν δεν έχει τσάμπα ψάχνεσαι .......... ” οχι δεν το εχει ” O φάκελος Doupas πρέπει να έχει τους υποφακέλους ui_android και gfx και το αρχείο info.ini Αν ο ui_android μέσα δεν εχει άλλο υποφάκελο 1080χ1920 ή 1920χ1080 που αυτός περιέχει όλες τις εικόνες που παρουσιάζει ο πλοηγός , τότε τι να σου δείξει αν το πρόγραμμα ψάχνει γιά εικόνες και δεν…

• Το Skin του Dupas δεν μου είπες αν έχει 1080χ1920 ανάλυση στον υποφάκελο που σου είπα ............... Γιατί αν δεν έχει τσάμπα ψάχνεσαι ..........

• Παράθεση από kostas234: “εχω το σκιν του Doupas_v9.0 ” Δεν το ξέρω το v9.0 . 'Εχει για ανάλυση 1920χ1080 . 'Ανοιξε τον φάκελο το Skin και κοίταξε στον υποφάκελο "ui_android" . Επίσης στον υπολογιστή που έχεις το iGo (αυτό που πέρασες στο κινητό) , άνοιξε το αρχείο sys.txt με το Notepad κάνε scroll και κοίταξε εκεί που γράφει [rawdisplay] να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω ή σε κάθε περίπτωση να έχει το screen_xy="1080_1920:1920x1080/1080x1920:fullscreen" [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto"…

• Στο φάκελο Content είναι . Κοίταξέ το

• Παράθεση από kostas234: “Παιδιά δεν μπορώ να κάνω τίποτα έβαλα και το sdfixγια να κάνω εγκατάσταση από την sd card αλλά το πρόβλημα παραμένει δεν ανοίγει το igo κάποια βοήθεια ώστε να το φτιάξω. ” Μήπως δεν έχεις skin με την ανάλυση του κινητου ????

• Εμφάνιση ROM μέλους

geobas - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Δεν ξέρω , δεν έχω σκεφθεί λεπτομέρειες . Αντ' αυτού μπορεί να είναι ένα κυλιόμενο αππλετάκι κάτω ας πούμε από την πράσινη λωρίδα που λέει γιά το "αν δεν μπορείτε να συνδεθειτε κλπ κλπ " Οπως και να το κάνουμε όμως δεν είνα δικό μας θέμα , νομίζω ????

• Εμφάνιση ROM μέλους

Μήνυμα

Κουβέντα πιάσαμε Χρήστο . Λοιπόν.... Το να με προσφωνείς εσύ geobas το βρήσκω αστείο Αυτό που γίνεται κάθε φορά , αν θέλεις να δώσεις χέρι βοηθείας σε κάποιον που αντιμετωπίζει πρόβλημα και τραβάς με το τσιγκέλι πληροφορίες ποιά Ρομ έχει , πάντα το θεωρούσα αν όχι τίποτε άλλο ενοχλητικό . Μου είχαν περάσει από το μυαλό κάποιες ιδέες σαν λύση , αλλά γιά κάποιο λόγο ξεφτίσανε . Τώρα από ανακίνησες το θέμα , αν θυμάμαι καλά ..... 1. Στο προφίλ , κάτω από τη "Συσκευή" θα μπορούσε να υπάρχει και "Ρομ…

• Εύχομαι όλα να πάνε καλά

• Παράθεση από billisdim: “Παιδες πριν 2ωρες παρέλαβα και το δικό μου, σε silver, 32gb. Απίστευτο κινητό, πολυ γρήγορο και σαφως ανωτερη η κάμερα. Δυστυχώς όμως με κάτι που μου έτυχε θα αναγκαστω να το πουλησω επιτόπου κ αυτό κ το απλο note 3 που εχω γιατί χρειάζομαι τα χρήματα. Οταν επανακαμψω θα παραγγείλω 1000% το 3pro παλι. ” Εύχομαι αυτό πού σου έτυχε να μην είναι τίποτα σοβαρό . Αν ήταν το Golden μπορεί να ήμουν υποψήφιος αγοραστής .

• Εμφάνιση ROM μέλους

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Θα καταγράφει το τελευταίο αίτημα, όχι ιστορικό downloads ROMs. Αυτή η πρόταση μπορεί να βρει εφαρμογή σε μέλη που έχουν μονο μία συσκευή, ώστε να είναι όσο γίνεται αξιόπιστη η πληροφορία. ” Πάλι δεν βγαίνουν τα κουκιά . Α . Θα με παρουσιάζει σαν να έχω την 6.2.4 ενώ στην πραγματικότητα έχω την 5.11.12 Β . Και εκείνοι που έχουν πάνω από μία συσκευή στο πηγάδι κατουρήσανε ?

• Εμφάνιση ROM μέλους

Μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά , εγώ που τις κατεβάζω όλες stable και Dev και γιά τις 2 συσκευές μου , θα πρέπει ή να έχω ένα προφίλ ολόκληρο κατεβατό που δεν θα χωράει σε μία σελίδα ή θα αναφέρεται η τελευταία που θα είναι λάθος αφού έχω μείνει σε μία Dev από τον περασμένο Νοέμβριο

• Την επωνυμία της επιχείρησης: TinyDeal Την Διεύθυνσή της (URL): TinyDeal Tι ακριβώς αγοράσατε: GV18 1.54 HD Screen Dialer Anti-lost Silvery Watch Phone Την ημερομηνία αγοράς: 25 Ιανουαρίου 2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 Ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά από το συγκεκριμένο κατάστημα . Σωστά πακεταρισμένο και σφραγισμένο το αντικεί…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Εκείνα που αναφέρονται ότι παίρνουνε SIM , είναι αυτόνομα , έτσι δεν είναι , δεν έχουν καμία σχέση με χρήση του κινητού , δεν είναι ανάγκη να το κουβαλάς το κινητό μαζύ σου . Με απλά λόγια είναι ένα κινητό από μόνο του . Σωστά ? ” Ναι. Απλώς λογικά και λόγω μπαταρίας, θα θέλουν φόρτιση κάθε μέρα. ” Πληροφοριακά ... Η ασχετοσύνη για Smart watches σε όλο της το μεγαλείο ........ Το γκατζετάκι των 22.90 ευρώ τελικά έχει και sim και sd card . Όσο το σκα…

• Παράθεση από kostakislarisa: “Nαι αλλά θα έχεις μια κεραία συνεχώς κολλημένη στο χέρι σου!?!?! (αν το χρησιμοποιείς με τη σιμ) ” Ναί είναι κι' αυτό . Φαντάζομαι μιλάς γιά SARa και MARa . Σάμπως το ΒΤ δεν έχεις ακτινοβολία . Ρε δεν γλυτώνουμε με τίποτα thumbdown.png Τώρα που το βλέπω μετά από λίγες ώρες έχει την πλάκα του , και στο κάτω-κάτω δεν είναι και μεγάλη δουλειά να έχεις το κινητό στη τσέπη .

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Εκείνα που αναφέρονται ότι παίρνουνε SIM , είναι αυτόνομα , έτσι δεν είναι , δεν έχουν καμία σχέση με χρήση του κινητού , δεν είναι ανάγκη να το κουβαλάς το κινητό μαζύ σου . Με απλά λόγια είναι ένα κινητό από μόνο του . Σωστά ? ” Ναι. Απλώς λογικά και λόγω μπαταρίας, θα θέλουν φόρτιση κάθε μέρα. ” Μικρό το πρόβλημα αν αναλογισθεί κανείς ότι κάποιοι εδώ στο φόρουμ λένε ότι φορτίζουν το κινητό τους κάθε 6 ώρες Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις

• Εκείνα που αναφέρονται ότι παίρνουνε SIM , είναι αυτόνομα , έτσι δεν είναι , δεν έχουν καμία σχέση με χρήση του κινητού , δεν είναι ανάγκη να το κουβαλάς το κινητό μαζύ σου . Με απλά λόγια είναι ένα κινητό από μόνο του . Σωστά ?

• Παράθεση από maddoctor: “Nαι, αλλιώς δεν μπορεί να επικοινωνεί μέσω του κινητού με τον έξω κόσμο. ” Αρα η λύση για να παίζει κανείς είναι το Stand Alone ?