Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ev3rflow: “Δε σου βγάζει το Here Maps κυκλοφορία; ” Βεβαίως και σου βγάζει και άμεσα απ' ότι έχω δει , αλλά εδώ λέγαμε για τα αλλοπρόσαλλα του Google Maps ” Ε πες το καλέ μου άνθρωπε! Έτσι όπως μου το είπες νόμιζα ότι για κάποιο λόγο δεν σου φαινόταν η κυκλοφορία στο Here Maps!!! Πάντως όντως τρέχα γύρευε ποιο είναι το πιο ακριβές από τα 2! ” Sorry , αλλά πάντα αναφέρομαι στην επικεφαλίδα του νήματος . Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα .…

• Παράθεση από sideris20250: “ 5.11.12 φοραω και φοβαμαι μηπως ειναι κανενα μπακ της ρομ διοτι ειναι η καλυτερη το τελευταιο 3 μηνο που με βγαζει 1,5 μερα χαλαρα η μπαρια και δεν θα ηθελα να την αλαξω ” Η 5.11.12 όντως είναι πολύ καλή (αυτήν έχω κι' εγώ) και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα θέματα εκτός από κάποια μεμονωμένα που πιθανόν να οφείλονται σε λάθη στην εγκατάσταση . Για να στο κάνει αυτό πρώτη φορά όπως λες , τι να πω . Μήπως κατά λάθος είχες βάλει την 5.11.5 πριν την διορθώσουν , και έβαλες…

• Καινούργιος και άσχετος !

geobas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από janko_6: “... να συνεχίσω, έγινε η εγκατάσταση της MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.12 | Deleloper αλλά ROOT -ρισμένη δεν είναι επειδή όταν τρέχω το Titanium backup μου εμφανίζει σφάλμα στα προνόμια χρήστη root. Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο για να αποκτήσουμε πρόσβαση root? ” Η GTV 5.11.12 | Developer είναι ROOT -ρισμένη (!) . Δεν χρειάζεσαι το Titanium backup .

• Ποιόν θα εμπιστευτούμε και θα κανονίσουμε την πορεία μας ανάλογα . Τραβηγμένα τη ίδια ώρα , Google και Here . Ιστορίες για αγρίους forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7523/..........................forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7524/

• Παράθεση από ev3rflow: “Δε σου βγάζει το Here Maps κυκλοφορία; ” Βεβαίως και σου βγάζει και άμεσα απ' ότι έχω δει , αλλά εδώ λέγαμε για τα αλλοπρόσαλλα του Google Maps

• Μιλάμε για κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας . Τι σχέση έχει το Here Maps ???????.

• Παράθεση από sideris20250: “ Δεν έχω το redmi note 2 αλλά έχω το redmi note 3g και εξάλλου το rundastic το χρησιμοποιώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι πρώτη φορά που μου το κάνει αυτο Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κι' εγώ έχω και το redmi note 3g ( κινητάρα κι' αυτό ) . Ποιος ξέρει...... κάποιος άγνωστος παράγοντας . Μια ιδέα θα ήταν να απεγκαταστήσεις το rundastic και να το ξαναεγκαταστήσεις ή ακόμα να βάλεις μια από τις τελευταίες Ελληνικές Ρομ .

• Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι χρειάζεται να έχεις σύνδεση Internet ή Data , όπως επίσης αν κάποιος μπεις απ' ευθείαςσε Ελληνική πόλη δεν πρόκειται να δει τη κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο . Για να δει κάποιος την κυκλοφορία , ας το κάνουμε πενηνταράκια .... Μπαίνεις στο Google Maps και στην αναζήτηση γράφεις π.χ. London , ανοίγεις το χάρτη σε μεγάλη κλίμακα στο κέντρο και πατάς "Κυκλοφορία" Παρουσιάζεται η κυκλοφορία στο Λονδίνο . Ξαναπάς στην αναζήτηση και γράφεις π.χ. Athens . …

• Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από sideris20250: “Το GPS τελικά που το δοκίμασα και με τα πόδια με 2 εφαρμογές μου έδειξε άλλον ντι άλλον από σήμερα περνάω μέσα από τα κτίρια σπίτια αλλά ποτέ από τον δρόμο για κοιτάξτε το διότι το κινητό το έχω και για κοντέρ στο ποδήλατο και πρέπει να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή ” Ποια εφαρμογή (πλοηγό) χρησιμοποιείς ? ” για πλοηγηση χρησιμοποιο το HEREmap της nokia αλλα οταν κανω ποδηλατο εως τωρα ειχα το runtastic αλλα ελεγα μηπως…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Λοιπόν κατέβασα/εγκατέστησα το apk . Αφού σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να ανοίξει η εφαρμογή , πηγαίνω στο Contact List , μου ανοίγει τις εφαρμογές και βλέπω τις επαφές μου να είναι διπλογραμμένες , στη μία να έχει την φωτογραφία της επαφής και στην άλλη χωρίς . Λέω ΟΚ . Πατάω το Package Manage ούτε το Local ούτε το OnLine δουλεύει . Σταματημένο .... ” Έλα αγορίνα μου, παιδέψου λίγο ακόμα... μην τα θέλεις όλα έτοιμα στο πιάτο! Ρε συ, δεν την θυμάμαι καθόλ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Sorry @ caeser αλλά για δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου ( Νοτε 2 ) , από το σταθερό σου να δούμε αν θα σου βγάλει την φωτο του κλειδαρά , γιατί αυτή τη διαδικασία , εγώ προσωπικά , την κάνω από τότε που βγήκαν οι λάσπες (sorry τα Smart phones) ” Άντε πέτα το βρε! Σε μένα δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ απο τη πρώτη μέρα που έπιασα Xiaomi στα χέρια μου και έβαλα φωτογραφία στις επαφές μου! Όποιος απο τις επαφές έχει φωτογραφία και με καλέσει, η φωτογραφία του …

• Βρε δεν το πετάω που να χτυπιέσαι ΑΛΛΑ τώρα μα τας λες αλλιώς Ευάγγελε . Δεν μας λες ότι έχεις βάλει αυτή την εφαρμογή αυτή τη εφαρμογή και αρχίσαμε να πιστεύουμε πως είμαστε ηλίθιοι . Shame on you

• Sorry @ caeser αλλά για δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου ( Νοτε 2 ) , από το σταθερό σου να δούμε αν θα σου βγάλει την φωτο του κλειδαρά , γιατί αυτή τη διαδικασία , εγώ προσωπικά , την κάνω από τότε που βγήκαν οι λάσπες (sorry τα Smart phones)

• Caller ID

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Και χωρίς την εφαρμογή έχουμε τα ίδια αποτελέσματα στο Redmi Note 3G την δείχνει την εικόνα . Επομένως !!!!!

• Antutu score από τα xiaomi

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Μπράβο ''spideman3'' , έχεις απόλυτο δίκαιο με τις δύο μετρήσεις , απέδειξες πόσο μούφα είναι τα παραφουσκωμένα στοιχεία της beta1- 6.0 έκδοσης. Διότι θα χάσουμε το μέτρο σύγκρισης αν μετράμε με άλλες εκδόσεις Antutu.!!!!!! ” Κι' εδώ ανταγωνισμός ρε παιδιά , και με ψεύτικα δεδομένα . Ημαρτον

• Caller ID

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Και εγώ δεν βλέπω φωτό των επαφών μου όταν με καλούν και έχω ανοίξει και θέμα στη σελίδα του κινητού μου αλλά απάντηση που να δουλεύει δεν έχω ακόμα! ” Πριν από λίγο άνοιξα το Redmi Note 3G και δοκίμασα , με τις ίδιες ρυθμίσεις την εφαρμογή Full Screen Caller ID . Δουλεύει κανονικά και παρουσιάζει σε FULL SCREEN την φωτογραφία του εκείνου που με καλεί και εφ' όσον περιλαμβάνεται στις ΕΠΑΦΕΣ μου όπου έχω σε όλες φωτογραφίες . Το Redmi Note 3G , φοράει stable και φυσικά δεν ε…

• Caller ID

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Εχει κανείς χρησιμοποιήσει με επιτυχία καμιά από τις εφαρμογές Caller ID ( ιδιαίτερα αυτές που παρουσιάζουν τις φωτος των επαφών ) ” play.google.com/store/apps/det…theengineer.greekcallerid ” Δεν λέει τίποτα , δοκιμασμένο . Εκείνο που είχα στα Samsung ήταν το HD Full Screen Caller ID που παρουσίαζε την εικόνα του καλούντος . Εδώ δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει σωστάδεν παρουσιάζει εικόνα . Πιθανόν επειδή είναι roo…

• Μηνύματα ...........

geobas - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από NasDriver: “μπορείς να δημιουργήσεις κανόνες και να ορίσεις να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους όλα αυτά τα μηνύματα, έτσι δεν θα τα βλέπεις στα εισερχόμενα. ” Το πρόβλημα είναι , πως δημιουργούνται αυτοί οι κανόνες γιατί δεν έχω βρει κάτι .Από την άλλη μεριά , το να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους , αυτό δεν συνεπάγεται κατανάλωση χώρου με άχρηστα . ” Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις για όλα τα μηνύματα που δεν θέλεις να λαμβάνεις απλά να …

• Caller ID

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Εχει κανείς χρησιμοποιήσει με επιτυχία καμιά από τις εφαρμογές Caller ID ( ιδιαίτερα αυτές που παρουσιάζουν τις φωτος των επαφών ) ” play.google.com/store/apps/det…theengineer.greekcallerid ” Δεν λέει τίποτα , δοκιμασμένο . Εκείνο που είχα στα Samsung ήταν το HD Full Screen Caller ID που παρουσίαζε την εικόνα του καλούντος . Εδώ δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει σωστά δεν παρουσιάζει εικόνα . Πιθανόν επειδή είναι rooted .

• Caller ID

Μήνυμα

Εχει κανείς χρησιμοποιήσει με επιτυχία καμιά από τις εφαρμογές Caller ID ( ιδιαίτερα αυτές που παρουσιάζουν τις φωτος των επαφών )