Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geobas: “Αυτά που ανέφερα είναι με κλειστό Wi-Fi και δεδομένα . ” Αστους @geobas Ζηλεύουν που έχεις ράδιο χωρίς κεραία φίλε Μια χαρά είσαι. Απόλαυσε το έτσι ... ” Ετσι κι' αλλιώς το κινητό δεν το έχω για να ακούω ράδιο . Αλλά δεν είναι απορίας άξιο . Τι έγινε στο δικό μου βάλανε καλύτερο . Μήπως φταίει ότι είχα κάνει clean install την πρώτη dev που έβαλα όταν το πρωτοπήρα . Λέμε τώρα .

• Αυτά που ανέφερα είναι με κλειστό Wi-Fi και δεδομένα .

• Δεν ξέρω αν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μαζευτήκανει στο παλαιό Φάληρο , αλλά εκείνο που βλέπω / ακούω είναι πως από την πρώτη συχνότητα 87.7 ΜΗz μέχρι και την τελευταία 107.4 ΜΗz , σε κάθε 2, 3 δέκατα MHz , ακούω καλά μέχρι τέλεια σταθμούς χωρίς ακουστικά . ( Όχι πως ακούω ραδιόφωνο )

• Είχα την 5.10.22 στο Redmi Note 2 και έβαλα λοιπόν την 5.11.12 . Ευχαριστίες στην ομάδα για τον κόπο και την προσφορά τους . Το ράδιο είναι εκεί και παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά , όπως και το χειριστήριο . Όμως , 1 . Βλέπω μια νέα εφαρμογή YI Home , που τρέχοντάς την μου βγάζει μια κινέζικη διαφήμιση . Οκ μπορώ να την πετάξω . 2. Setting / Additional Setting / Battery and performance / Manage apps battery usage , βγάζει κινέζικα 3. Ετρεξα το Antutu , έτσι για την ιστορία , και μου έβγαλε ένα …

• Παράθεση από xristoz27: “ναι οκ.απλα ειχα συνηθισει σε προηγουμενες συσκευες να το κανω ετσι.αλλα ολα μια συνηθεια ειναι ” Μπορείς να μεταφέρεις οποιαδήποτε επαφή σου πάνω στη αρχική οθόνη ή άλλη οθόνη του κινητού σου και πατώντας την να καλείς την επαφή . Ταχεία κλήση . Αν έχεις και φωτο της επαφής σου ακόμα καλύτερα .Δεν χρειάζεται να θυμάσαι ότι στο 3 είχες το Μανώλη , στο 4 την Πελαγία ......

• Κάλιο αργά . Ένα χρόνο τώρα , μπαίνω και διαβάζω σε σχεδόν καθημερινή βάση , τα μηνύματα εκείνα που προσωπικά θεωρώ ενδιαφέροντα , και θα μου ήταν αδύνατον να μην έχω αποκομίσει κάποια , υποκειμενική πάντοτε , γνώμη , για το τρόπο με τον οποίο οι ειδήμονες μοιράζονται τις γνώσεις τους στους έχοντες απορίες ή προβλήματα . Ο Θανάσης (aka GR Macedon) , είναι από εκείνους , που "θα σε πάρει από το χέρι" , ευγενικά και χωρίς να βαρυγκομάει και θα σε πάει μέχρι να σου λύσει το πρόβλημα , χωρίς να σε α…

• Η συσκευή δεν είναι συμβατή ούτε για NovaGo ούτε για OteGo . Το ξεχνάμε . Η λίστα με τις συμβατές συσκευές έχει μείνει εκεί που ξεκίνησε .

• Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα σταματήσουν και τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα με τις "προσφορές" της κάθε εταιρίας .

• Redmi Note 2 - Αξεσουάρ

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δοκιμάστηκε για επίδραση ή διαφορά και στο σήμα και στο Wi-Fi . Με εξαίρεση την πυξίδα δεν φαίνεται να επηρεάζει κάποια άλλη λειτουργεία . δού forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6730/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6731/......................forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6732/ Ότι καλύτερο μπορούσα να βγάλω βιαστικά . Να σημειωθεί ότι αποτελείται από 2 κομμάτια . Το πλαϊνό και το πίσω (ο καθρέπτης) που περνάει συρταρωτό αφού μπει το κινητό . Και μία για σύγκριση μ…

• Redmi Note 2 - Αξεσουάρ

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πριν από 35 ημέρες είχα παραγγείλει ΑΥΤΟ το (Silver) Metal Frame Bumper για το Redmi Note 2 |Prime . Εδέησε να φτάσει σήμερα και μάλλον άξιζε τον κόπο η αναμονή . Προσωπική μου άποψη βέβαια , κάνει το κινητό πιο όμορφο και πιο στιβαρό , γιατί κακά τα ψέματα , εμφανισιακά είναι λίγο απρόσωπο , λιγάκι ντελικάτο . Ασε που μοιάζει σαν κλώνος κάποιου Sammy . Drawback : θέμα με την πυξίδα . Καλιμπράρεται και δείχνει σωστά , αλλά για πολύ λίγο διάστημα , και πρέπει κανείς να επαναλάβει το καλιμπράρισμα…

• Galaxy s4 - Κλώνος

geobas - - Samsung Galaxy S4

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geobas: “Κάποιο updater που έχει και που έτρεξα , μου λέει πως δεν υπάρχουν updates ” Αυτο το updater "παίρνει" και αρχεία απο τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής? Δες εδώ για gapps => [GAPPS][5.1.x] Up-to-Date GOOGLE APPS (TK GA… | Android Development and Hacking | XDA Forums ” Όχι δυστυχώς . Το τσεκάρησα . Εχει μόνο επιλογές για αυτόματο έλεγχο update , πως updates θα γίνονται μόνο μέσω Wi-Fi , και να επιτρέπονται αυτόματα downloads .

• Galaxy s4 - Κλώνος

Μήνυμα

Πρώτα απ' όλα thanks for feedback . Δεν έχω βρει τίποτα . Μαθημένος με τα Redmi Note 3G , και Redmi Note 2 prime , ψάχνω αλλά δεν βρίσκω παρά μόνο το android version 4.4.2 Το μόνο που μπόρεσα να διαπιστώσω με το Root Checker είναι πως είναι root , που πιθανόν να δείχνει ότι είναι dev . Κάποιο updater που έχει και που έτρεξα , μου λέει πως δεν υπάρχουν updates . Τρέχα γύρευε .

• Galaxy s4 - Κλώνος

Μήνυμα

Δηλαδη ? Πως να φλασάρω τα gapps ? Και ποια ? Στο internet έχω δει πως πάρα πολλοί χρήστες με διάφορες συσκευές (όχι κλώνους) αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα . Εχω δοκιμάσει αμέτρητες ιδέες χωρίς αποτέλεσμα και φανταζόμουν πως αν μπορούσα να φλασάρω μια από τις τελευταίες Rom , ίσως διόρθωνε το πρόβλημα . Η ρομ που φοράει είναι αυτή που έχει κατά την αγορά .

• Galaxy s4 - Κλώνος

Μήνυμα

Βρέθηκε στα χέρια μου ένα Galaxy s4 - Κλώνος , το οποίο μου βγάζει συνεχώς "Δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει" . Παρ' όλο που έχω δοκιμάσει διάφορες συστάσεις από το Internet , καμία δεν φαίνεται να διορθώνει το πρόβλημα . Επειδή θέλω να το δώσω σε ένα ανηψάκι μου , αλλά να μην του δημιουργεί το πρόβλημα ..... 1. Υπάρχει κάποιος τρόπος που γνωρίζετε και που λύνει το πρόβλημα ? 2. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω την Ελληνική Ρομ και αν ναι , ποιόν οδηγό θα πρέπει να ακο…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από karamela: “Εδώ και μήνες, με διάφορες εκδόσεις μιουι, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι με το gp ” Παράθεση από Sigou: “Και εγω karamela ακριβως το ιδιο προβλημα εχω εδω και καιρο.Μπορει καποιος να μασ φωτισει με το θεμα του gps? ” Βαλτε και οι δύο το GPS TEST και καντε τις δοκιμές σας στρέφοντας προς Νότο και με περίπου 450 γωνία ως προς τον οριζοντα ” Απορίας άξιο γιατί με Redmi Note 2 και την 5.10.22 , μέσα στο γραφείο μου , 5 μέτρα από την βεράντα , με το G…

• VIP υπηρεσία

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “----VIP Υπηρεσία---- Επίσης, ήδη έχει δημιουργηθεί νέα συνδρομητική υπηρεσία (VIP) με πολλαπλά προνόμια σε όσους επιλέξουν 6μηνη ή 12μηνη συνδρομή. Την συνδρομητική υπηρεσία VIP μπορείτε να την βρείτε στις Ρυθμίσεις του προφίλ σας με τίτλο Συνδρομητικές υπηρεσίες. Θα αναβαθμίσουμε την επόμενη εβδομάδα την υπηρεσία αυτή, με πολλά επιπλέον προνόμια που θα σας ενδιαφέρουν όλους σας. VIP μπορείτε να γίνετε όλοι σας, εκτός από τα μέλη της ομάδας διαχείρισ…

• Χρόνια πολλα

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρόνια Πολλά Δημήτρη @ MIUI_ART , πάντα με υγεία και δημιουργικότητα .

• Πληροφοριακά , το Redmi Note 2 , έχει 72.7% , αναλογία οθόνης / σώματος συσκευής .

• Προσωπικά , και μόνο ο τρόπος της απάντηση του Κινέζου με εντυπωσιάζει

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Τελικά αν και ήμουν από τους πρώτους που κατέβασα και φλασάρισα την 5.10.22 , με το πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να μπούμε στο site , τα άφησα λιγάκι πίσω και τώρα μπόρεσα να δω τι γίνεται . Κατέβασα και φλασάρισα το fix και από ότι βλέπω οι "πρόσθετες ρυθμίσεις" είναι ΟΚ . Εκείνο βέβαια που είχα δει από προηγουμένως ήταν ότι και πάλι λείπουν οι ¨Γρήγοροι σύνδεσμοι" παρ' όλο ότι παρουσιάζονται στο Preview . Για περισσότερες εντυπώσεις αύριο .” Ε ρε κόλλ…