Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
πιστοποιητικο ασφαλειας firefox
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάνε μια δοκιμή να βγάλεις το Avast και βλέπεις ανάλογα .
-
πιστοποιητικο ασφαλειας firefox
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι γιατί δεν αγνοείς το μήνυμα . Πάτα στο Χ να φύγει , και συνέχισε , αφού έτσι κι' αλλιώς η σελίδα είναι ανοιχτή .
-
Παράθεση από caeser: “Ρίξτε και μια ματιά και ΕΔΩ... Έχει ενδιαφέρον... ” Δεν βρήκα τίποτε ενδιαφέρον ή μπορεί να είμαι και γκλου-γκλου @mixaliscy ... Sorry αλλά και η Fiat πούλησε ένα εκατομμύριο πεντακοσαράκια , αλλά αυτό δεν το κάνει και αυτοκίνητο ή ακόμα και στα δικά μας . Κοίτα πως πουλιώνται τα εσωστρεφή iphone , απλά αυτοί που τα αγοράζουν νομίζουνε ότι είναι IN ....
-
Θυμάμαι όταν η γνωστή εταιρία έβγαζε στην κυκλοφορία το ένα μετά το άλλο τα διάφορα κινητά . Αγόραζες κάποιο δεν προλάβαινες να το στήσεις και γινόταν παρωχημένο . Και να πεις ότι το νέο είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο ? Κανόνες του σύγχρονου marketing . Υπερκατανάλωση .Το κωλ@μπαρ@λίκι σε όλο του το μεγαλείο . Το συγκεκριμένο γιατί να το αγοράσω , όταν έχω ένα καταπληκτικό Redmi Note 3G και ακόμα ένα καταπληκτικότερο Redmi Note 2 ? Αν είμαι συλλέκτης και μου περισσεύουν ΟΚ , αλλά σαν κοιν…
-
Παράθεση από kexas: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kexas: “Χρησιμοποίω το here κάθε μέρα στην δουλειά και θεωρώ ότι είναι από τα πολύ καλά δωρεάν, το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις πάρα πάνω από έναν προορισμό στην ίδια διαδρομή.το CoPilot ομως έχει αυτήν την επιλογή αλλά είναι ποιο πολύπλοκο. ” Αντε λοιπόν , εγώ αυτό , εσύ εκείνο και να γεμίσουμε 1200 τόσες σελίδες σαν κάποιο φόρουμ με αντιπαραθέσεις , χωρίς λόγο και αιτία , αφού η επιλογή ποια εφαρμογήθα χρησιμοποιήσει ο καθένα…
-
Πρόβλημα με flash σε Redmi 2
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή δεν σου πετάει κάθε λίγο και λιγάκι το (Unfortunately the process.com.google.process.gapps has stopped). ” Σταμάτησε να το πετάει κάθε δευτερόλεπτο όπως πριν και έγινε κάθε 10 λεπτά. Δοκίμασα το έβαλα στην πτήση αλλά πάλι το κάνει. τώρα μου βγάζει ότι η εφαρμογή google play store δεν λειτουργεί και μετά που έλεγξα το playstore δεν ανοίγει καν. Κρασάρει και λίγο στο ίντερνετ.... Γενικά είναι γεμάτο προβλήματα αλλά ψιλολειτουργεί. Πριν δεν με ά…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Βρήκα λίγο ίντερνετ χεχεχε Τα φιλιά μου σε όλους ” Δηλαδή δεν σου πετάει κάθε λίγο και λιγάκι το (Unfortunately the process.com.google.process.gapps has stopped).
-
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “(Unfortunately the process.com.google.process.gapps has stopped). ” Ωχ μανούλα μου ..................... and again
-
Παράθεση από LeonTsi: “Που είναι η Ferrari ρε παιδια?? ” ΕΔΩ .........................................
-
Πήγαινε μια βόλτα ΕΔΩ , να διαπιστώσεις αν έχει βγάλει κανείς συμπέρασμα τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια . Ατέρμονες συζητήσεις και ερωτοαπαντήσεις χωρίς κανένα νόημα . Εκείνο που δέχομαι είναι πως μέσα από αυτές τις άκαρπες εναλλαγές απόψεων , κάποιοι που ασχολούνται φανατικά (!) με το αντικείμενο , μπορεί να ποστάρουν κάποια είδηση ή νέο , που πιθανόν να είναι χρήσιμο στον ερασιτέχνη χρήστη . Πέραν τούτου ουδέν . Προσωπικές απόψεις......βέβαια
-
Oups ........ Στην ειδοποίηση που μου ήρθε για τη νέα Ρομ για το Redmi Note 2 μου λέει να κατεβάσω τη Ferrari forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7557/
-
Παράθεση από kexas: “Χρησιμοποίω το here κάθε μέρα στην δουλειά και θεωρώ ότι είναι από τα πολύ καλά δωρεάν, το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις πάρα πάνω από έναν προορισμό στην ίδια διαδρομή.το CoPilot ομως έχει αυτήν την επιλογή αλλά είναι ποιο πολύπλοκο. ” Αντε λοιπόν , εγώ αυτό , εσύ εκείνο και να γεμίσουμε 1200 τόσες σελίδες σαν κάποιο φόρουμ με αντιπαραθέσεις , χωρίς λόγο και αιτία , αφού η επιλογή ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ο καθένας είναι θέμα προσωπικό και κολλάει δογματι…
-
Παράθεση από autojono: “Παιδιά καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα το XIAOMI Mi4 LTE και μόλις το παρέλαβα πέρασα την Version: V7.0.5.0.KXDMICI (MIUI7) κατεβασμένο από το en.miui.com. Όλα καλά, αναγνώριζε και ελληνικούς χαρακτήρες, μέχρι που ήρθε η ανάγκη να χρησιμοποιήσω GPS με Google maps & Sygic. Το GPS με εμφανίζει καμιά 200-500αρια μέτρα από εκεί που βρίσκομαι πραγματικά και δεν κλειδώνει την θέση μου. Έψαξα παντού για μια λύση, αλλά τίποτα. Δεν είμαι και πολύ έμπειρος, αλλά σίγουρα δεν βρίσκω τον …
-
Καινούργιος και άσχετος !
geobas - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από janko_6: “OK thnx αυτό ήταν μπορείς να μου πεις πως γινεται η ενεργοποίηση "αγνωστες πηγές" σε miui? ” Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια & Απόρρητο ... δεξιά το κουμπακι ενεργοποίησης .
-
Ενταση μεγαφωνου.
geobas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ναι αλλα αυτό είναι Mi-4. Εχει Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 soc ” Οοοοps . Δεν το πρόσεξα