Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εχω ένα παλαβό κινητό . Την περασμένη εβδομάδα που τραβιόμουν με τους drivers ήταν ξεκλείδωτο . Μόλις πέρασα την 6.12.22 έδειχνε πως ήταν κλειδωμένο ....... αν είναι δυνατόν . Τώρα που μιλάμε έκανα FR και φλασάρισα την 6.12.22 και μόλις άνοιξε , και κάνω το αρχικό setting .....Τρέλλα ....

• Μετά την εγκατάσταση πόση ώρα θέλει για να ανοίξει το κινητό ????????? Εκανα FR , και την πέρασα πάνω από τη 6.12.22 ( δεν καθόμουνα στ' αυγά μου) , υποτίθεται πως πέρασε , άνοιξε το Μι , και μετά μαύρο σκοτάδι . Κατά τις οδηγίες , έκανα ξανά FR , και φλασάρισμα , τα ιδια ...... μαύρη μαυρίλα .....

• Βοήθειά μας .......... Πλάκα-πλάκα , αυτό το να είναι συνδεδεμένο το κινητό με το PC και να μπορείς να περάσεις μόνο photos ΑΛΛΑ να αποσυνδέεται όταν θέλεις να περάσεις files δεν έχει ξαναγίνει . Εκτός αν κάποιος το αντιμετώπισε και δεν μας λέει πως το ξεπέρασε . Χαθήκανε βέβαια και τα παιδιά που σ' όλα έχουν να προτείνουν κάποια λύση . Τι να πω . Δεν βρίσκω άκρη , και βαρέθηκα να ασχολούμαι . Ισως από βδομάδα να αποτανθώ σε κανένα ξενόγλωσσο forum .

• Ναι αλλά πούντονε ωρέ ......

• Παράθεση από demakhs: “Κανε fr κ πέρασε την τελευταία arΩma xtrv για τη συσκευή σου.. ” Εκανα FR , και πέρασα την Ελληνική , αλλά μου 'εκανε νούμερα όπως αναφέρω στο προηγούμενο post . Αναγκάστηκα να ξανακάνω flash την Κινέζικη Official Rom , και είμαι back to square one που λένε και στη Ανω Ραχούλα , και τραβάω τα μαρτύρια που τράβηξες κι' εσύ πέρσι με τους drivers γιά βάλω την οποιαδήποτε Ελληνική στο κινητό για να φλασάρω . Το USB στο PC ανοίγει μόνο γιά transfer photos , και με το transfer f…

• Ευχαριστώ Δημήτρη ... Οχι ακόμα , μόλις φλασάρισα την 6.12.22 .... Μόλις άνοιξε ..... Να βάλω την τελευταία ΑΡΩΜΑ ή την προτελευταία αν δεν υπάρχουν προβλήματα . Ποια θα μου συνιστούσες . Να κάνω FR ή δεν χρειάζεται . Ωπα ... μου έβγαλε ένα " Δυστυχώς η διαδικασία εύρεσης συσκευής έχει σταματήσει " Τι φρούτο είναι ετούτο ?

• Thanks . Ξαναπέρασα drivers και μπόρεσα να αντιγράψω στο κινητό τη Ρομ στο κινητό .

• Κανείς.......?

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Ευχαριστώ Παράξενο γιατί έκανα ένα σωρό δουλειές και ήταν συνδεδεμένο . Δεν έχω άλλες συσκευές . Αν είναι δυνατόν ..... περνάω την 6.12.22 με ΒΤ από άλλο κινητό

• Κανείς.......?

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Στο Mi Note Pro , έχω την Official Dev MIUI 9.7.9.21 | Beta , Android Version 7.0 Με το USB debagging ενεργό , προσπαθώ να περάσω την Ελληνική στο κινητό για να την φλασάρω , αλλά ενώ η επιλογή "USB for photo transfer" δουλεύει κανονικά και το κινητό παρουσιάζεται στο MyComputer , μόλις πατήσω "Transfer Files" εξαφανίζεται και το κινητό αποσυνδέεται αυτόματα . 'Εχω παραβλέψει/ξεχάσει κάποια επιλογή στα Settings ?

• Παράθεση από fog: “Επειδή έχουν παρατηρηθεί μερικές δυσκολίες στο leo, με κάποιους συνδιασμούς twrp κλπ. δοκίμασε αν θες -και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη- με το twrp που έχει στο μήνυμα που θα βάλω και όπως δείχνει η εικόνα εδώ. Αν σου βγάλει μήνυμα λάθους, ανέβασε την εικόνα. ” Απαντώ με παράθεση για να μη φανώ αγενής στη υπόδειξη . Σε παραπάνω post αναφέρθηκα πως είχα ξεπεράσει το πρόβλημα με την version TWRP , του καλού φίλου @geoanto555 . =============== Σεπ 25th 2017, 3:52pm =============…

• Πιάστηκε το χέρι μου . Με πατημένο το Power σβήνει και ανάβει ξανά

• Εκανα wipe και Reboot και κόλλησε στο Μι ??????

• Μα μπορώ να την φλασάρω κατ' ευθείαν πάνω από την official dev που έχω ?

• Ναι βρε Δημήτρη , όλα όπως πρέπει αλλά μάλλον έφταιγε η έκδοση TWRP . Βρήκα μία τελευταία και πέρασε κανονικά ανοίγοντας σωστά το recovery . Τώρα το μόνο που θα περιμένω , είναι κάποιος να μου πει , ποια ΑΡΩΜΑ δεν παρουσιιάζει προβλήματα για να μην έχω , δεν δουλεύει εκείνο δεν δουλεύει το άλλο .

• Σχετικά με την παραπάνω διαδικασία , ενώ το πρώτο κομμάτι " fastboot flash recovery twrp_leo.img" πέρασε κανονικά και έβγαλε τα ΟΚ του , στο δεύτερο πήρα ένα μεγάλο FAILED και βέβαια δεν μπόρεσα να μπω σε recovery . Ας σημειωθεί , ότι είχα το κινητό και δούλευε μια χαρά με την δική μας Dev 6.12.22 , αλλά ο κύριος bootloader ήταν κλειδωμένος ή έτσι τουλάχιστον παρουσιαζόταν . Επειδή αποφάσισα να βάλω μία ΑΡΩΜΑ ( πείτε μου ποιά είναι σταθερή) , είπα να ξεκλειδώσω και να το στήσω το κινητό απ' την …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Κατέβασε κανείς καμιά φαεινή ιδέα ή του λέω να το πετάξει στα σκουπίδια ?

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, κατάφερες τίποτα ? ” Οχι δυστυχώς , έχω κολλήσει . Εχουμε καμιά ιδέα ??

• Παράθεση από linuxilakis: “Φλασαρε το από το twrp που έχεις το νέο twrp. Install image. Δεξου και το allow for modifications στην αρχή που θα σου βγάλει μην είναι μόνο read only και ξαναδοκιμάσε να φλασαρεις ” Δοκίμασα και μου βγάζει ένα μεγάλο FAILED