Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ρε παιδάκια , μπήκα να ρίξω μια ματιά που βρίσκεται η ψηφοφορία και βλέπω το Fyrom να εξακολουθεί να να είναι στο 0% . Μήπως τα μπινελίκια που ρίξαμε στους οργανωτές έπιασαν τόπο και το μπανάρανε (sic) το συγκεκριμένο ? Sent with my Galaxy Tab 3 without Tapatalk

• Νεα Rom

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

@alkinos . Καλημέρα και Χρόνια Πολλά . Είμαι εκτός Αθηνών και αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι και τόσο εύκολο να προχωρήσουμε αλλά μπορούμε κάποια προκαταρτικά . Αρχίζουμε από ποια Ελληνική Ρομ θέλεις να βάλεις , stable ή developer . Διάβασε λίγο ΕΔΩ να κατατοπιστείς για τα βασικά και θα δεις και την διαφορά ανάμεσα στις 2 . Ανάλογα με την επιλογή σου κατέβασε την τελευταία stable ή developer . Απόλαυσε το κινητό σου όπως είναι τώρα , δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι και θα τα πούμε τηλεφωνικά ή πίνον…

• Νεα Rom

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από alkinos: “Παλαιο φαληρο , μαλλον θα τα κανω πατατ ,γιατι εχω και καποια ηλικια , ο ενας flash λεγει !!!!ο αλλος rom .....δεν καταλαβαινω τιποτα ....τωρα δε βλεπω οτι παω να μεταφερω κατι απο το κινητο στην καρτα και μου λεγει δεν μπορεισ να μεταφερεις δεν υπαρχει το καταλληλο αρχειο ” Καλησπέρα και χρόνια πολλά γείτονα . Απ' ότι βλέπω έχεις το Prime . Εκείνο που θα σε παρακαλούσα να κάνεις είναι να Πήγαινε στις Ρυθμίσεις κάτω-κάτω και πάτησε εκεί που λέει "Σχετικά με το τηλέφωνο" Ότ…

• Παράθεση από anasmel: “και ποιο launcher να χρησιμοποιήσω; Το default δε μου αρέσει ” Για πες μας τι δεν σου αρέσει από τον default launcher ...............

• Ακτινοβολία

geobas - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ανακινήθηκε το ατυχές θέμα μετά από τρεις μήνες . Οποιος έχει πρόβλημα με το SAR του κινητού του , ας στήσει ένα τσαντίρι στην Πάρνηθα και να μετακομίσει εκεί και να επικοινωνεί με τους δικούς του με "σήματα διά βραχιόνων" που λέγαμε στο Ναυτικό , γιατί στο σπίτι του σίγουρα έχει περισσότερη ακτινοβολία από ένα κινητό . Τώρα αν δεν μας λέει τίποτα η ΔΕΗ , οι εταιρίες που πουλάνε φορητά τηλέφωνα , οι εταιρίες τηλεοράσεων για τις τηλεοράσεις και τα τηλεκοντρόλ , τα route…

• Αλλαγη φωτο ?

geobas - - Lockscreens Store

Μήνυμα

Παράθεση από theodor77: “Οχι τα ιδια . Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει . ” Καλημέρα . Εδώ είμαστε πάλι . Αντιλαμβάνομαι ότι φλασάρισες την Ελληνική Rom Developer χωρίς κανένα πρόβλημα (δεν νομίζω πως έχει σχέση ποιά Version). Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι δοκίμασες αλλαγή φωτο στη lockscreen και με τους 2 τρόπους που σου είχα συστήσει χωρίς αποτέλεσμα Ας δοκιμάσουμε ένα άλλο τρόπο . Δεν πάμε από το Αλμπουμ , αλλά βρίσκουμε την φωτο μέω της εφαρμογής "Αρχεία" ή οποιονδήποτε Explorer χρησιμοποιείς .…

• Αλλαγη φωτο ?

Μήνυμα

Κοίταξε , πρέπει να φύγω και θα σου πω βιαστικά . Ο κανόνας είναι . Για φλασάρεις από developer σε developer ή από Stable σε Stable , πετάς τη rom όπως είναι μέσα στο κινητό και φλασάρεις από την εφαρμογή "αναβάθμιση" . Από developer σε Stable και το αντίθετο , φλασάρεις με το ίδιο τρόπο αφού πρώτα κάνεις "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" Καλή επιτυχία

• Αλλαγη φωτο ?

Μήνυμα

Κοίτα.... εγώ έχω μείνει στην GTV-5.11.12 ή μάλλον επιστρέψει στην GTV-5.11.12 , γιατί κάποιες από τις επόμενες είχανε ( σε εμένα τουλάχιστον κάποια θεματάκια . Ολες οι developer για το κινητό μας είναι Hermes . Η GTV-5.11.12 είναι ΕΔΩ

• Αλλαγη φωτο ?

Μήνυμα

Απ' ότι βλέπω δεν έχεις την Ελληνική , οπότε αυτή που έχεις πιθανόν να μην έχει όλες τις επιλογές . Για δοκίμασε ένα άλλο δρόμο Ρυθμίσεις / Ταπετσαρία / επιλογή ταπετσαρίας σκρολάρισε κάτω-κάτω .. Αρχεία / Κάρτα SD ή Εσωτερική μνήμη (ανάλογα που είναι η φωτο) επιλέγεις φωτο , εφαρμογή /οθόνη κλειδώματος . Αν δεν δουλεύει κι' αυτό και επιμένεις , θα πρέπει να εγκαταστήσεις μία Ελληνική Rom .

• Αλλαγη φωτο ?

Μήνυμα

Ποιά Rom έχεις ? γιατί αυτή που σου περιέγραψα είναι με Rom Developer .

• 1ο Πρόβλημα

geobas - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από NXONTZ: “Χαιρετώτην παρέα και μπαίνω κατ' ευθείαν στο θέμα – πρόβλημα. Εδώ και 1,5 χρόνο έχω το redmι note 3g ( 5,5 inch ) και είναι όπως ήρθε από... Κίνα ( έκδοσηandroid4.2.2.JDQ39καιMIUIVersion MIUI-JHDCNBA97.0 , CPU 1,7) ., απλά ήρθε ροοταρισμένο από Κίνα. Δεν έχωπειράξει τίποτα αφού και δουλεύει μέχρι σήμερα άψογα – για τα δικά μου δεδομένα-και είμαι αρκετά ..άσχετος!. Τώρα τελευταίαόμως μου κάνει λίγα νουμεράκια. Αφενός μου κάνει κάποια μικρά κολληματάκιακαι αφετέρου – και το σ…

• Αλλαγη φωτο ?

Μήνυμα

Παράθεση από theodor77: “Καλησπερα σε ολα τα μελη , και χρονια πολλα . Παιδια υπαρχει τροπος να βαλουμε στην lockscreen του smartphone ( xiaomi redmi note 2 16gb ) μια οποιαδηποτε φωτο ? Ευχαριστω . ” Βεβαίως και μπορείς . Ενας από τους τρόπους...... Αλμπουμ /Τοπικό (αν πρόκειται για φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο ή στη SD Βρίσκεις την φωτο /την ανοίγεις / Πατάς επάνω στη φωτο και επιλέγεις κάτω δεξιά "Περισσότερα" Πατάς "Ορισμός ως ταπετσαρία" , ανοίγει η φωτο . Πατάς "Εφαρμογή"…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mixaliscy: “Μακεδονία πάλι Μακεδονία ” Αγνόησέ το.... Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου !!! Δεν καταλαβαίνουν οι Κινέζοι τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά για εμάς. Συγκεντρωθείτε στον στόχο μας, και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμένα... ” Ευγενικά μεν , αλλά τους τα έψαλλα όπως πέρσι ένα χεράκι

• Παράθεση από stena2003: “Το μόνο μειονέκτημα του Xiaomi για μένα είναι ή 8" οθόνη. Για αυτό και μόνο προτιμώ το cube ” Οι 8" είναι πλεονέκτημα . Σκέψου , το καλοκαίρι μπαίνει στην κωλότσεπη το τζην σου , το χειμώνα σε οποιαδήποτε τσέπη . Η φορητότητα είναι το Α και Ω σε ένα tablet . Μειονέκτημα η έλλειψη sim . Ακόμα χρησιμοποιώ το πανάρχαιο Galaxy tab 3 . Δεν είναι πύραυλος , αλλά όποτε και οπουδήποτε το χρειαζόμουν ήταν εκεί . Προσωπικές απόψεις βέβαια .

• Με GTV 5.11.12 | Dev ..... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Notification Bar ούτε κανένα άλλο θέμα από αυτά που αναφέρονται . Οπερ ? ? ? ? ? Γι'αυτό και δεν ασχολούμαι με τις νεότερες , άσχετα αν , για την ιστορία , τις έχω κατεβασμένες .

• To gps που το βλέπω ?

geobas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Liopetis: “Καλημέρες πολλές και καλές,προσπαθώ να βρώ στο menu το gps,τουλάχιστον όπως το έχω μάθει από το samsung που είχα και δεν το βρήσκω,η rom που "φοράει" προς το παρόν είναι μια international stable 7.0.4.0 !! Εχει κανεί την ίδια να μου πεί....? Ευχαριστώ ” Άλλωστε ξεκινώντας μια εφαρμογή που χρειάζεται gps , σε ενημερώνει ότι το gps δεν είναι ενεργοποιημένο και σου δίνει την επιλογή να το ενεργοποιήσεις μέσα από την ίδια την εφαρμογή . Όσο για την ακρίβεια (εξαρτάται που βρί…

• Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από panospc: “Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geo_k: “Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; ” Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW ” Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η…

• Πέρυσι τα καταφέραμε . Γιατί όχι και φέτος που είμαστε παραπάνω από διπλάσιοι

• Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geo_k: “Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; ” Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW ” Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και δ…

• Lockscreens show...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@geobas εκεί που λες έχει μόνο τα εικονίδια. Στον φάκελο που σας έδωσα έχει τις εικόνες της lockscreen ” Αρχίζουμε και μπερδευόμαστε . Αυτό που ο @caeser λέει ότι είναι animated φαίνεται να είναι το bg.jpg και δεν υπάρχει κάποιο άλλο να του μοιάζει . Δοκίμασα ένα . gif και το παίζει animated , με οποιονδήποτε Player αλλά αν το βάλεις σαν ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος ή στην αρχική είναι στάσιμο . Υ.Γ. Τα εικονίδια ανοίγουνε κανονικά και βλέπεις περί τίνος πρόκειται