Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δεν μπαίνει σε Fastboot .....

• Την 2.8.7.0 Teamwin Χρήστο . Εκανα Format Data . Ξανακάνω αλλά τώρα που το είδα καθώς τρέχει , σε όλα βγάζει unable to mount

• ΟΚ , κατεβαίνει τα λέμε σε κανένα μισάωρο ? =============== Σεπ 1st 2017, 9:56pm =============== Τίποτε . Εκανα FR , και εγκατάσταση της 7.6.8 , πήρα και ένα succesful στο τέλος ότι εγκαταστάθηκε επιτυχώς , πάμε reboot και κόλλησε ξανά στο λογότυπο εδώ και μισή ώρα . Now what ???

• Ποια να κατεβάσω , αφού τα Links είναι νεκρά ....

• Μια και μιλάμε για Rom , γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την 6.12.22 για το συγκεκριμένο ????? Δεν υπάρχει πλέον ?????

• Το θέμα είναι πως θα βάλω τη Rom , αφού δεν το βλέπει το κινητό το PC ?

• ΟΚ , give me 5 .... =============== Σεπ 1st 2017, 8:46pm =============== είσαιforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42347/ Τώρα το είδα ... όντως η Rom είναι corrupt ...

• Καλά ... πως να την βγάλω τη φώτο ???? Ο τύπος λέει failed η εγκατάσταση ...φαντάζομαι

• Ανέστη , όπως ανέφερα παραπάνω βγαζει failed Δεν αποκλείεται και να είναι χτυπημένη η Rom που έχει μέσα......

• Στα Wipes δεν έβγαλε τίποτα . Προχώρησε σε reboot και κόλλησε στο λογότυπο .

• Γειά σας , Μου φέρανε ένα Redmi Note 3G , το οποίο του έχει κολλήσει στο λογότυπο . Μπαίνει σε recovery , αλλά δεν συνδέεται με το κομπιούτερ . Eκανα wipes & dalvik για αρχή ... τίποτα . Βρήκα μέσα μιά Rom δική μας την 6.8.11 , πήγα να κάνω install και πήρα ένα μεγάλο failed . Θα μου θυμίσει κάποιος την διαδικασία αποκατάστασης γιατί έχουν σκουριάσει οι γνώσεις από την απραξία .

• Παράθεση από fog: “Αν το κινητό συγχρόνιζε με κάποιο λογαριασμό, καλό είναι να ρίξετε και μια ματιά εκεί. Με τόσο ασαφή εικόνα για το τι μπορεί να έγινε, ίσως να δοκιμάζατε κάποιο app για recovery σβησμένων αρχείων/φωτογραφιών. Δεν έχω χρειαστεί κάποιο για να προτείνω (ίσως κάποια/ος άλλος να έχει πρόταση συγκεκριμένη). Από μια γρήγορη ματιά στο store βρήκα κάποια, με αρκετά εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Είδα πχ. το DigDeep Image Recovery που δεν απαιτεί root. ” Thanks for feedback και sorry για κα…

• Γειά , καλό μήνα και καλό υπόλοιπο ... Εδωσα στο ανηψάκι μου το Redmi Note 2 και στις διακοπές του τράβηξε κάποιες φωτογραφίες ΄ Στη επιστροφή του στην Αθήνα έκανε την εξής πατάτα . Εκανε ένα φάκελλο στο κινητό γιά να τις βάλει μέσα και να τις μεταφέρει στο Laptop . Οπως ήταν χύμα , τις έκανε CUT ???? και πηγαίνοντας να κάνει επικόλληση στο φάκελλο όχι μόνο δεν έγινε τίποτα αλλά χαθήκανε και από την αρχική τους θέση . Υπάρχει καμιά πιθανότητα να τις βρει , και πως ?

• Γκουγκλάρισε " Xiaomi επισκευές λεκανοπέδιο" θα βρεις 3-4 , + το InfoQuest που υποτίθεται ότι είναι πιό αξιόπιστο ...

• Fm radio σε συσκευές xiaomi

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “πολυ καλο ειναι αυτο, αλλα δεν ειναι στανταρακι...! ” Συμφωνώ απόλυτα ...... διαφορετικά θα το πολυδιαφήμιζε η Xiaomi γνωρίζοντας ότι πολλοί χρήστες το θεωρούν σαν plus σε κινητό

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράξενο , γιατί ειδικά το Mi Max Pro που έχω τώρα σε χρήση (με εξυπηρετεί που ανοίγει με double tap) , εδώ στην περιοχή μου πιάνει άνετα 3-4 δυνατούς σταθμούς στο βάθος του δωματίου έχοντάς το πάνω στο γραφείου μου . Σε εξωτερικούς χώρους θα έλεγα πως εξαρτάται από την εμβέλεια των σταθμών της περιοχής . Δεν έχω κάνει σχετικέςς δοκιμές γιατί στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα , αλλά μου αρέσει που υπάρχει .

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Από τα παλιότερα το Redmi Note 2 , και από τα νεώτερα το Mi Max Pro , δεν χρειάζονται ακουστικά .

• Παράθεση από troidor: “Καλημέρα, εγώ με 6.12.22 είμαι σούπερ με μέση χρήση. Η μπαταρία κρατάει 2+ μέρες με περίπου 9 ώρες SOT και δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που αναφέρεις. Έχω το 3/64 btw 6 μήνες και είμαι τόσο ευχαριστημένος που όλο σκέφτομαι να βάλω την XTRV με Nougat και όλο το αναβάλω. ” Μετά από τα τελευταία wipes και καθαρισμό , εξαφανίστηκε το πρόβλημα(!!!!!!) . Και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξω την 6.12.22 , ακολουθώντας τον κανόνα της λογικής που λέει "αν κάτι πάει καλά μη το αλλάζ…

• Thanks @Nas . Ας σημειωθεί ότι κάνω καθαρισμούς και τα wipes αρκετά συχνά . Θα το επαναλάβω να δούμε .

• Χαιρετώ ύστερα από καιρό..... Τελευταία στο Mi Max 64 και στο Mi Note Pro και τα δύο με την δική μας XTRVbeta1, 6.12.22 , μου παρουσιάζεται το παρακάτω : Είμαι σε κάποια εφαρμογή και τελειώνοντας πατάω το μεσαίο κουμπί για να πάω στη αρχική σελίδα και στη συνέχεια το αριστερό για να καθαρίσω τις οποιεσδήποτε εφαρμογές που τρέχουν και να βγω στην αρχική . Αντί αυτού , παρουσιάζονται συνήθως ή οι ρυθμίσεις ή ακόμα ενεργοποιείται κάποιες φορές η κάμερα . Δεν θυμάμαι να έκανα καμία παράξενη επιλογή …