Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εχω την 5.11.12 .... εκεί σταμάτησα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση , με το κινητό σε τουλάχιστον 0.80 μ. απόσταση (σε κλειστό χώρο). Σε ανοιχτό χώρο που το έχω δοκιμάσει , ακουμπισμένο μπροστά μου στο τραπέζι , με κάποια οχλαγωγία , μεγαλύτερο πρόβλημα είχε ο συνομιλητής μου , παρά εγώ . Το βάλε-βγάλε ...... λένε ...... βλάπτει την υγεία του κινητού .
-
google voice search
geobas - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “ια δοκίμασε αυτό ” Ο φίλος @RadyBoy θέλει να υπαγορεύει και αυτά που λέει να γράφονται . Αυτό γίνεται ως ακολούθως . Ανοίγουμε μιά εφαρμογή της προτίμησής μας που μπορούμε να γράψουμε και πατώντας επάνω της ανοίγει το πληκτρολόγιο (εικ. #1) Εγώ χρησιμοποιώ την ColorNote αλλά γίνεται σε οποιονδήποτε Text Editor forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10240/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10239/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10237/ Πατώντας το κο…
-
Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από geobas: “Το Skin του Dupas δεν μου είπες αν έχει 1080χ1920 ανάλυση στον υποφάκελο που σου είπα ............... Γιατί αν δεν έχει τσάμπα ψάχνεσαι .......... ” οχι δεν το εχει ” O φάκελος Doupas πρέπει να έχει τους υποφακέλους ui_android και gfx και το αρχείο info.ini Αν ο ui_android μέσα δεν εχει άλλο υποφάκελο 1080χ1920 ή 1920χ1080 που αυτός περιέχει όλες τις εικόνες που παρουσιάζει ο πλοηγός , τότε τι να σου δείξει αν το πρόγραμμα ψάχνει γιά εικόνες και δεν…
-
Παράθεση από kostas234: “εχω το σκιν του Doupas_v9.0 ” Δεν το ξέρω το v9.0 . 'Εχει για ανάλυση 1920χ1080 . 'Ανοιξε τον φάκελο το Skin και κοίταξε στον υποφάκελο "ui_android" . Επίσης στον υπολογιστή που έχεις το iGo (αυτό που πέρασες στο κινητό) , άνοιξε το αρχείο sys.txt με το Notepad κάνε scroll και κοίταξε εκεί που γράφει [rawdisplay] να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω ή σε κάθε περίπτωση να έχει το screen_xy="1080_1920:1920x1080/1080x1920:fullscreen" [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto"…
-
Εμφάνιση ROM μέλους
ΜήνυμαΔεν ξέρω , δεν έχω σκεφθεί λεπτομέρειες . Αντ' αυτού μπορεί να είναι ένα κυλιόμενο αππλετάκι κάτω ας πούμε από την πράσινη λωρίδα που λέει γιά το "αν δεν μπορείτε να συνδεθειτε κλπ κλπ " Οπως και να το κάνουμε όμως δεν είνα δικό μας θέμα , νομίζω ????
-
Εμφάνιση ROM μέλους
ΜήνυμαΚουβέντα πιάσαμε Χρήστο . Λοιπόν.... Το να με προσφωνείς εσύ geobas το βρήσκω αστείο Αυτό που γίνεται κάθε φορά , αν θέλεις να δώσεις χέρι βοηθείας σε κάποιον που αντιμετωπίζει πρόβλημα και τραβάς με το τσιγκέλι πληροφορίες ποιά Ρομ έχει , πάντα το θεωρούσα αν όχι τίποτε άλλο ενοχλητικό . Μου είχαν περάσει από το μυαλό κάποιες ιδέες σαν λύση , αλλά γιά κάποιο λόγο ξεφτίσανε . Τώρα από ανακίνησες το θέμα , αν θυμάμαι καλά ..... 1. Στο προφίλ , κάτω από τη "Συσκευή" θα μπορούσε να υπάρχει και "Ρομ…
-
Παράθεση από billisdim: “Παιδες πριν 2ωρες παρέλαβα και το δικό μου, σε silver, 32gb. Απίστευτο κινητό, πολυ γρήγορο και σαφως ανωτερη η κάμερα. Δυστυχώς όμως με κάτι που μου έτυχε θα αναγκαστω να το πουλησω επιτόπου κ αυτό κ το απλο note 3 που εχω γιατί χρειάζομαι τα χρήματα. Οταν επανακαμψω θα παραγγείλω 1000% το 3pro παλι. ” Εύχομαι αυτό πού σου έτυχε να μην είναι τίποτα σοβαρό . Αν ήταν το Golden μπορεί να ήμουν υποψήφιος αγοραστής .
-
Εμφάνιση ROM μέλους
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Θα καταγράφει το τελευταίο αίτημα, όχι ιστορικό downloads ROMs. Αυτή η πρόταση μπορεί να βρει εφαρμογή σε μέλη που έχουν μονο μία συσκευή, ώστε να είναι όσο γίνεται αξιόπιστη η πληροφορία. ” Πάλι δεν βγαίνουν τα κουκιά . Α . Θα με παρουσιάζει σαν να έχω την 6.2.4 ενώ στην πραγματικότητα έχω την 5.11.12 Β . Και εκείνοι που έχουν πάνω από μία συσκευή στο πηγάδι κατουρήσανε ?
-
Εμφάνιση ROM μέλους
ΜήνυμαΑν κατάλαβα καλά , εγώ που τις κατεβάζω όλες stable και Dev και γιά τις 2 συσκευές μου , θα πρέπει ή να έχω ένα προφίλ ολόκληρο κατεβατό που δεν θα χωράει σε μία σελίδα ή θα αναφέρεται η τελευταία που θα είναι λάθος αφού έχω μείνει σε μία Dev από τον περασμένο Νοέμβριο
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: TinyDeal Την Διεύθυνσή της (URL): TinyDeal Tι ακριβώς αγοράσατε: GV18 1.54 HD Screen Dialer Anti-lost Silvery Watch Phone Την ημερομηνία αγοράς: 25 Ιανουαρίου 2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 Ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά από το συγκεκριμένο κατάστημα . Σωστά πακεταρισμένο και σφραγισμένο το αντικεί…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Εκείνα που αναφέρονται ότι παίρνουνε SIM , είναι αυτόνομα , έτσι δεν είναι , δεν έχουν καμία σχέση με χρήση του κινητού , δεν είναι ανάγκη να το κουβαλάς το κινητό μαζύ σου . Με απλά λόγια είναι ένα κινητό από μόνο του . Σωστά ? ” Ναι. Απλώς λογικά και λόγω μπαταρίας, θα θέλουν φόρτιση κάθε μέρα. ” Πληροφοριακά ... Η ασχετοσύνη για Smart watches σε όλο της το μεγαλείο ........ Το γκατζετάκι των 22.90 ευρώ τελικά έχει και sim και sd card . Όσο το σκα…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Nαι αλλά θα έχεις μια κεραία συνεχώς κολλημένη στο χέρι σου!?!?! (αν το χρησιμοποιείς με τη σιμ) ” Ναί είναι κι' αυτό . Φαντάζομαι μιλάς γιά SARa και MARa . Σάμπως το ΒΤ δεν έχεις ακτινοβολία . Ρε δεν γλυτώνουμε με τίποτα thumbdown.png Τώρα που το βλέπω μετά από λίγες ώρες έχει την πλάκα του , και στο κάτω-κάτω δεν είναι και μεγάλη δουλειά να έχεις το κινητό στη τσέπη .
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Εκείνα που αναφέρονται ότι παίρνουνε SIM , είναι αυτόνομα , έτσι δεν είναι , δεν έχουν καμία σχέση με χρήση του κινητού , δεν είναι ανάγκη να το κουβαλάς το κινητό μαζύ σου . Με απλά λόγια είναι ένα κινητό από μόνο του . Σωστά ? ” Ναι. Απλώς λογικά και λόγω μπαταρίας, θα θέλουν φόρτιση κάθε μέρα. ” Μικρό το πρόβλημα αν αναλογισθεί κανείς ότι κάποιοι εδώ στο φόρουμ λένε ότι φορτίζουν το κινητό τους κάθε 6 ώρες Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις