Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Υπάρχει εφαρμογή που λέγεται App Drawer play.google.com/store/apps/details?id=JakedUp.AppDrawer και μπορείς να τη βάλεις στο κέντρο οπως εγώ. Τη χρησιμοποιώ συνήθως οταν βιάζομαι να βρω μια εφαρμογή πιυ δεν χρησιμοποιώ συχνά κσι με αυτό τη βρίσκω αλφαβητικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7364/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7365/ ” Ναι σωστά , αλλά υπάρχει και σαν widget που βγαίνει εύκολα , όπως και διάφορα άλλα , σαν εικονίδιο , στην επιφάνεια …

• Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια ” Κανονικά δουλεύει με μία βαθμονόμηση . Μόνο όταν είχα βάλει κάποια θήκη με μεταλλικό περίβλημα ζητούσε βαθμονόμηση κάθε τόσο ( οπότε την ξαπόστειλα ) ” επιτελους!!κι ομως δεν εχει κανενα μεταλικο περιβλημα η θηκη (Mofi-Luxury-Leather-Flip-P…

• Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια ” Κανονικά δουλεύει με μία βαθμονόμηση . Μόνο όταν είχα βάλει κάποια θήκη με μεταλλικό περίβλημα ζητούσε βαθμονόμηση κάθε τόσο ( οπότε την ξαπόστειλα ) ” επιτελους!! κι ομως δεν εχει κανενα μεταλικο περιβλημα η θηκη (Mofi-Luxury-Leather-Flip-Phone-Cover-Protective-Cases-For-MEIZU-Meilan-Note…

• Παράθεση από babis3001: “Καλησπερα παιδια μολις μου ηρθε το xiami redmi note 2 θελω να σας ρωτησω εαν μπορω να βαλω κουμπακι για menu εφαρμογων επειδη δεν εχει καθολου. Ευχαριστω! ” Αν έβαλες την τελευταία Ελληνική Ρομ (5.11.12) , και εξακολουθείς να θέλεις το "κουμπάκι" για να σου ανοίγει τις εφαρμογές , το έψαξα και τελικά υπάρχει τρόπος . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7363/

• Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω στο redmi note 2 με την 5.11.12 η πυξιδα σας δουλευει κανονικα? σε εμενα ζηταει να κανω βαθμονομιση συνεχεια ” Κανονικά δουλεύει με μία βαθμονόμηση . Μόνο όταν είχα βάλει κάποια θήκη με μεταλλικό περίβλημα ζητούσε βαθμονόμηση κάθε τόσο ( οπότε την ξαπόστειλα )

• Που κατοικοεδρεύει αυτό ?

• Φαντάζομαι πως εννοεί το εικονίδιο που έχουν , ας πούμε τα Samsung , και σου ανοίγει όλες τις εφαρμογές του κινητού για να επιλέξεις ποιες θα βγάλεις στις οθόνες εργασίας

• Παράθεση από dimpet: “Σε ψαχούλεμα έπεσα σε αυτό.. Πού αφορά την μπαταρία.. Έχει αναφερθεί ξανά ; Hongmi 1 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7310/ ” Το έχουμε αναφέρει ο Admin το έχει δει και είναι στα υπ' όψιν . Φαντάζομαι .

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Μα οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους . Ελεύθερη η πρίζα από κάτω , ελεύθερα για ακουστικά από πάνω , ελεύθερη η δεξιά πλευρά για την ένταση ήχου . Τι άλλο ??? ” Να μπορεί να μεταφέρεται σε 3 φορτηγά... ” Ασε που έμαθα ότι αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση που θα φτιάχνει φρέντο εσπρέσσο ” Με αφήνει παγερά αδιάφορο! Εγώ θα πάρω τη νέα version, όπου μια κινεζούλα το κρατάει, αντί για τη βεντούζα…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Μα οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους . Ελεύθερη η πρίζα από κάτω , ελεύθερα για ακουστικά από πάνω , ελεύθερη η δεξιά πλευρά για την ένταση ήχου . Τι άλλο ??? ” Να μπορεί να μεταφέρεται σε 3 φορτηγά... ” Ασε που έμαθα ότι αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση που θα φτιάχνει φρέντο εσπρέσσο

• Παράθεση από kimnag: “απίστευτα διακριτική βάση αλλά και πάλι δεν εμποδίζεται η φόρτιση; ” Μα οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους . Ελεύθερη η πρίζα από κάτω , ελεύθερα για ακουστικά από πάνω , ελεύθερη η δεξιά πλευρά για την ένταση ήχου . Τι άλλο ???

• Μικρό, πρακτικό, για κάθε κινητό . Δες και ΕΔΩ στο post # 5

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Η σύστασή μου ξεκινάει από το γεγονός ότι ο χρήστης που έχει βάλει την περί ου ο λόγος ρομ , δεν ξαναπάει πίσω στη λίστα αλλά έρχεται στην τελευταία σελίδα τούτης της ενότητας και αναφέρει το θέμα που αντιμετωπίζει , χωρίς να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη έχει ανακληθεί , και να πράξει τα δέοντα . ” Εδώ και 15 λεπτά έχουν ήδη λάβει mail όσοι έχουν την συσκευή.... ” Αρχηγέ , δεν έχω λόγια . Καλά μιλάμε για όχι απλά V.I.P. service , αλλά εδώ που τα λέμε …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μήπως οι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ιδιαίτερα σαν την παραπάνω θα έπρεπε να είναι σε μια ξεχωριστή ενότητα που να έχει κανείς πρόσβαση άμεσα από το Header του site ? Εδώ που να την βρουν οι ενδιαφερόμενοι . ” Όποιος πάει στην λίστα των ROM, στην θέση της ROM υπάρχει η ΑΝΑΚΛΗΣΗ. Επίσης θα προστεθεί στην επικεφαλίδα της λίστας η είδηση της ανάκλησης. ” Η σύστασή μου ξεκινάει από το γεγονός ότι ο χρήστης που έχει βάλει την περί ου ο λόγ…

• Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μήπως οι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ιδιαίτερα σαν την παραπάνω θα έπρεπε να είναι σε μια ξεχωριστή ενότητα που να έχει κανείς πρόσβαση άμεσα από το Header του site ? Εδώ που να την βρουν οι ενδιαφερόμενοι .

• Παράθεση από stoilos: “Το έκανα αλλά συνεχίζει να υπάρχει το προβλημα Στάλθηκε από το Mi 4i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν ή η ρομ που κατέβασες δεν κατέβηκε σωστά ή δεν έγινε σωστή εγκατάσταση . Εφ' όσον την έβαλες πάνω από προηγούμενη developer όπως είπες δεν έπρεπε για κανένα πρόβλημα

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από flowin_through: “Επειδη μπορει να ψαχνω και κανενα 20λεπτο.. ειναι ευκολο να μου βαλει καποιος το λινκ για το SMS mod να περασω για την καινουρια 5.11.12 ρομ? ” Γι αυτό είναι η μπάρα αναζήτησης πάνω δεξιά, για να ψάχνει αυτή για σένα. Απλά αν έγραφες "160 χαρακτήρες" σε ένα λεπτό θα το έβρισκες. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ ” Η μπάρα αναζήτησης Θανάση είναι ........ άντε να μην το π…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από flowin_through: “Επειδη μπορει να ψαχνω και κανενα 20λεπτο.. ειναι ευκολο να μου βαλει καποιος το λινκ για το SMS mod να περασω για την καινουρια 5.11.12 ρομ? ” Γι αυτό είναι η μπάρα αναζήτησης πάνω δεξιά, για να ψάχνει αυτή για σένα. Απλά αν έγραφες "160 χαρακτήρες" σε ένα λεπτό θα το έβρισκες. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ ” Η μπάρα αναζήτησης Θανάση είναι ........ άντε να μην το πω . Ποτέ δεν βρήκα κάτι που αναζητούσα .

• Το λέμε από πέρσι , αλλά .... κάποιος πρέπει να βρει καιρό να το αναλάβει

• Παράθεση από ribben: “Καλησπέρα, πολυ καλο site και πολυ καλο dev team! Εχω στα χερια μου εδω και κανα 3ημερο το Mi4c και μεχρι στιγμης η συσκευη δεν με εχει απογοτευσει πουθενα! Στο θεματακι λοιπον που εχω, δεν ξερω τι κανει η κινεζικη εκδοση MIUI με την οποια ηρθε, γιατι με το που το πηρα το φορτισα και μετα του βαλα απευθειας την ελληνικη εκδοση 5.11.5. Οταν το κινητο λοιπον ειναι ξεκλειδωτο και ανοιχτο τοτε ολα τα notifications απο εφαρμογες ερχονται κανονικοτατα. Οταν ομως ειναι κλειδωμενο …