Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geobas: “ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ...........GTV 5.11.12 ...Redmi Note 2 ......... Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης -> Σβήσιμο Οθόνης , ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η επιλογή χρόνου σβησίματος . Η οθόνη κλειδώματος σβήνει στα 5 δεύτερα ότι χρόνο κι' αν επιλέξεις . Το έχει παρατηρήσει άλλος ????? ” έχω το ίδιο πρόβλημα...από την αρχή που το έχω με GTV developed, όλες τις εκδόσεις ” Αναρωτιέμαι αν σημειώνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις από την ομάδα , κι' αν είναι εφικτή η αποκατάσταση . Α…
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@geobas => *#*#3646633#*#* ” Thanks @Bodai . Ανοιξε το EngineerMode αλλά πατώντας το κουμπί Do Calibration μου βγάζει Calibration failed . I wonder why
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από geobas: “Είμαι με την GTV 5.11.12 , και ήθελα να καλιμπράρω τον Proximity sensor , αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . Οι κωδικοί *#*#64633#*#* και *#*#6484#*#* δεν ανταποκρίνονται , το CIT δεν παρουσιάζεται πατώντας το Kenrnel , και οι διαθέσιμες εφαρμογές έχουν χάλια . Να υποθέσω , επειδή το κινητό είναι rooted ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ” Κανένας ...... τόσο αδιάφορο είναι το θέμα ??? ” Αν μιλάς για το Note 2, σε μένα και το *#*#6484…
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Είμαι με την GTV 5.11.12 , και ήθελα να καλιμπράρω τον Proximity sensor , αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . Οι κωδικοί *#*#64633#*#* και *#*#6484#*#* δεν ανταποκρίνονται , το CIT δεν παρουσιάζεται πατώντας το Kenrnel , και οι διαθέσιμες εφαρμογές έχουν χάλια . Να υποθέσω , επειδή το κινητό είναι rooted ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ” Κανένας ...... τόσο αδιάφορο είναι το θέμα ???
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΕίμαι με την GTV 5.11.12 , και ήθελα να καλιμπράρω τον Proximity sensor , αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . Οι κωδικοί *#*#64633#*#* και *#*#6484#*#* δεν ανταποκρίνονται , το CIT δεν παρουσιάζεται πατώντας το Kenrnel , και οι διαθέσιμες εφαρμογές έχουν χάλια . Να υποθέσω , επειδή το κινητό είναι rooted ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος
-
Δεν μας τα είπες αυτά . Γράφω βιαστικά γιατί πρέπει να φύγω . Αν μπορείς να βγεις από την κίτρινη σελίδα , αν έχει κανένα , REBOOT ή κάτι ανάλογο να ακυρώσεις την διεργασία και θα τα πούμε αύριο .
-
Όχι , άσε το SuperSu προς το παρόν . Μπορείς να το κάνεις αργότερα αν θές να είσαι Root . Ότι ακριβώς σου είπα από το 1 ως το 6 . Τίποτε άλλο διαφορετικά μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα στο εαυτό σου .
-
Φαντάζομαι ότι εννοείς το wipe cache και wipe dalvik cache .......... Λοιπόν 1. Πατάς τον Updater ( το εικονίδιο αναβάθμιση ) 2. Επάνω δεξιά έχει τρεις τελίτσες . Τις πατάς και πατάς την επιλογή "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery" . Πατάς "επανεκκίνηση τώρα" 3. Περιμένεις και το κινητό ανοίγει το TeamWin σε λειτουργία Recovery 4. Πατάς το "Wipe" και μετά Advanced Wipe . Ανοίγει μια σελίδα με τα Partitions που θα καθαρίσουμε . 5. Τικάρεις τα κουτάκια Dalvk Cach και Cache και κάτω που λέει Swipe…
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή για να καταλάβω . Η xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 για το Redmi Note 2 έχει το συγκεκριμένο θέμα ενώ η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10 γιά το Redmi Note 3G είναι παλαιότερη και δεν το έχει . Παρ' τ' αυγό και κούρευτο ” Δεν ξερω με σιγουρια,αλλα μαλλον.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. ” Το πρόβλημα που είχα με τους ήχους αποκαταστάθηκε . Εκανα ένα wipe cache και wipe dalvik cache και όλα μια χαρά . Μπορ…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από caeser: “Πως βάζεις ήχο σε κάθε επαφή? Περιέγραψέ μου το τρόπο.... ” Ανοιγω την επαφη,πηγαινω στην επιλογη ηχου και επιλεγω ενα ηχο.Ετσι το εκανα και στο Mi4. ” Σε μένα παίζει κανονικά... Για κάνε την εξής δοκιμή: Φτιάξε μια ομάδα (π.χ. οικογένεια) και βάλε στην ομάδα ένα ήχο κλήσης που θέλεις... Βάλε μες την "οικογένεια" την επαφή "Α" και "Β". Κάνε reboot Όταν ξεκινήσει το τηλέφωνο κάνε μια κλήση απο την επαφή "Α" ή "Β" στο τηλέφωνό σου …
-
Κάποιες ερωτήσεις ....
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “@geobas η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μικροθεμάτων που γράφουν οι χρήστες στο φόρουμ το δικό μας, ΔΕΝ είναι αληθινά bugs, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις, αλλά άγνοια χειρισμού της MIUI. Τα πραγματικά bugs, όταν υπάρχουν (και είναι πολλά κατά καιρούς) παρουσιάζονται ΠΑΝΤΟΥ, σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο σε 1-2- 3 Έλληνες χρήστες! Τα περισσότερα λοιπόν απο αυτά φτάνουν στους Κινέζους έτσι κι αλλιώς και η απόδειξη είναι ότι συχνά (και ανάλογα την σοβαρότητα του bug) διο…
-
Κάποιες ερωτήσεις ....
Μήνυμα@ MIUI_ART and @caeser Σε ότι αφορά την πρώτη ερώτηση θα πρέπει να φάω μερικές ώρες να βρω τα άλυτα θέματα ή μικροθέματα αν προτιμάτε . Αφορμή μου έδωσε το θέμα που ανέφερε κάποιος φίλος ΕΔΩ , σχετικά με τον επιλεγμένο ήχο κλήσης των επαφών, που δεν κρατάει το τηλέφωνο . Αν αντιλαμβάνομαι σωστά , εξαρτάται από το τι κάνουνε οι κινέζοι , και διερωτώμαι αν υπάρχει τρόπος να μαζεύουμε αυτά τα μικροπροβλήματα , να τα υποβάλουμε σαν παράπονα χρηστών , μπας και φιλοτιμηθούνε και επιληφθούν . Είναι άδι…
-
Κάποιες ερωτήσεις ....
ΜήνυμαΕυχαριστώ @NasDriver .
-
Κάποιες ερωτήσεις ....
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Με τη άδεια σας , κάποιες ερωτήσεις . 1 . Κατά καιρούς (ή και συχνά) αναφέρονται και επαναλαμβάνονται κάποια θέματα , και στα οποία δεν έχει βρεθεί η αντιμετώπισή τους . Τι γίνεται με αυτά ? 2. Στο ξεχασμένο Redmi Note 3G , έχω ακόμα την πανάρχαια από τον Φεβρουάριο 5.2.10 | stable . Υπάρχει κάποια νεότερη που δεν την βρίσκω ή μένουμε με αυτή ? 3. Ποια είναι η τελευταία stable για το Redmi Note 2 ? ” Τι έγινε ρε παιδιά . Βουβαμάρα . Είπα τίποτα στραβό ?
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από geobas: “Ποια είναι η τελευταία Stable για το Redmi Note 2 ???? ” RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7) ” Δηλαδή για να καταλάβω . Η xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 για το Redmi Note 2 έχει το συγκεκριμένο θέμα ενώ η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10 γιά το Redmi Note 3G είναι παλαιότερη και δεν το έχει . Παρ' τ' αυγό και κούρευτο
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από johnjor: “Εχω την τελευταια stable. ” Και μιας και το συζηταμε,ποτε θα εχουμε καινουργια stable γνωριζει κανεις;Μου φαινεται οτι και οι stable ειναι developer.Με τις developer στο mi4 δεν ειχα κανενα θεμα και τωρα που πηγα για σιγουρια σε stable............. ” Ποια είναι η τελευταία Stable για το Redmi Note 2 ????
-
Κάποιες ερωτήσεις ....
ΜήνυμαΜε τη άδεια σας , κάποιες ερωτήσεις . 1 . Κατά καιρούς (ή και συχνά) αναφέρονται και επαναλαμβάνονται κάποια θέματα , και στα οποία δεν έχει βρεθεί η αντιμετώπισή τους . Τι γίνεται με αυτά ? 2. Στο ξεχασμένο Redmi Note 3G , έχω ακόμα την πανάρχαια από τον Φεβρουάριο 5.2.10 | stable . Υπάρχει κάποια νεότερη που δεν την βρίσκω ή μένουμε με αυτή ? 3. Ποια είναι η τελευταία stable για το Redmi Note 2 ?
-
Παράθεση από johnjor: “Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-) ” Ποια εννοείς τελευταία Ρομ ? Stable …