Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από babis3001: “ρε παιδια τα icons πως γινεται να τα αλλαξω? ” Θα πας Θέματα/Μείξη και θα κατεβάσεις όσα θέλεις
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Υπάρχει τρόπος να μάθουμε το extension αυτού του animated wallpaper μήπως μπορούμε να βάλουμε κάποιο δικό μας ??? ” Εγω δεν γνωρίζω... Δεν ξέρω ο γιατρός εάν μπορεί να σε βοηθήσει... ” Να το ανοίξω και θα δω....Λοιπόν είναι διάφορα png που παίζει το ένα πάνω στ'άλλο. ” Animated png ? Φαντάζομαι ο καλός μας γιατρός άνοιξε το δικό του κινητό στο οποίο δεν έχει animated wallpaper , ή …
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Υπάρχει τρόπος να μάθουμε το extension αυτού του animated wallpaper μήπως μπορούμε να βάλουμε κάποιο δικό μας ??? ” Εγω δεν γνωρίζω... Δεν ξέρω ο γιατρός εάν μπορεί να σε βοηθήσει... ” Να το ανοίξω και θα δω....Λοιπόν είναι διάφορα png που παίζει το ένα πάνω στ'άλλο. ” Animated png ? Φαντάζομαι ο καλός μας γιατρός άνοιξε το δικό του κινητό στο οποίο δεν έχει animated wallpaper , ή …
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Υπάρχει τρόπος να μάθουμε το extension αυτού του animated wallpaper μήπως μπορούμε να βάλουμε κάποιο δικό μας ??? ” Εγω δεν γνωρίζω... Δεν ξέρω ο γιατρός εάν μπορεί να σε βοηθήσει... ” Να το ανοίξω και θα δω.... Λοιπόν είναι διάφορα png που παίζει το ένα πάνω στ'άλλο. ” Animated png ? Φαντάζομαι ο καλός μας γιατρός άνοιξε το δικό του κινητό στο οποίο δεν έχει animated wallpaper , ή μήπως όχι .
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Το έβαλα και εγώ να το δω, ωραία lockscreen έχει. ” Ναι, όντως... έχει ενδιαφέρον η lockscreen, αλλά μου αρέσουν και τα υπόλοιπα που έχει μέσα... είναι διακρτικά και όμορφα! ” Υπάρχει τρόπος να μάθουμε το extension αυτού του animated wallpaper μήπως μπορούμε να βάλουμε κάποιο δικό μας ???
-
Διακοπτης ρυθμισης
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Έχω την GTV-5.12.3.zip Δεν ξέρω αν σε παλιότερη το είχε κάνει αυτό, δεν το είχα κοιτάξει. Είναι η δεύτερη ROM που έχω βάλει έως τώρα. Η συσκευή είναι καινούργια. ” Αν δεν το θεωρείς απαραίτητο , και είσαι ευχαριστημένος με την 5.12.3 μείνε εκεί που είσαι . Αν όχι είναι εύκολο να κάνεις downgrade να γυρίσεις πίσω . Η επιλογή είναι δική σου .
-
Διακοπτης ρυθμισης
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Γεια σας παιδια. Αν πας Ρυθμισεις> Προσθετες ρυθμισεις> Αντιγραφα & επαναφορα και ενεργοποιησεις τον διακοπτη "Αποθ.των δεδομενων μου" η ρυθμιση χανεται καθως πηγαινεις πισω και ο διακοπτης επιστρεφει στην ανενεργη κατασταση. Πως μενει η ρυθμιση; Ευχαριστω ” Στο δικό Note 2 , παραμένει κανονικά ενεργοποιημένος . Εχω την 5.11.12 Developer . Στην πραγματικότητα επέστρεψα σε αυτήν γιατί είχα κάτι μικροθεματάκια με τις νεότερες , και αφού με εξυπηρετεί εξακολουθώ να παραμένω χωρ…
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
geobas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕμ ... γι΄αυτό εμείς δεν του βάζουμε ούτε σώβρακο (tempered glass) ούτε και παλτό (θήκη) , για να κρατιέται δροσερό . Το έλεγε και η γιαγιά μου άλλωστε ότι η δροσιά σκοτώνει τα μικρόβια .
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Xiaοmi Mi5 is not coming alone, Xiaomi Mi5 Plus to join !! Πηγή Και ενδεικτικές τιμές . Να δούμε μέχρι να παρουσιαστεί τι άλλο θα διαβάσουμε . ” Sources also reveal that this time with Xiaomi Mi5, Xiaomi has plans to enter newer markets like US, UK, Germany, Turkey, Russia, Philippines, Thailand, Spain, Portugal, France, Greece, Czech Republic, Vietnam, Croatia, Bangladesh and Sri Lanka to name a few. !?Αυτό αμφιβάλλω ότι αληθεύει... εκτός εάν εννοε…
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΝα βάλω κι' εγώ τα δικά μου . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8056/.....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8057/
-
Ακύρωση
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δουλεύει.. ” Αν δεις εδώ τα post #153 και #154 εξακολουθούν και υπάρχουν , παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες να ακυρώσω το ένα πατώντας την επιλογή . Αυτά και με τον ΙΕ και με το Chrome . Και μια και το έφερε η κουβέντα , ούτε και η παράθεση μου δουλεύει αν πατήσω αριστερό ποντίκι . Πρέπει να πατήσω δεξί και να μου ανοίξουν επιλογές , οπότε πατάω το "Open" για να κάνω παράθεση . Για πολλαπλή παράθεση , δεν το συζητάω .
-
Ακύρωση
ΜήνυμαΗ επιλογή "Ακύρωση" σε ένα post , δεν δουλεύει ?????
-
Μια και σκέπτομαι να δωρίσω το Note 3G τα Χριστούγεννα , είπα να κοιτάξω το Note 3 , για να μη μείνω με ένα κινητό . Επειδή προτιμώ τα European warehouses για τις αγορές μου , είπα να ρίξω μια ματιά και βλέπω ότι ούτε λίγο ούτε πολύ στα χαρακτηριστικά του στο OPPOMART γράφουν . 16GB/32GB Internal Memory Provides space for storing music, videos, photos and apps. A microSD card slot enables you to expand storage by up to 64GB (card not included). Τελικά τι γίνεται , έχει ή δεν έχει , και τι είναι …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν όλες αυτές οι επιλογές που αναφέρονται στη lock screen . Η απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος είναι ενεργή . Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλ. για προγραμματιστές -> άμεση πρόσβαση στο σύστημα ” Χμμμ... ναι, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!! Κοιτούσα λάθος ρύθμιση! Αυτό που δοκίμαζα ήταν το Ρυθμίσεις-->Γραμμη κατάστασης-->Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος (έκλεισα το διακόπτη) ” " Ειρήσθω εν παρόδω " μπορούμε να βάλουμε animated image …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geobas: “ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος . Η οθόνη κλειδώματος σβήνει στα 5 δεύτερα ότι χρόνο κι' αν επιλέξεις . Το έχει παρατηρήσει άλλος ????? ” έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις ” Παιδιά, η ρύθμιση δουλεύει κανονικά στην οθόνη, αλλά ΟΧΙ στην οθόνη κλειδώματος... Επίση…
-
Παράθεση από dmarccos: “Παράθεση: “Παράθεση από NasDriver: “έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις ” ” Η ρύθμιση αναφέρεται στο χρόνο που είναι η οθόνη ξεκλείδωτη, υποθέτω και όχι στο χρόνο που είναι αναμένη η οθόνη κλειδώματος. Καταλαβαίνω κάτι λάθος; ” Μάλλον ........ Χαρακτηριστικά λέει "Σβήσιμο Οθόνης" και ο χρόνος που επιλέγεις αναφέρεται στο πόσο μένει αδρανές το κινητό (οθόνη)