Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εχω ένα παλαβό κινητό . Την περασμένη εβδομάδα που τραβιόμουν με τους drivers ήταν ξεκλείδωτο . Μόλις πέρασα την 6.12.22 έδειχνε πως ήταν κλειδωμένο ....... αν είναι δυνατόν . Τώρα που μιλάμε έκανα FR και φλασάρισα την 6.12.22 και μόλις άνοιξε , και κάνω το αρχικό setting .....Τρέλλα ....
-
Μετά την εγκατάσταση πόση ώρα θέλει για να ανοίξει το κινητό ????????? Εκανα FR , και την πέρασα πάνω από τη 6.12.22 ( δεν καθόμουνα στ' αυγά μου) , υποτίθεται πως πέρασε , άνοιξε το Μι , και μετά μαύρο σκοτάδι . Κατά τις οδηγίες , έκανα ξανά FR , και φλασάρισμα , τα ιδια ...... μαύρη μαυρίλα .....
-
Βοήθειά μας .......... Πλάκα-πλάκα , αυτό το να είναι συνδεδεμένο το κινητό με το PC και να μπορείς να περάσεις μόνο photos ΑΛΛΑ να αποσυνδέεται όταν θέλεις να περάσεις files δεν έχει ξαναγίνει . Εκτός αν κάποιος το αντιμετώπισε και δεν μας λέει πως το ξεπέρασε . Χαθήκανε βέβαια και τα παιδιά που σ' όλα έχουν να προτείνουν κάποια λύση . Τι να πω . Δεν βρίσκω άκρη , και βαρέθηκα να ασχολούμαι . Ισως από βδομάδα να αποτανθώ σε κανένα ξενόγλωσσο forum .
-
Παράθεση από demakhs: “Κανε fr κ πέρασε την τελευταία arΩma xtrv για τη συσκευή σου.. ” Εκανα FR , και πέρασα την Ελληνική , αλλά μου 'εκανε νούμερα όπως αναφέρω στο προηγούμενο post . Αναγκάστηκα να ξανακάνω flash την Κινέζικη Official Rom , και είμαι back to square one που λένε και στη Ανω Ραχούλα , και τραβάω τα μαρτύρια που τράβηξες κι' εσύ πέρσι με τους drivers γιά βάλω την οποιαδήποτε Ελληνική στο κινητό για να φλασάρω . Το USB στο PC ανοίγει μόνο γιά transfer photos , και με το transfer f…
-
Ευχαριστώ Δημήτρη ... Οχι ακόμα , μόλις φλασάρισα την 6.12.22 .... Μόλις άνοιξε ..... Να βάλω την τελευταία ΑΡΩΜΑ ή την προτελευταία αν δεν υπάρχουν προβλήματα . Ποια θα μου συνιστούσες . Να κάνω FR ή δεν χρειάζεται . Ωπα ... μου έβγαλε ένα " Δυστυχώς η διαδικασία εύρεσης συσκευής έχει σταματήσει " Τι φρούτο είναι ετούτο ?
-
Κανείς.......?
ΜήνυμαΕυχαριστώ Παράξενο γιατί έκανα ένα σωρό δουλειές και ήταν συνδεδεμένο . Δεν έχω άλλες συσκευές . Αν είναι δυνατόν ..... περνάω την 6.12.22 με ΒΤ από άλλο κινητό
-
Κανείς.......?
ΜήνυμαΣτο Mi Note Pro , έχω την Official Dev MIUI 9.7.9.21 | Beta , Android Version 7.0 Με το USB debagging ενεργό , προσπαθώ να περάσω την Ελληνική στο κινητό για να την φλασάρω , αλλά ενώ η επιλογή "USB for photo transfer" δουλεύει κανονικά και το κινητό παρουσιάζεται στο MyComputer , μόλις πατήσω "Transfer Files" εξαφανίζεται και το κινητό αποσυνδέεται αυτόματα . 'Εχω παραβλέψει/ξεχάσει κάποια επιλογή στα Settings ?
-
Παράθεση από fog: “Επειδή έχουν παρατηρηθεί μερικές δυσκολίες στο leo, με κάποιους συνδιασμούς twrp κλπ. δοκίμασε αν θες -και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη- με το twrp που έχει στο μήνυμα που θα βάλω και όπως δείχνει η εικόνα εδώ. Αν σου βγάλει μήνυμα λάθους, ανέβασε την εικόνα. ” Απαντώ με παράθεση για να μη φανώ αγενής στη υπόδειξη . Σε παραπάνω post αναφέρθηκα πως είχα ξεπεράσει το πρόβλημα με την version TWRP , του καλού φίλου @geoanto555 . =============== Σεπ 25th 2017, 3:52pm =============…
-
Σχετικά με την παραπάνω διαδικασία , ενώ το πρώτο κομμάτι " fastboot flash recovery twrp_leo.img" πέρασε κανονικά και έβγαλε τα ΟΚ του , στο δεύτερο πήρα ένα μεγάλο FAILED και βέβαια δεν μπόρεσα να μπω σε recovery . Ας σημειωθεί , ότι είχα το κινητό και δούλευε μια χαρά με την δική μας Dev 6.12.22 , αλλά ο κύριος bootloader ήταν κλειδωμένος ή έτσι τουλάχιστον παρουσιαζόταν . Επειδή αποφάσισα να βάλω μία ΑΡΩΜΑ ( πείτε μου ποιά είναι σταθερή) , είπα να ξεκλειδώσω και να το στήσω το κινητό απ' την …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651