Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από sideris20250: “kaλησπερα βρηκα και μια ατελια της ρομ μαλλον ειναι η ακριβεια στο gps ειναι πολυ χαλια accuracy 18 σε redmi note 3g ” Δηλαδή για να καταλάβω ........ 2.10 μέτρα το βρίσκεις ανακρίβεια ? Φταίει η Ρομ ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7475/

• Antutu score από τα xiaomi

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Βαγγέλη ΕΔΩείναι το apk ” Ναι, το κατέβασα... Thanks! Καινούρια Κινεζιά... έχει και 'ηχο με κάτι κινέζικες πενιές... Κάτι σαν τον Κινέζο Ζαμπέτα ένα πράγμα...! ” Τελικά είναι πραγματικά αυτό με τις εξωπραγματικές ενδείξεις , γιατί ο δόκτορας απαξιεί να μας το επιβεβαιώσει

• Παράθεση από sideris20250: “Το GPS τελικά που το δοκίμασα και με τα πόδια με 2 εφαρμογές μου έδειξε άλλον ντι άλλον από σήμερα περνάω μέσα από τα κτίρια σπίτια αλλά ποτέ από τον δρόμο για κοιτάξτε το διότι το κινητό το έχω και για κοντέρ στο ποδήλατο και πρέπει να κουβαλάω και δεύτερη συσκευή ” Ποια εφαρμογή (πλοηγό) χρησιμοποιείς ?

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μιλάμε για το apk , που έγραψα παραπάνω ?????

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Octaviastikos: “Μετα από πολύ καιρό λέω να ανεβασω και εγώ το Οπλοπολυβόλο μου... Απλά μην τρομάξει κανείς!!! ” Τι ακριβώς είναι αυτό? Antutu Benchmark V6.0 BETA??Και το σκορ... 79500 για το Pro, όταν στη προηγούμενη έκδοση ήταν 63000? ” Υπάρχει, το κατεβάζω να δοκιμάσω.... ” Εγώ δεν την βρίσκω (την εφαρμογή). Για δοκίμασε και συ να δούμε.. Πάντως το σκορ είναι εξωπραγματικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα... Πρέπει να έ…

• Πάτησε δεξιά-δεξιά στο οικιακό σου δίκτυο και θα σε βγάλει στο Network Details . Ενεργοποιείς το Auto Connect .

• Ενταση μεγαφωνου.

geobas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κάποια φορά , που είχα πρόβλημα σαν το δικό σου το διόρθωσα με το MobileUncle .

• Παράθεση από NasDriver: “πως κάνουμε ηχογράφηση ? ” Πιο αναλυτικά......... Πατάς το εικονίδιο Τηλέφωνο Πάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες . Settings -> Call recording Call recording notification and Record call automatically Θα σου βγάλει ένα Notification όταν τελειώσεις , το πατάς και ακούς τη συνομιλία .

• Ειρήσθω εν παρόδω (καλό εεεε ! ) . Για όσους φίλους πάρουν θήκη με μεταλλικό περίβλημα να έχουν υπ' όψιν τους ότι η πυξίδα δεν δουλεύει σωστά . Πιθανόν να έχουν πρόβλημα αν χρησιμοποιούν εφαρμογές πλοήγησης Ακόμα και σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχω τσεκάρει , παρεμβολές στο σήμα τηλεφωνίας . Λέω ......

• Hardware ? Το απεύχομαι .

• Σαν κακής ποιότητας παπούτσι ορειβασίας Sorry ..................

• Παράθεση από damierom: “Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται? ” Να υποθέσω ότι έχεις την τελευταία developer 5.11.12 Εχω λοιπόν μια κακιά συνήθεια , όταν κάποιος αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει , να ελέγχω το κινητό μου , αν έχω και εγώ το συγκεκριμένο θέμα . Σε διαβεβαιώ…

• Παράθεση από giorgosk: “Και αυτή την δοκίμασα πριν την Stable Μια απο τα ίδια ” Εννοείς , αν κατάλαβα καλά , ότι έκανες Factory Reset πριν βάλεις την παρούσα stable , πάνω στη stable που είχε το κινητό όταν το παρέλαβες . Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα Clean Install ακολουθώντας τον οδηγό του @caeser ΕΔΩ

• Παράθεση από giorgosk: “Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ” Απ' ότι βλέπω στο screenshot έχεις κάποια stable . Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τελευταία developer 5.11.12 , και πιστεύω πως τα προβλήματά σου θα αποκατασταθούν .

• Μηνύματα ...........

geobas - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “μπορείς να δημιουργήσεις κανόνες και να ορίσεις να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους όλα αυτά τα μηνύματα, έτσι δεν θα τα βλέπεις στα εισερχόμενα. ” Το πρόβλημα είναι , πως δημιουργούνται αυτοί οι κανόνες γιατί δεν έχω βρει κάτι . Από την άλλη μεριά , το να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους , αυτό δεν συνεπάγεται κατανάλωση χώρου με άχρηστα .

• Παράθεση από babis3001: “@Caser καταντιστα λιγο εκνευριστικος και συγνωμη για αυτο... Διαβασα ολοκληρο τον οδηγο αλλα δεν βρηκα πουθενα να προτινει καποια rom γιαυτο σε παρακαλω στειλε μου ενα συνδεσμο με την rom που μου προτινεις μεσα απο το forum. Δηλαδη ποια η διαφορα της: xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip με της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.12.zip εχουν και οι 2 Lolipop και MIUI 7? Η πρωτη ειναι stable ενω η δευτερη οχι? Τι εννοειτε λεγοντας οτι δεν ειναι stable …

• Redmi Note 2 Screen on time

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από zaf_4: “Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger. ” 5.11.15 μας μπερδεύεις .................. Φυσικά εννοείς 5.11.5 που έχεις γράψει σε άλλο post σου .

• @ Zaf_4 ............. Η 5.11.5 είχε κάποια θεματάκια . Γιατί δεν βάζεις την 5.11.12 να δεις τι θα γίνει . Στο δικό μου δεν βλέπω να υπάρχει θέμα με αυτά που αναφέρεις .

• Μηνύματα ...........

geobas - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Ανοίγω το Gmail μου για να διαβάσω τα mail μου , και είναι γεμάτο με διαφημιστικά email και ένα σωρό αηδίες . Πως μπορώ να αποτρέψω να μην έρχονται τα "κοινωνικά" και οι "προσφορές"

• Παράθεση από GR_Macedon: “Υπάρχει εφαρμογή που λέγεται App Drawer play.google.com/store/apps/details?id=JakedUp.AppDrawer και μπορείς να τη βάλεις στο κέντρο οπως εγώ. Τη χρησιμοποιώ συνήθως οταν βιάζομαι να βρω μια εφαρμογή πιυ δεν χρησιμοποιώ συχνά κσι με αυτό τη βρίσκω αλφαβητικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7364/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7365/ ” Ποιο είναι αυτό το ενδιαφέρον widget / εφαρμογή για weather ? Edit : Thanks To βρήκα