Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Θέλω από 5.12.31 να γυρίσω στην 5.12.17. Τι κάνω ακριβώς? ” Μπορείς να δοκιμάσεις απ' ευθείας φλασάρισμα την 5.12.17 μια και πρόκειται για κοντινή Dev για να αποφύγεις το factory reset . Αν δεν σου κάτσει καλά , τότε αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις backup και factory reset (χάνεις τα πάντα) και μετά μπορείς να φλασάρεις την 5.12.17
-
Παράθεση από wolfaki: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wolfaki: “επανερχομαι για το κινητό που βραχηκε Έχει νομίζω καλύτερη συμπεριφορά αλλά το πρόβλημα παραμένει Δηλ στο κάτω μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται το τατς Ούτε τα κουμπιά δουλεύουν Σαν κινητο.δουλευεδηλ όσα μπόρεσα να λειτούργησω κάμερα βγάζει φωτό αλλά μπορεί το κουμπί να πατηθεί μόνο Γενικά κάνει τρέλες μόνο του Μάλλον έχει υγρασία ακόμα Κανα τεχνικό ξέρουμε; ” φοβάμαι ότι δεν είναι απλά υγρασία αλλά έχει πρόβλημα πλέον...π…
-
Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από geobas: “To R είναι όντως ένδειξη ότι το κινητό σου είναι σε roaming mode και όχι στο δίκτυο του πάροχού σου . Ρύθμισέ το στον πάροχό σου . ” Στην COSMOTE έχω την τηλεφωνία και την Q την θέλω μόνο για ίντερνετ.Κάπου διάβασα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω την διεθνή περιαγωγή για να δουλεύει το mobile data στην Q. Ισχύει αυτό ή να το απενεργοποιήσω? ” Και βέβαια να το απενεργοποιήσεις . Δεν ξέρω τι λένε για την Q , αλλά καλό θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να…
-
Redmi Note 2 16gb
ΜήνυμαΠαράθεση από TasosGR: “υπάρχει κάνα τουτόριαλ στο youtube το πως θα το βάλω Greek Rom? ” Θα πας ΕΔΩ όπου αναφέρονται τα πάντα για το κινητό σου , και εννοώ τα πάντα . Ο φίλος @GR_Macedon έχει γράψει ολόκληρο κατεβατό , σε απλά και κατανοητά Ελληνικά , όχι μόνο πως θα βάλεις την Ελληνική Ρομ , αλλά και λεπτομέρειες για να μάθεις τι είναι τελικά αυτό το μηχανάκι που ...... θα πάρεις . Και ότι/αν σου προκύψει εδώ θα βρεις και τις απαντήσεις . ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά καλησπέρα. Γιατί στην default εφαρμογή του κινητού όταν λαμβάνω mail (και ενώ έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να έχω ειδοποίηση, και ηχητική κλπ) δεν μου έρχεται ειδοποίηση; Εννοώ ότι μόνο χειροκίνητα ανοίγω την εφαρμογή για να δω αν μου έστειλαν κάτι. (Το ίδιο συνέβη και σε κάποια "ξένη" εφαρμογή mail που είχα κατεβάσει. ” Στα Eισερχόμενα -> Ρυθμίσεις -> χχχχχχχ@mail.com -> Hχος και δόνηση για τα Εισερχόμενα ............…
-
Παράθεση από kinezakias: “Παιδιά καλησπέρα. Γιατί στην default εφαρμογή του κινητού όταν λαμβάνω mail (και ενώ έχω ορίσει στις ρυθμίσεις να έχω ειδοποίηση, και ηχητική κλπ) δεν μου έρχεται ειδοποίηση; Εννοώ ότι μόνο χειροκίνητα ανοίγω την εφαρμογή για να δω αν μου έστειλαν κάτι. (Το ίδιο συνέβη και σε κάποια "ξένη" εφαρμογή mail που είχα κατεβάσει. ” Εννοείς έχεις ορίσει ήχο ..........Στα Eισερχόμενα -> Ρυθμίσεις -> χχχχχχχ@mail.com -> Hχος και δόνηση για τα Εισερχόμενα ........... και δεν έχεις…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Δεν αγοράζω από αυτά τα καταστήματα .. αλλά και σε Ebay με άφησε Το θέμα είναι να τελειώνει όλο αυτό το θέμα γιατί ζούμε πίσω από τον κόσμο .. ” ε αν αγοράζεις συχνά από ebay θα το διαπιστώσεις (εκτός αν είσαι τυχερός)σε μένα π.χ. το ίδιο πράγμα από 2 διαφορετικούς πωλητές , στον έναν ολα οκ , στον άλλον πληρωμή με τίποτα ” Είναι απλό . Εξαρτάται πως αναφέρεται η φίρμα του πωλητή . Σαν παράδειγμα , αν είναι " είδη ένδυσης " , πληρωμή με τί…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Κανένα νεότερο έχουμε παιδιά σχετικά με το ποτέ θα είναι διαθέσιμο αυτό με τα 3G Ram.? Η απλή έκδοση (2GB Ram) που πουλάει το vickmall κυκλοφορεί κανονικά ή είναι προπαραγγελια.? ” Σήμερα το παρήγγειλα από vickmall το 32άρι. Αν όλα πάνε καλά σε 10-12 μέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Αλλιώς σε κάνα μήνα. ” Αντε με το καλό να το παραλάβεις γρήγορα . Με τι εντολές αποστολής , Singapore Post kai…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Κανένα νεότερο έχουμε παιδιά σχετικά με το ποτέ θα είναι διαθέσιμο αυτό με τα 3G Ram.? Η απλή έκδοση (2GB Ram) που πουλάει το vickmall κυκλοφορεί κανονικά ή είναι προπαραγγελια.? ” Σήμερα το παρήγγειλα από vickmall το 32άρι. Αν όλα πάνε καλά σε 10-12 μέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Αλλιώς σε κάνα μήνα. ” Αντε με το καλό να το παραλάβεις γρήγορα . Με τι εντολές αποστολής , Singapore Post kai Original rom ?
-
Well done ............... Αντε και στα δικά μας
-
Παράθεση από zaf_4: “Καλημέρα, μετά από καθαρή εγκατάσταση και downgrade στην 5.12.17 devs έχω θέμα με τον καιρό. Δεν θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος; Στο widget δεν μου εμφανίζει θερμοκρασία, εάν μπω μέσα στην εφαρμογή, φαίνεται κανονικά η ενημέρωση. Και επειδή έχω βάλει το weather theme στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται ο καιρός. Έκανα στην εφαρμογή διαγραφή δεδομένων και ξανά απ την αρχή, άνοιξα το gps, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. ” Εχω την GTV- 5.11.12 και δ…
-
Παράθεση από apricot: “Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα μια συμβουλή. Είμαι με την 5.11.26 και δεν έχω αλλάξει γιατί δεν είχα προβλήματα γενικώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος! Θεωρείτε ότι αξίζει να κάνω update σε κάποια επόμενη κι αν ναι ποια θα μου προτείνατε ως την πιο καλή; Ευχαριστώ πολύ! ” Εχω μείνει στην GTV-5.11.12 ---------- Αν παρακολουθείς τα γραφόμενα στο forum με κάθε νέο update πολλοί αναφέρουν προβλήματα που δεν είχαν προηγουμένως , ενώ υπάρχουν και άλλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι(!…
-
Παράθεση από ziogasbas: “Μήπως μπορεί καποιος να μου πει οταν αναβαθμιζουμε τη ROM μας το zip. της προηγούμενης ROM και το update.zip της πρώτης εγκατάστασης μπορούμε να τα διαγράψουμε για να ελευθερώσουμε χώρο στην cd; ” Θα σου συνιστούσα τη προηγούμενη Ρομ να την κρατήσεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι η νέα που θα βάλεις σε εξυπηρετεί , μήπως και τυχόν θέλεις να γυρίσεις στη προηγούμενη . Όταν βεβαιωθείς ότι είσαι ικανοποιημένος και χωρίς προβλήματα με την νέα Ρομ μπορείς να την διαγράψεις .