Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ βολεύομαι με αυτό προς το παρόν......... ” Καλησπέρα ,Εχεις καθόλου εξετάσει αν το ολόγραμμα μπορεί να παρουσιάζεται πιο ψηλά , κι' αν ναι πως ? ” Ναι αν αλλάξεις τις μοίρες της πυραμίδας ή την απόσταση των εικόνων στις επεξεργασία του video. ” OK . Thanks
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ βολεύομαι με αυτό προς το παρόν......... ” ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟ !!!!! ” Και ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ και ΑΠΛΟΟΟΟΟΟΟ
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ βολεύομαι με αυτό προς το παρόν......... ” Καλησπέρα , Εχεις καθόλου εξετάσει αν το ολόγραμμα μπορεί να παρουσιάζεται πιο ψηλά , κι' αν ναι πως ?
-
hidden camera
ΜήνυμαΔεν έχω ιδέα . Κάποιος peeping tom πιθανόν να ξέρει
-
hidden camera
ΜήνυμαΑΥΤΗ ζητάς ?
-
Παράθεση από psileas: “Rom έχω 6.1.14 και η έκδοση του OTE TV GO είναι 0.8.73 ” Μέχρι εχθές που είχα την παλιά εφαρμογή δεν δούλευε . Κατέβασα την 0.8.73 και δουλεύει άψογα στο Redmi Note 2 με WiFi και με την Gtv 5.11.12 που φυσικά είναι rooted . Αρα δεν είναι θέμα συμβατότητας του κινητού αλλά μάλλον με την νέα εφαρμογή ξεπεράστηκε το πρόβλημα του resolution και της πλάγιας εμφάνισης .
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση !! Εσάς το ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά σας παίζει όλους τους σταθμούς ? ” Αυτή ή ιστορία με το ραδιόφωνο .......... Αφού εξαρτάται από το που βρίσκεσαι πως θα σου απαντήσει κάποιος . Για παράδειγμα , έτσι για την ιστορία κάθισα και μέτρησα , χωρίς ακουστικά , ακούω , μέσα στο σπίτι στο γραφείο μου πολύ καλά 22 σταθμούς και ένα αράπικο . Και λοιπόν ...... Αν πάω στο καθιστικό , σίγουρα θα είναι άλλο το νούμερο , αλλά βαριέμαι να ξαναμετρ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Οι Floating ενημερώσεις , καταργηθήκανε στις σελίδες μας ή μήπως φταίει ο browser μου ? ” Καταργήθηκαν λόγο Cloudflare προσωρινά... Αλλά ήταν και αρκετοί που δεν τις ήθελαν λόγο μικρών διατάσεων ανάλυσης οθόνης που είχαν... ” Εμφανίστηκαν , αλλά μια είναι εκεί , μια εξαφανίζονται
-
Δηλαδή οι VIP με 10 ευρουλάκια να παίρνουν 52 Ρομ Το άλλο με τον Τοτό ???? ... Sorry .......... Αλλά μια και μιλάμε για προτάσεις ...... Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να σταματήσει το νταλαβέρι (sic) με τις Ρομ κάθε εβδομάδα . -Την έβαλες ? ...... -Την έβαλα -Πως την βλέπεις ?..... - Θα δω και θα ποστάρω - Η μπαταρία καλή ?...... - Να περάσουν 2-3 μέρες - Εσυ τι γίνεται ? ....... - Δεν βλέπει το τάδε και το δείνα η προηγούμενη καλύτερη - Εμένα δεν ... αυτό - Εμένα δεν .... εκείνο - Εμένα ... μια χαρά…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Συζητάτε πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί, γιατί κάποιο βιαστικό και μη μελετηρό μέλος του φόρουμ χωρίς να μελετήσει - όχι απλά να διαβάσει- το πρώτο θέμα και τα λινκ που τον παραπέμπουν σε πολύ καλούς και κατατοπιστικούς οδηγούς, άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα. Αν δεν καταλάβετε κάτι, πρώτα ρωτήστε. Θα πάρετε μια μικρή απάντηση και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τώρα για ένα απλό και μη υπαρκτό πρόβλημα χάνετε χρόνο και Kb από το φόρουμ. Θα μπορούσε απλά το μέλος πριν …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ναι εκεί πάω αλλά εκεί που λες τικάρω όποιες θέλω υπάρχει μόνο μία επιλογή και λέει Default και από κάτω γράφει 11 wallpapers (αλλά δεν μου δείχνει εκεί κανένα_ και μου βγάζει αυτές τις μπούρδες με τους κινέζους όταν το βάλω Άρα μιλάμε για bug? Εσάς είναι αλλιώς εκεί? Ε φίλε @geobas ” Το πιθανότερο να είναι θέμα Ρομ . Εγώ ευτυχώς ή μπορεί και δυστυχώς (λέμε) , έχω μείνει στην GTV 5.11.12 Κοίταξε τι γίνεται . Η ρύθμιση είναι κάπως σύνθετη και γίνεται από τις Ρυθμίσεις και…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tinkano: “Πας Ρυθμίσεις - Ταπετσαρία και επιλέγεις τοπική ταπετσαρία, στην συνέχεια μπορείς να ορίσεις δικές σου φωτογραφίες για το lockscreen. ” Πήγα προσπάθησα αλλά δεν βρήκα πως μπορώ να ορίσω 10 συγκεκριμένες δικές μου που να γυρίζουν στο lockscreen με τη σειρά Μία να βάλω ήξερα και πριν ” ΟΚ Πάμε ..... Ρυθμίσεις -> Ταπετσαρία -> Επιλογή Ταπετσαρίας -> Daily lockscreens .......... τικάρεις εκείνες που θέλεις να αλλάζουν και -> Switch interval , επιλέγεις…
-
Παραπληροφόρηση στο internet...
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαραπληροφόρηση ??? So what's NEW . Η κατευθυνόμενη πληροφόρηση(sic) , όπως την ξέρουμε σήμερα ξεκίνησε εδώ και 75 χρόνια . Οσο για τις ρίζες της , θα πάμε πολύ πίσω στην ιστορία .