Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Θα σου απαντήσω βλέποντας μόνο χαρακτηριστικά....η Uwatch είναι μία εταιρεία που την ακούω πολύ στα smart watches, οπότε μπορείς να δεις αυτό. Η μπαταρία του είναι στα 350mAh. Με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, βλέπω το GV10 στα 400mAh και το ZGPAX S19 με 450mAh που φαίνονται καλά. ” Λοιπόν , ήλθε ο ταχυδρόμος και μου έφερε το smart watch , GV18 Aplus . Χαριτωμένο (!) δεν λέω , είχε και ένα User Guide στα Αγγλικά (ακαταλαβίστικα) . Δοκίμασα την εφαρμογή σου , αλλά γινόταν ένα …
-
Παράθεση από maddoctor: “Θα σου απαντήσω βλέποντας μόνο χαρακτηριστικά....η Uwatch είναι μία εταιρεία που την ακούω πολύ στα smart watches, οπότε μπορείς να δεις αυτό. Η μπαταρία του είναι στα 350mAh. Με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, βλέπω το GV10 στα 400mAh και το ZGPAX S19 με 450mAh που φαίνονται καλά. ” Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Ηδη είχα παραγγείλει , μη έχοντας ιδέα περί τίνος ακριβώς πρόκειται , τό GV18 Aplus μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε εμφανισιακά , από την Gearbest , στις 25/1 και σή…
-
Παράθεση από Ierofantis: “Παράθεση από geobas: “Να μπω κι' εγώ να γίνουμε πολλοί . Μπορείς να τις βγάζεις σέρνοντας τα εικονίδιά τους , επάνω στον κάδο , γιά να βλέπεις και άμεσα αποτελέσματα . ” μιας και βλεπω ειμαστε γειτονες να στο φερω να το δεις μετα την πατατα που εκανα και μπηκε το supersu και δεν το ξαναπειραζω? ” Πως είμαστε γείτονες . Δεν βλέπω να γράφεις Τοποθεσία Παράθεση από mixaliscy: “Η ιστορία αυτή είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τελειώσει Μιλάμε για ΤΟ νήμα ” Τι υπαινήσεσαι φί…
-
Τότε υπάρχουν 2 πιθανοί λόγοι 1. Η Ρομ δεν κάθησε καλά 2. Κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλάμα . Στη θέση σου θα άρχιζα με απενεργοποίηση των εφαρμογών που σου ζητάνε root και δεν τις βρήσκεις , και κατέβασμα και ενεργοποίηση απ' την αρχή και τσεκάρισμα μία-μία . Αν κι' αυτό δεν έχει αποτέλεσμα τότε να την φλασάρει ξανά και βλέπεις αναλόγως .
-
Σπασμένη οθόνη
geobas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από leongr: “καλησπερίζω το φόρουμ για να μην ανοίγω νέο νήμα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να αναλαμβάνει αλλαγή οθόνης σε mi4i να παραγγείλω ανταλλακτικό και να το κάνω μόνος μου δεν παίζει δυστυχώς σαν σενάριο ” Για πάρε ένα τηλέφωνο ΕΔΩ να δεις . Λένε ότι ασχολούνται με κινέζικα
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή , αν κατάλαβα σωστά από το ωραίο σου Review , το Smart watch δεν είναι αυτόνομο , με λίγα λόγια πρέπει να έχω κι' ένα κινητό μαζί , ή κάνω λάθος και μπορείς να κάνεις κλήσεις και να λαμβάνεις χωρίς τη χρήση συνοδευτικού κινητού ? ” Αυτό που έχει ο maddoctor συνδέεται με το κινητό με bluetooth. Το καινούργιο μοντέλο δέχεται και sim οπότε μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις ανεξάρτητα από το κινητό. ” and @ maddoctor Ποιο standalone με sim θ…
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΝομίζω σε περιπτώσεις όπως ο φίλος @Ierofantis που δηλώνει άσχετος , αν κάποιος θέλει να τον πάρει απ' το χέρι και όσο απλά γίνεται να τον καθοδηγήσει είναι ο πιό αποδοτικός τρόπος βοήθειας . Ο τυφλοσούρτης του φίλου @Opanos , το τρίτο μέρος όπως εύστοχα είπες νομίζω ότι ήταν ο καταλληλότερος τρόπος να προχωρήσει , με την προϋπόθεση ότι η Ρομ που θα ξανακατέβασε να ήταν η σωστή . Και βέβαια δεν χρειάζονται παρεμβάσεις από άλλους όταν κάποιος έχει αναλάβει .
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΜπήκατε πολλοί στη μέση και μπερδεύτηκε ο άνθρωπος
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαCorrupted Rom , maybe ?