Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από pechr: “Ως τεχνικός θα σου πω ότι πρόβλημα στο σήμα είτε GSM είτε Wifi έχεις όταν είναι ολο μεταλικό το καπάκι.Γι'αυτό και αν έχεις δει κάποια επώνυμα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει με μεταλικό καπάκι αφήνουν μία πλαστική ακμή (οριζόντια) για να εισχωρεί το σήμα στην κεραία.” Αρα να υποθέσουμε πως στο Redmi Note 3 & στο Pro που σίγουρα είναι μεταλλικά τα καπάκια το ρόλο της βοηθητικής γραμμής των επωνύμων κινητών παίζουν τα πλαστικά κομμάτια πάνω και κάτω ?????
-
Capital Controls
ΜήνυμαΒρε παιδιά , μην μπλέκουμε τα πράγματα . Ανέφερα ότι με τον παλιό λογαριασμό στο PayPal , που είχα από το 1995 , δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι την περασμένη εβδομάδα . Όλα ξεκίνησαν από την αλλαγή email , που έπρεπε να κάνω και όπως ανέφερα η διαδικασία ήταν σαν να καταργήθηκε ο παλιός λογαριασμός και ξεκίνησε καινούριος .
-
Capital Controls
ΜήνυμαOxi , μιλάμε για το PayPal ότι δεν παίρνει το ΟΚ από την τράπεζα (Alpha)
-
Capital Controls
ΜήνυμαΠριν μια εβδομάδα άλλαξα πάροχο για Ιντερνετ και τηλεφωνία , και ειδοποίησα την PayPal για την αλλαγή του E-mail μου . Στη διαδικασία της αλλαγής του e-mail ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν σαν να έκανα νέο λογαριασμό . Μπαίνω για να αγοράσω κάτι μέσω PayPal χθες και δεν αποδέχεται την αγορά , και σε e-mail μου , μου απάντησαν πως δεν αποδέχεται την πληρωμή η τράπεζά μου . Με την τράπεζα που μίλησα μου είπαν ότι έχει μπλοκαριστεί λόγω Capital controls . Σε ερώτησή μου πως μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα δε…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μα αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει ρόλο το νούμερο. Μπορεί να είναι και μία αλλά να είναι μεγάλες οι αλλαγές ” Κάπου , πριν λίγες μέρες ο καλός μας Admin έγραψε για το downgrade ότι αν είναι σχετικά κοντά οι ημερομηνίες δεν χρειάζεται factory reset , αλλά αν είναι μακριά , τότε χρειάζεται . Ένα downgrade που έκανα τον περασμένο Νοέμβριο με διαφορά Ρομ 2 εβδομάδων χωρίς factory reset δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Τελικά μάλλον Trial and experiment
-
ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜία απλή κοινότυπη λέξη Δημήτρη . Συγχαρητήρια
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από topmar: “Συμπέρασμα: Δεν αρκεί μόνο το Wipe Cache & Dalvik Cache σε περίπτωση Downgrade.... ” Συμπέρασμα: Η μετακίνηση από την συγκεκριμένη Ρομ στην συγκεκριμένη Ρομ δεν αρκείται με wipe Cache και wipe Dalvik Cache ” Σωστά !!!!!!!! 1 ή 2(Max) Ρομ πίσω , το καταλαβαίνω , αλλά όχι 5 Ρομ πίσω και να περιμένουμε σωστά αποτελέσματα χωρίς factory reset
-
Αγορά smart watch
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “Επειδή ενδιαφέρομαι και 'γώ και από ότι βλέπω δεν σου έχει απαντήσει κανείς ................................... ” Δεν ήταν κάτι επείγον , τον Μάρτιο έχει γενέθλια ο μικρός , οπότε δοκιμαστικά , για να δω και περί τίνος πρόκειται , παράγγειλα από GeraBest ένα φτηνιάρικο το GV18 Aplus Smart Watch Phone . Τώρα πότε θα έλθει . Οψόμεθα
-
Παράθεση από brougos: “Ρε παιδες ειλικρινα τωρα..........αν δηλαδη το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο,ειναι τοσο μεγαλο το κακο?????Δεν θα ειναι παλι ενα δυνατο τηλεφωνο με ελκυστικη τιμη??Τι θα γινει δηλαδη αν δεν το "βαλουμε" χερι? ” Πιθανόν να μην είναι μεγάλο το κακό αλλά αυτό δεν σταματάει μια γενική κατακραυγή για την πολιτική της Xiaomi που στο κάτω-κάτω δεν εξυπηρετεί τίποτα , παρά μόνο ταλαιπωρεί τους χρήστες . Προσωπικά θα το πάρω έτσι κι' αλλιώς .
-
Παράθεση από Kosmas: “Διάβασα σήμερα στο myPhone άρθρο που λέει πως η Xiaomi θα κλειδώνει από εδώ και πέρα τις συσκευές της και έκανε αρχή με το redmi note 3. Άρα φοβάμαι από εδώ και πέρα θα έχουμε ένα θεματακι με την αναμονή και την γνωστή πλέον διαδικασία ξεκλειδωματος της Xiaomi Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό της Xiaomi πίσω από αυτή την ενέργειά της αν ισχύσει . Εχει άραγε υπολογίσει πόσοι θα πούνε "στο διάολο η Xiaomi και τ…
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από geobas: “Τελικά φαίνεται ότι όντως το δεύτερο slot για Sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SD card (δεν αναφέρει μέγεθος) . Διαβάστε ΕΔΩ , το κινέζικο site , με μετάφραση Google τις τελευταίες σειρές . Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο ” Nα διαβασουμε ενας λογος ειναι...χαχαχα...δηλαδη ή δυο καρτες ή μαι καρτα και μια sd????Nα το χτυπησουμε δηλαδη??Ανε και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....με χαλαει πολυ αν δεν εχει sd......κολληματα λεμε!! ” Ετσι φαίνεται , αλλά καλύτερα ν…
-
Το συγκεκριμένο κινητό , απ' ότι διαβάζουμε , βγήκε σαν υποκατάστατο το Redmi Note 3 , για χρήση στη μεγάλη αγορά της Ινδίας , που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ΜΤΚ επειδή υπάρχει η διένεξη της Xiaomi με την Ericsson , και την άρνηση της πρώτης να πληρώσει την δεύτερη για τις 3G/4G πατέντες που χρειάζονται για να λειτουργήσει στο δίκτυο της Ινδίας , που οι υποδομές για κινητά έχει κατασκευασθεί από την Ericsson . Γι' αυτό και ο Qualcomm . Τώρα αν στην πορεία βάλανε και 16αρα κάμερα , πιθανόν να τ…
-
Παράθεση από ilias k.: “Στο vickmall θα το έχουν από βδομάδα,κανονικά για παραγγελία+ αποστολή και όχι προπώληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 3 με 15 Φεβρουαρίου έχουν πρωτοχρονιά. ” Το vickmall ήδη το έχει Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχει ως Octa_core αφού είναι hexa-core . Εκείνο που δεν ξέρω με την Xiaomi , όταν πραγματικά βγει στα μαγαζιά το Pro , μήπως μας μπερδέψει ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του Μ5 .
-
Ιδέες για T-Shirts;
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛυπάμαι που δεν θα συμμετέχω , αλλά δεν μου πάει το μαύρο , κα όχι μόνο ......... σημαίες , ΑΦΜ κλπ . Ετσι το καλοκαίρι πιθανόν να φτιάξω μία για λογαριασμό μου σαν αυτή και να τριγυρνάω στην Αργολίδα. ...........................................................forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c105fa18df679b4b7ecf09342..........................................................
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κάντε μια φανέλα Miui hellas - First in our hearts με όλα τα υπονούμενα (βάλτε κάπου και έναν Μίτου) Ρίξε και ένα ωραίο design Βάλτε την 7 ευρώ Και βγήκανε τα έξοδα της χρονιάς Εεεεε? ” ........... μια φανέλα ...... θα αγοράσουμε και μια σκελέα , κουστουμάκι ΑΑΑ για μερικά από εμάς τα τζόβενα
-
Καλή τύχη σε όλους , και .... θα παρακαλούσα τον αγαπητό @MIUI_ART να με εξαιρέσει από την λίστα της κλήρωσης των "δώρων" ..................... . username : geobas Ευχαριστώ